آره همایش نانو استانی که نه فقط واسه ناحیه 2 بود...همایش دیگه ای نیست! :)به نقل از mosquito :ینی امسال همایش هیچی نیس اونجا؟
پارسال که ذکرو خیرهمایش نانو تون بود البته بیشترفوش بود واینا
چون بعدگفتن استانی شد وجانیست و...
متاسفانه علت داره جانمبه نقل از Forooz :بسیار کم!!
این است شیراز و وضع بی مثالش ...به نقل از mosquito :ینی امسال همایش هیچی نیس اونجا؟
پارسال که ذکرو خیرهمایش نانو تون بود البته بیشترفوش بود واینا
چون بعدگفتن استانی شد وجانیست و...
به نقل از علی سینا :ایمانینِ (مثنی ایمان) شما چندمین؟
خودتو معرفی کنید
میشه دقیقا مشخص کنی چه همایشی میخواین؟به نقل از uranuscelona :ما هم همایش می خوایم می خواید منم به مسئولای مدرسمون پیشنهاد بدم؟ شمام همین کارو بکنید بعد با همکاری هم (مدارسمون) یه همایش راه می اندازیم چطوره؟ کم نیستیم که خدا رو شکر!!
دوستم المپیادشو خوب نداده بود... ...ایشالا شما قبول شین!! :)به نقل از Silver Sea :آقایون رگه و مگه فبول نشین زشته هااااا
این جا هست که میگن 2 کلمه بشنو از مادر عروسبه نقل از uranuscelona :ما هم همایش می خوایم می خواید منم به مسئولای مدرسمون پیشنهاد بدم؟ شمام همین کارو بکنید بعد با همکاری هم (مدارسمون) یه همایش راه می اندازیم چطوره؟ کم نیستیم که خدا رو شکر!!
ایشالا قبولین!! :)به نقل از Iman.Rage :مرحله اول المپیاد شیمی همه قبولن.ایه مرحله2دعا کنین
پ نه پبه نقل از uranuscelona :راست می گی؟
ما که تجربه نداریم. حالا دلیلشون چیه؟
اصلا کدوم مسئولین؟
ایشالله هردوتون قبولینبه نقل از Iman.Rage :مرحله اول المپیاد شیمی همه قبولن.ایه مرحله2دعا کنین
سلام! خوش اومدی! :)به نقل از Sadaf R :منم فرزانگان 1 ناحيه 2.,! شييييييرازززز.،!!!كلاس دوميييي.،!
+تازه عضويده شدم.،!
++forooz مهد كودك خورشيد بودم.،!آمادگي انديشه.،!؛D
ااااا؟خیلیا هستن که مهد کودک خورشید بودن...تعداد کسایی که آمادگی خورشید بودن خیلی کمه!!به نقل از Sadaf R :منم فرزانگان 1 ناحيه 2.,! شييييييرازززز.،!!!كلاس دوميييي.،!
+تازه عضويده شدم.،!
++forooz مهد كودك خورشيد بودم.،!آمادگي انديشه.،!؛D
جدی.,؟!!!!!! خب بگو منم بشناسمشون.,؟!!!!!به نقل از Forooz :ااااا؟خیلیا هستن که مهد کودک خورشید بودن...تعداد کسایی که آمادگی خورشید بودن خیلی کمه!!
بازم ممنون که گفتی چون من کلا یادم رفته بود از کلاس شما بپرسم!
به نقل از MehrNoO0sH.ShZ :خیییییر