• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اینترنت ؟!؟!؟!؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع HOOMANKH7
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

شما از چه سرویسی برای اتصال به شکه جهانی استفاده می کنید ؟

• اینترنت دایال آپ

رای‌ها: 14 32.6%
  • اینترنت ای دی اس ال

رای‌ها: 23 53.5%
  • اینترنت وایرلس

رای‌ها: 9 20.9%
  • دیش آفست

رای‌ها: 0 0.0%
  • جی پی آر اس ایرانسل

رای‌ها: 9 20.9%

• رای‌دهندگان
    43
پاسخ : اینترنت ؟!؟!؟!؟!

به نقل از GCD :
usb مدلای زاغارتشه که جایزه ی لپ لپ میزارن! (جدی میگما! جایزه لپ لپ مودم ADSL هم هست!)
& اصلا توی ایران sdsl و hdsl غیر ممکنه! چون فقط isp ها باید بدن
البته من چندوقت پیش شنیدم شاتل میخواسته sdsl بیاره، مخابرات نذاشته
برادر من مودم هم مگه زاغارت و غیر زاغارت داره ! ( مدلای یکم قدیمیش داره ! من خودم قبلا" داشتم ! )
غیر ممکن که نیست چون اینجا دارن ! منتها ... ! یکی از isp های اینجا sdsl میده ولی شرایط داره ( شرایطشو نخوندم نمی دونم چیه ) ولی hdsl رو تا الان هیچ isp ندیدم که بده ولی خب یه بنده خدایی داره ! ( یعنی شنیدم که داره , ندیدم ! ) نمی دونم از کجا گرفته ولی خب هس دیگه بالاخره ! خواستم ببینم اینجا هم کسی داره یا نه ! اگه داره از کجا گرفته و چجوریه ؟! ;D !

ما adsl 512 داریم ;D
و مودممون wireless هست
منم کم کم روی 5 6 ساعت پای نت هستم(البته اینم در نظر بگیرید که کنکور هم دارم! ;D)

به نقل از SOUL KEEPER :
برادر من مودم هم مگه زاغارت و غیر زاغارت داره ! ( مدلای یکم قدیمیش داره ! من خودم قبلا" داشتم ! )
غیر ممکن که نیست چون اینجا دارن ! منتها ... ! یکی از isp های اینجا sdsl میده ولی شرایط داره ( شرایطشو نخوندم نمی دونم چیه ) ولی hdsl رو تا الان هیچ isp ندیدم که بده ولی خب یه بنده خدایی داره ! ( یعنی شنیدم که داره , ندیدم ! ) نمی دونم از کجا گرفته ولی خب هس دیگه بالاخره ! خواستم ببینم اینجا هم کسی داره یا نه ! اگه داره از کجا گرفته و چجوریه ؟! ;D !
مودم داغون از همین مودم 10-15 تومنیای adsl هست دیگه! خدا پدر و مادر چین رو بیامرزه وقتی فلش 900 گیگ میزنه 5 تومن...
& چه جالب! پس احتمالا مخابرات موافقت کرده!
والا قول دادن تا شهریور سرعتو ببرن بالا، ولی حالا ببینیم چیکار میکنن!

به نقل از GCD :
مودم داغون از همین مودم 10-15 تومنیای adsl هست دیگه! خدا پدر و مادر چین رو بیامرزه وقتی فلش 900 گیگ میزنه 5 تومن...
& چه جالب! پس احتمالا مخابرات موافقت کرده!
والا قول دادن تا شهریور سرعتو ببرن بالا، ولی حالا ببینیم چیکار میکنن!
جدا" ؟! چون من که چیز دیگه ای دارم می بینم ! فعلا" سرعت روز به روز داره کمتر میشه و سایتا هم روز به روز محدودتر ! ( فیلترینگ ! ) بعد چجوری قراره سرعت بره بالا ؟! بعد کی همچین حرفی زده ؟!

به نقل از SOUL KEEPER :
جدا" ؟! چون من که چیز دیگه ای دارم می بینم ! فعلا" سرعت روز به روز داره کمتر میشه و سایتا هم روز به روز محدودتر ! ( فیلترینگ ! ) بعد چجوری قراره سرعت بره بالا ؟! بعد کی همچین حرفی زده ؟!
وزیر مخابرات!
البته خوب عزیزم، قراره تا شهریور "اینترنت ملی" بیاد، 10 مگ سرعت (جاسوس خریدنی!)

دایال آپ با سرعت در حد لاک پشت

به نقل از GCD :
وزیر مخابرات!
البته خوب عزیزم، قراره تا شهریور "اینترنت ملی" بیاد، 10 مگ سرعت (جاسوس خریدنی!)
یعنی قراره از کیلو بایت در بیایم ؟! من که باور نمی کنم !

البته ایتنرنت ملی یه چیز دیگست ! یعنی شما به هر سایتی دیگه دسترسی نداره ! فقط به سرورهایی که به این اینترنت متصل باشن ! که فکر کنم فقط سرور تبیان باشه :))

وایرلس!!:دی
حالا این آمار و میخواین چی کار؟!

به نقل از پارسا :
البته ایتنرنت ملی یه چیز دیگست ! یعنی شما به هر سایتی دیگه دسترسی نداره ! فقط به سرورهایی که به این اینترنت متصل باشن ! که فکر کنم فقط سرور تبیان باشه :))
وا ویلا ! پس بگو ! نت هم تعطیل شد دیگه ! ( یعنی بقیه سایتا فیلتره یا کلا" نمیشه بری ؟! )

Back
بالا