سلام خوبي؟به نقل از sjazayeri :شهید دستغیب ۱
دوم دبیرستان
خوبه که !!!به نقل از T@RAN€H :وایی ، مدرسمون کاروان سراشده ،
به نقل از sadegh12hh :خوبه که !!!
با دوستاي جديد اشنا ميشين ، کاشکي مدرسه ما کسي ميومد
يه عده اي هم مثل سارينا خانم از اصفهان مي خوان بيان !!!به نقل از T@RAN€H :نه بابا ، یه عالمه آدم از بوشهر اومدن ، اتراق کرد یه عده دیگه از رفسنجان اومدن ، بازدید علمی کنن![]()
به نقل از imanjo0n :تو مسائل اعتقادی ، شیرازیا دارن می ترکونن!!من و جزایری و G0D که اون هم تو مدرسه امونه ، داریم می ترکونیم اونجا رو !!
دعوت می شه شما هم شرکت کنید !! خیلی پرطرف دار شده مسائل اعتقادی !!
![]()
تو هم تيکه کلامت همين شده هابه نقل از T@RAN€H :همه چی آدمو بگیره الا جو![]()
به نقل از sadegh12hh :تو هم تيکه کلامت همين شده ها
ايمان از کي تا حالا فرشيد مدرسشو عوض کرده؟
پس حرف دروغ نزن
![]()
بله ، راست وگويي ابه نقل از T@RAN€H :اون GCD هست ، این GOD هست ! چشم بصیرت می خواد![]()
ما توی درس کشته شدیم !!به نقل از arman.a :مایه ی تاسفه ...، زیاد واسه درس بهتون فشار اومده ، اون جا دارین حرف بیخود میزنین ، می خواین دین رو زیر سوال ببرین ، عقلتون زیر سوال میره ، من هم خودم با هیچ کدوم از این حرفل هایی که امروزه میگن به اسم دین و اسلام و ..... نمی فهمم و موافق نیستم ، ولی نیام با استدلال های بیخود ، همه چی رو ( از جمله عقل خودم رو ) زیر سوال ببرم . این عقاید شماست ، واسه خودتون بمونه ، رو عقاید یه ملت بحث نکنین و روش نظر ندین که صد مرتبه از تفتیش عقاید بدتره ....( در واقع خودشه ولی تفتیش عقاید رو معمولا" واسه یه شخص به کار می برن .)
از امثال شما بیشتر از اینجور حرف زدن انتظار نمیره. [-(زیاد واسه درس بهتون فشار اومده ، اون جا دارین حرف بیخود میزنین ، می خواین دین رو زیر سوال ببرین ، عقلتون زیر سوال میره
توی دنیای آزاد هرکس اجازه داره عقایدشو تبلیغ کنه.(مثل این میمونه که من بگم چرا محمد اومد عقیدشو تبلیغ کرد واسه خودش نگه میداشت!)این عقاید شماست ، واسه خودتون بمونه
لطفا وقتی از معنای یه کلمه اطلاع ندارین ازش استفاده نکنین.(تفتیش عقاید یعنی بازرسی و تفحص در باور هتی افراد(معمولا به منظور محاکمه یا استفاده های مشابه) مثل اونکاری که کلیسا در قرون وسطی با گالیله و امثال اون میکرد یا ...)رو عقاید یه ملت بحث نکنین و روش نظر ندین که صد مرتبه از تفتیش عقاید بدتره ....( در واقع خودشه ولی تفتیش عقاید رو معمولا" واسه یه شخص به کار می برن .)
این بحث رو شما شروع کردی عزیز. من عادت ندارم همینجوری یه نفر بهم بگه عقلت مشکل داره بعد چیزی جواب ندم. خب؟پ.ن :عنوان انجمن رو فراموش کردین ؟ انجمن شناخت
اولا: یک دروغ یک دروغ است حتی اگر همه به آن باور داشته باشند و حقیقت حقیقت است حتی اگر هیچکس آن را باور نداشته باشد.عقاید یک ملت رو کلا" زیر پا می ذارین و با نثر آمیخته به طنز و توهین ، باهاش برخورد می کنین
اگه واست مهمه پستاتو ویرایش کناصلا" خوشم نمی یاد فقط تو سایت تاپیک سمپادی های شیراز زیر سوال باشه همیشه