پاسخ : كي اول به وجود اومد؟
به نقل از Mehdi.E :
مثلا فهمیدی. چه فایده ای واست داره!!! من که فکر میکنم اول انسان بالغ بوده. آخه نوزاد چجوری خودشو سیر کنه و از اینجور چیزا؟؟؟؟ آره اول انسان بالغ بوده.
همون طوری که بچه میمون به دنیا میاد زنده میمونه
آخه مساله اینه از دید تکامل یهو انسان نشده یعنی والدینش که خیلی بهش شبیه اند میتونن اونو بزرگ کنن
اگه با عقل و منطق بخوای بررسی کنی، باید از لحاظ علمی و زیستی به قضیه نگاه کنی که آخرش میرسی به تکامل
اگه با عقل و منطق بخوای بررسی کنی میرسی به اینکه باید بری سراغ کسی که جواب این مساله رو میدونه ... کسی که انسان رو افریده میتونه توضیح بده
آخه مساله ی دیگه هم اینه که تکامل برای ابتدایه آفرینش و زندگی روی زمین فقط فرضیه داره ...
در ادامه هم نظریه ی تکامل هست که برای آفرینش هر چیزی دلیل داره غیر از انسان... برای تکامل انسان خیلی تحقیق کردن و بین انسان و میمون ها فاصله ای دیدن که یه حلقه ی گم شدست (یه اسم خاصی داشت)
یعنی تکامل به جواب نرسیده...
اینا مال 1400 سال پیشه که مثلا نمیدونستن چجوری بارون میاد، میگفتن کار خداست!
خوب اشتباه نمیگفتن که کار خداست دیگه ... فقط خداوند تو هر کاری از واسطه استفاده کرده
و اگه دوست داری فکر کنی از لجن بوگندو آدمو درست کردن و..
شما حرفایه خودتونو هم نقض میکنید ..من فکر کردم به تکامل اعتقاد داری
تو قرآن میگه از آب و گل نمیگه لجن بوگندو
یعنی مواد معدنی و آب ( یه فرضیه وجود داره که میگه چجوری مواد الی بوجود اومدن)
لجن بوگندو یعنی : آب + گل + انواع مختلف آغازیان و یه سری باکتری تولید کننده سولفید هیدروژن و متان و ... ( این نسبت به زمین در ابتدایه سرد شدن خیلی متکامله)
شما که تکامل باور داری باید بدونی که ما اجدادمون آغازیانند