• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های شیراز

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع death
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های شیراز

نمی دونم چرا نزدیک عید این همه امتحان داریم ...؟
من خودم شخصا" نزدیک عید دلم می خواد اصلا" نرم مدرسه و تو خونه سر کیفی ریاضی فیزیک بخونم ، داستان بخونم ، برم تو نت ... این چه وضعشه آخه....
همه ی شیراز این طوریه ؟ ما پارسال این طور نبودیم ...! ???

اره :(( پدرمونو در اوردن !! =((
پس فردا امتحان عربی دارم :-& :-& اصلا حوصله ی عربی نیست !! ... 3 شنبه هم ریاضی :-& :-&

جاتون خالی، امروز برای 16همین بار اخراج شدم !! رسماً رکورد شکوندم !!
بعضی از اخراجی ها به حق هست ، بعضیاشون ناحق !! این یکی به شدت ناحق بود X-( البته اخراج نبود ، توی زنگ تفریح ، یه دروازه رو خوابونده بودیم رو زمین ، وسط حیاط روش نشسته بودیم و می زدیم و می رقصیدن !! بیش از 20 نفر می شدیم !! ;D اهنگ می خوندیم و ... . یه 3 روزی هر زنگ تفریح همین کارو می کردیم و وقتی ناظممون می اومد متفرق می شدیم !! ایندفعه متفرق نشدیم و ناظمم اومد بیشترمونو گرفت ، من هم از دستش فرار کردم!! بعد می دونست که من توی اون جمع بودم ، یه نفر رو فرستاد دنبالم :(( :(( حدود 12 نفر رو گرفت ، 6 نفرو گذاشت برن !! ما که سابقه امون خراب بود رو 2زنگ کامل دمه دفتر نگه داشت !! ;)) ;D خلاصه ، ما با رشادت تمام ، بقیه رو لو ندادیم و ناظم هم عصبانی شد و گفت که فردا با ولیتون بیاین !! :(( :((

و قسمت خوبش هم این بود که ناظممون نذاشت امتحان عربی بدم !! :)) می گفتن خیلی سخت بود !! ;D
قسمت بدش هم اینه که فردا باید با ولیم بیام مدرسه !! ;D :-[ :-w :-ss :-s

به نقل از imanjo0n :
جاتون خالی، امروز برای 16همین بار اخراج شدم !! رسماً رکورد شکوندم !!
بعضی از اخراجی ها به حق هست ، بعضیاشون ناحق !! این یکی به شدت ناحق بود X-( البته اخراج نبود ، توی زنگ تفریح ، یه دروازه رو خوابونده بودیم رو زمین ، وسط حیاط روش نشسته بودیم و می زدیم و می رقصیدن !! بیش از 20 نفر می شدیم !! ;D اهنگ می خوندیم و ... . یه 3 روزی هر زنگ تفریح همین کارو می کردیم و وقتی ناظممون می اومد متفرق می شدیم !! ایندفعه متفرق نشدیم و ناظمم اومد بیشترمونو گرفت ، من هم از دستش فرار کردم!! بعد می دونست که من توی اون جمع بودم ، یه نفر رو فرستاد دنبالم :(( :(( حدود 12 نفر رو گرفت ، 6 نفرو گذاشت برن !! ما که سابقه امون خراب بود رو 2زنگ کامل دمه دفتر نگه داشت !! ;)) ;D خلاصه ، ما با رشادت تمام ، بقیه رو لو ندادیم و ناظم هم عصبانی شد و گفت که فردا با ولیتون بیاین !! :(( :((

و قسمت خوبش هم این بود که ناظممون نذاشت امتحان عربی بدم !! :)) می گفتن خیلی سخت بود !! ;D
قسمت بدش هم اینه که فردا باید با ولیم بیام مدرسه !! ;D :-[ :-w :-ss :-s
اگه یه دسغیبی این کارا رو نکنه که بهش دسغیبی نمیگن!

