• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های شیراز

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع death
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های شیراز

ببینید دوست عزیز .....
شما بهتره اول فکر کنی ، تحقیق کنی ، بعد حرف بزنی وگرنه در غیر این صورت چیز های زیادی زیر سوال می ره ....
خواهشا" فکر نکنید اینجا چون از مدرسه های ناحیه 3 . 4 کسی نیست می تونیند از تخیلات غنی خودتون استفاده کنید و هرچی رو که می خواید ، بگید .....
ما خودمون تو مدرسه ی راهنمایی فرزانگان 3 هستیم و کاملا" هم از وضع دبیرستان خبر داریم ، متوجه ایم که هیچ کدام از بچه ها کلاس خصوصی نمی رن بجز اون سالی که اولویت بندی شد و بچه های ناحیه 1 و 2 قاطی شدند .... مدرسه هم که .... حتی خیلی یخش نام ها اینجا نمی رسه ..... اما با همه ی این شرایط ها ،پارسال تو آزمون ورودی دبیرستان ، امتیاز بندی ها رو که دیدیم ، مدرسه دستغیب 1 تو کل استان اول شده بود (حالا چون اونها پسرونه هستند اصلا" کاری بهشون نداریم ) ولی مدرسه ی ما بین مدرسه ها ی دخترانه میانگینش از همه بیشتر بود بعد و تیزهوشان ناحیه 2 و ناحیه 1 ......
ما خودمون بهتر از شما از وضعیت مدرسمون خبر داریم ولی باز از اظلاعات رسانی غلطتون به عموم سپاس گزاریم .....

به نقل از ghazal.k :
لامصب چرا رقیبای ما امسال اینقدر زیاد شدن؟
[-o<
خدایا تا پارسال ملت وقتی میومدن سر آزمون مرحله یک تازه میفهمیدن ترکیبیات چیه
امسال همه شاخ شدن!
خداوندا خودت رحم کن
یعنی باید 12روزی ساعت بخونم تا طلا بیارم؟؟؟؟؟؟؟
~X( ~X( ~X( ~X(

گذشته از این حرفا
ترانه جون شما یه سر بری اهواز یا تهران یا کرج
اون وقت میفهمی مدرسه باحال یعنی چی
مدرسه ما شصت پاشون هم حساب نمیشه
اون سایت ترکیده رو ندیدی؟
مانیتور و کیس داره فراوون اما کیبورد و موس اش رو قحطی برده. 8-}

اون زیر زمین رو بگو که بوی نا میده
اون وقت شریان های حیاتی مدرسه توش جریان داره
آزمایشگاه ها لابراتوار سایت و سالن اجتماعات!!!!!!!!!!!
این آخری دیه ترکونده
آفی تاتر فرزانگان 1 تهرانو ببینی فکت میوفته
یه چی تو مایه های تالار حافظه! 8-|
شرمنده من خودمو انداختم وسط بحث خانوادگی بکس شیراز،ولی...وااااااااااات د فاااااک؟اهواز؟مدرسه ها دیگه دارن از فرط قدیمی بودن میان رو سر دانش اموزا!
اگه ارزش یه مدرسه به سایت کامپیوتر و ازمایشگاهه،با کمال میل مال ما،مال شما!
بابا اتفاقا امراکز اهواز 0/1 مراکز شیراز هم نیستن...بابا یه کم به خودتون امیدوار باشین... :(( :((

به نقل از Pariya :
من تیزهوشان دخترانه ناحیه 3 و4 رو میگم!!
شما مگه تیزهوشانه دخترانه میرییید؟؟؟؟ ;D
اولا شما پريا خانم
ناحيه 3 تيزهوشان دخترونه نداره ;D

