- شروع کننده موضوع
sampadcity.com
کاربر فوقحرفهای
- شهر
- قم
خودش گفت تاپیک جدید بزنید و موضوع رو مشخص کنید
منم این کارو کردم.
وقتی تو بحث ها کم میارین چرا صورت مساله رو پاک میکنید؟
کی تعیین میکنه که حرفای منو کسی نمیخونه؟ در صورتی که خود شما به همشون دسترسی داری؟
شما گفتی بچه ها بگید ما هم بدونیم،یه نمونه اش رو آقای امین گفت.
خدا ببخشه.
عزیز دل من.
ما باید فرهنگ سازی رو از خودمون شروع کنیم.
شما میخوای همیشه توی گفت و گوی آزاد شرکت کنن ملت؟ اینجوری که نمیشه.هر بحثی توی فروم میگیره فوری درش رو گل میگیرین،سیاسی ها،گفت و گو آزاد(دوست دختر و دوست پسر ) ، فرهنگی و ....
چرا وقتی کم میاری به پای دولت میبندی؟
لیاقت شما ، شاه سلطان حسینی هاست.
کی حسوده.
من منظورم با تو و بذرکاری و ثابتی اشرف و علیایی بود.
به من چه؟میخواست نپر وسط حرف من.
منم این کارو کردم.
خوشگل من،اونجا رو هم که دارین به بهانه های مختلف تاپیک ها رو قفل میکنید.فکر کنم انجمن ایران و سیاست و مسائل مربوط به سایت مثال نقض بزرگی برای گزاره اول شما است.
وقتی تو بحث ها کم میارین چرا صورت مساله رو پاک میکنید؟
وقتی که واقعا خصوصی باشه.آقای علی.ا . فکر کنم عبارت امنیت اطلاعات که آقای امین به کار بردند دقیقا باید در مورد شما به کار میرفت. گویا شما هیچ درکی از پیغام خصوصی ندارید.
کی تعیین میکنه که حرفای منو کسی نمیخونه؟ در صورتی که خود شما به همشون دسترسی داری؟
حرفی که مستقیم هست که دیگه برداشت و غیر برداشت نداره که.شما هرطور که دوست داشته باشید برداشت می کنید از حرف های من.
شما گفتی بچه ها بگید ما هم بدونیم،یه نمونه اش رو آقای امین گفت.
خوشبختانه از همون بار اول که گفتی این کار رو شروع کردم.بازهم میگم شما اگر با کفایت ما حال نمی کنی خوب مجبور نیستی مارو تحمل کنی. شما هرچی دلت میخواد میگی. من هم که قرار نیست خودم ،خودم رو اخراج کنم تا مدیریت باکفایت جایگزین کنم. ببخشید که وسع ما از این بیشتر نیست.
خدا ببخشه.
فکرشو نمیکردم اینجوری عین بچه ها جواب بدی.ببینم شما میخوای مساله فساد و ازدواج و ... رو حل کنی؟
عزیز دل من.
ما باید فرهنگ سازی رو از خودمون شروع کنیم.
شما میخوای همیشه توی گفت و گوی آزاد شرکت کنن ملت؟ اینجوری که نمیشه.هر بحثی توی فروم میگیره فوری درش رو گل میگیرین،سیاسی ها،گفت و گو آزاد(دوست دختر و دوست پسر ) ، فرهنگی و ....
هه هه هه ههامثال شمایی که از جناب آقای احمدی نژاد حمایت می کنید ، باید خدمتتون عرض کنم که این ترس ها عوارض همین احمدی نژاد هستند.
این همه هم از ترس حرف نزن. بچه هایی که اینجا من رو از نزدیک میشناسند می دونند که من از چه خانواده ای هستم و چه شرایطی دارم ، خیلی خوب می دونند که اون کسی که باید بترسه اون مسئوله نه من. ( این رو هیچ وقت نمی خواستم بگم اما مجبورم کردی بگم.)
چرا وقتی کم میاری به پای دولت میبندی؟
لیاقت شما ، شاه سلطان حسینی هاست.
خوب الحمدالله،باریک الله،ماشااللهباید این نکته رو ذکر کنم که سعید هم جزو مدیران محسوب میشه.
کی حسوده.
من منظورم با تو و بذرکاری و ثابتی اشرف و علیایی بود.
به من چه؟میخواست نپر وسط حرف من.