به نقل از khashayarfn :
اگه یه دسغیبی این کارا رو نکنه که بهش دسغیبی نمیگن!
B-)
ولی هنوز تو شُک هستم !! X-(
حالا قسمت بدش اینه که :
یکی از بچه ها که می خواست خودشو بی تقصیر نشون بده ، گفت که : ما که کاری نکردیم !! بچه ها عکس هم گرفتن ، من فقط اونجا وایساده بودم !!
حالا احمدی گفت :
عکس گرفتن ؟؟؟ کی عکس گرفته ؟؟ تا نگید نمی ذارم برید !!
ما با رشادت تمام گفتیم که نمی گیم !! بعد ، گفت که دمه دفتر وایسید و تک تک می برد بازجویی .
...
بقیه رو نمی دونم ، ولی به من اینو گفت:
ببین ، من می دونم که کی دوربین داشته ، خودم دیدم ، حالا خودت بگو کی بوده که تو رو ببخشم بذارم بری ...
من:یعنی بگم کی عکس گرفته ؟
_اره
_من عادت ندارم کسی رو لو بدم !!
(کاملا معلوم بود که داشت بلوف می زد !!)
بقیه هم یه چیزایی مثله این گفتن . بعد گفت :
می خواین تو 10 دقیقه پیدا کنم که کی بوده ؟؟ ما گفتیم : اگه تونستی برو پیدا کن !!
---
می خواست بره تک تک کلاس ها بپرسه که کی بوده!! اولین کلاسی که رفت ، گفت کی عکس گرفته ؟؟ کسی که عکس گرفته بود خوشو لو داد X-( X-( :(( اعصابمون خورد شد !! اینهمه رشادت به خرج دادیم... X-( X-( :-& اصلا گفت که شما شعبه اش رو بگید من خودم پیداش می کنم اگه نمی خواید اسمشو بگید ، ما نگفتیم !!:(( :((
موبایلشو هم گرفت و گفت که 3 نمره از انضباطش کم می کنه !! ولی بقیه ی ما رو گفت بمونیم که با ولیمون بیایم !! :(( :(( :-& :-ss

عجب مدرسه ای دارید!!
مگه چی کار کردید حالا...
یکم آهنگ زدید و...
ما کار هر روزمونه ;D

وای خدا اسپیکرا :)) =))
ما اون موقع که اسپیکر داشتیم صبحا اهنگ غمگین می ذاشتیم وسطش رقص :)) ظهرا بابا کرم :)) :)) ( مخصوصا زنگ زیست ) بعد همشو جمع کردن
ما مدیرمون اگه ببینه ذوق می کنه ، اون بار معلمه شیمیه رو گرفتیم میگیم باید شیمی ( یه نوع رقص عربی ) برقصی :)) طرف هنگید =))

امتحان جامع رو چی کار کردید؟

مثل اینکه خیلی عقب موندم ;D

ترانه امتحان جامعو چیکار کردی؟ :)

کلا اسون بود!ولی من نخونده بودم...اگه کسی خونده باید صد زده باشه!

بچه ها بیاین صندلی داغم ;D

به نقل از Pariya :
عجب مدرسه ای دارید!!
مگه چی کار کردید حالا...
یکم آهنگ زدید و...
ما کار هر روزمونه ;D
:(( =((
تازه ، نمی ذارن فوتبال بازی کنیم ! همه اش هم به خاطر مسعودی ;ehtj هست ! ~X( :-& اون می اومده از پشت پنجره ما رو نیگا می کرده و به احمدی می گفته که برو اونجا رو جمع کن :-& و کاره خود نامردش هم بوده که نذاشته بوده ما فوتبال بازی کنیم :-& می گه بوی عرق می گیریم و معلما شکایت می کنن :-& خب اسپری می زنیم !! بعد می گن اونایی که اسم دارن نمی تونن تحمل کنن ! بعد می گیم به خودمون می زنیم ! ;D
امروز هم پیشونی یکی داغون شد (با مخ اومد زمین !!) به خاطر همین کارای مسعودی :-& اگه گذاشته بود فوتبال بازی کنیم اینطوری نمی شد !! ا َه ! :-& دیوونه ها نمی ذارن فوتبال که بیخطر ترین بازی هست بکنیم ، ب ِکش ب ُکش بازی می کنیم !! 2 تا تیم می شیم ، همدیگه رو می ک ِشیم ! هر کس اومد توی زمین اونور ، می ریزیم روش می زنیمش ( ;D البته قوانین خاصی داره ! زیاد نمی زنیم ) یا دزد و پلیس بازی می کنیم (2 تا شلوارم توی دزد و پلیس پاره شده به خاطر اینکه افتادم و یه بار هم دستم شکسته !) ... بعد می گن فوتبال بازی نکنیم ! :-& اینقدر فکر ندارن ! (.) :-&

Back
بالا