به نقل از FATMA :
ببینید دوست عزیز .....
شما بهتره اول فکر کنی ، تحقیق کنی ، بعد حرف بزنی وگرنه در غیر این صورت چیز های زیادی زیر سوال می ره ....
خواهشا" فکر نکنید اینجا چون از مدرسه های ناحیه 3 . 4 کسی نیست می تونیند از تخیلات غنی خودتون استفاده کنید و هرچی رو که می خواید ، بگید .....
ما خودمون تو مدرسه ی راهنمایی فرزانگان 3 هستیم و کاملا" هم از وضع دبیرستان خبر داریم ، متوجه ایم که هیچ کدام از بچه ها کلاس خصوصی نمی رن بجز اون سالی که اولویت بندی شد و بچه های ناحیه 1 و 2 قاطی شدند .... مدرسه هم که .... حتی خیلی یخش نام ها اینجا نمی رسه ..... اما با همه ی این شرایط ها ،پارسال تو آزمون ورودی دبیرستان ، امتیاز بندی ها رو که دیدیم ، مدرسه دستغیب 1 تو کل استان اول شده بود (حالا چون اونها پسرونه هستند اصلا" کاری بهشون نداریم ) ولی مدرسه ی ما بین مدرسه ها ی دخترانه میانگینش از همه بیشتر بود بعد و تیزهوشان ناحیه 2 و ناحیه 1 ......
ما خودمون بهتر از شما از وضعیت مدرسمون خبر داریم ولی باز از اظلاعات رسانی غلطتون به عموم سپاس گزاریم .....
و دوم شما فاطمه خانوم
نمي دونم اما اگه شما درست ميگيد اطلاع رساني که از طرف هم کلاسي هاي شما به ما شده غلط بوده اخه من از چندين نفر پرسيدم و گفتن تو مدرسه ما زياد کلاس خصوصي ميرن
منظورم از هم کلاسي نه فقط دانش اموزان فرزانگان زينب ( اگه اشتباه نکنم که شما اونجايين يا نه؟ ) بود بلکه همه دبيرستان هاي سمپاد شيراز بود
حالا من قبول کردم شما پولي واسه کلاس خصوصي خرج نمي کنين #-o
ما تسليم شديم جلو دخترا نميشه حرف زد ;D

به نقل از FATMA :
ببینید دوست عزیز .....
ما که با هم دعوا نداریم؟؟داریم؟داریم حرف میزنیم
بعدم من از چند تا از بچه هاتون که پرسیدم که میگن داریم کلاس میریم!
بچه هامونم که کلاس خصوصی میرن میگن فرزانگانی های ناحیه 4ام هستن!
به نقل از sadegh12hh :
اولا شما پريا خانم
ناحيه 3 تيزهوشان دخترونه نداره ;D
بله دارم میگم 3 و 4!یعنی هردوتاش باهم!هر دو ناحیه یه مدرسه میرن!

پريا خانوم
من مدرسه خودمون رو ميگم اخه ناحيه 4 ها که از تمام نواحي تشکيل شده

به نقل از sadegh12hh :
پريا خانوم
من مدرسه خودمون رو ميگم اخه ناحيه 4 ها که از تمام نواحي تشکيل شده
ها؟
من گفتم کلاس خصوصی میرن بعضی از بچه های فرزانگان ناحیه 3 و 4!بعد شما گفتین کی گفته؟ما نمیریم و اینا...بعد من گفتم:
من دارم ماله دخترا رو میگم از ماله پسرا اطلاعی ندارم!

ميگم مدرسه ما گند ترين سمپاده!!! نگين نه!!! X-( X-(
امروز مدرسه که نبود ، يه چيزي بد تر از حکومت نظامي بود.
باورتون ميشه جلو چشاي خودم به يکي از بچه ها که دستش تو جيبش بود گير دادن که چرا دستات تو جيبته؟ :o X-(
يه کار مسخره ديگه
زنگ خورد به دبيرمون گفتيم الان معاون مياد سر کلاس بيرونمون مي کنه ها !! امروز اعصابش در همه !!
دبير گفت باشه حالا من اينو تموم مي کنم شما زنگ تفريح بنويسين . اونم نوشت و کل تخته رو سياه کرد و رفت
معاون لومد گفت برين بيرون ماهم گفتيم بايد اينا رو بنويسيم اونم همشو از رو تخته پاک کرد.
زنگ بعد باز همون معلممون اومد گفت اينارو نوشتين ديگه ؟ ما هم گفتيم نه!!!
يه جور عصباني شد که مي خواست بره معاون رو بزنه!!!
از قول بچه ها خودمون مدرسه ما که صاب نداره با اين مديريتش :-& :-& X-( X-( X-(

به نقل از mehrnOoosh :
bax deghat konid hamin emrooz 3 ta shirazi ozve in site shodan
amar shirazia dare kam kam afzaiesh peida mikone <:-P <:-P
به به
کيا هستن مهرنوش؟
اسمشون؟ مدرسه؟

آره ، عالیه ..... با کمال پر رویی دو تا از کار برای جدید که یکیشون هم دستغیب بود ( فکر کنم !) ، اومدن همه ی پست های من رو از اول تا آخر منفی دادن هردوتاشون و امتیازم از +83 شد - 83 ......
واقعا" نمی دونم چرا بعضی ها اصلا" فرهنگ نت رو بلد نیستند.....

Back
بالا