- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
پاسخ : دوستی ها
مشکل شرعی داره.من مخالفم!
مشکل شرعی داره.من مخالفم!
به نقل از علی.ا :جناب عالی خیلی غلط اضافی می کنی همچین جوابی میدی
اگه حرف بلدی بزن،چرا توهین میکنی گلابی؟
هی من هیچی بهش نمیگم،دم در آورده برای من.
یکی ندونه کی هست.
یه بار دیگه به من اینطوری جواب بدی ،بخوای حرف از بابا و پدر و خانواده بزنی،منم بلدم بهت فحش بدم(از هر نوعش بخوای بهت میدم)
بله،من با هرکسی بحث میکنم،وقتی کم میاره،میگه سیب زمینی،ته منطق شما همینه.مشکلی داری؟
وقتی پستت رو زدی،من دیدم لیاقت نداری که جوابت رو بدم،چیزی نگفتم ولی الان داری زیادی پر رو میشی.
تو که مدیری،آقای مدیر،جنابعالی داری مسیر تاپیک رو منحرف میکنی،هرکسی میخوا بیاد معذرت خواهی کنه، کسی رو اجبار نکردیم،اگه انتقادت با شخص خاصی هست که چرا حرفی میزنه که بعدا پشیمون بشه،پیام خصوصی رو برای همین گذاشتن، مگه کسی اومد گردنت رو گرفت که بیایی اینجا معذرت خواهی کنی؟به درک که معذرت خواهی نکردی.
پیامبر با اون همه شانش اومد گفت اگه کسی از دست من ناراحت شده یا کاری کردم که ناراحت شده من معذرت میخوام
حالا ما که یه انسانیم. حرفی داری؟ پیامبر گفت،ما نکنیم؟
در بالا توضیح دادم که حرف خودت رو هم درک نمی کنی ... حالا بنده غلط کردم زیاد توهین نیست! عیبی نداره. آزادی بیانه. شما بگو که بعدا نگی خفقانه ... اگه هم زیاد بگی منم جواب می دم که نگی جواب نداشت!به نقل از علی.ا :ایشون توهین کردند،مستقیم،اونم به پدر من.
منم جوابش رو دادم.
من بسیار علاقمند بودم اونایی که میان اینطوری بگن! نه اینکه من غلط کردم!!!به نقل از مهسا.ش :1.علی آقا اون پستتون در جواب آقای بذرکار متناقضه با تاپیکی که باز کردید.واقعا متاسفم که اینقدر خود متناقضید!
2.آقای بذرکار تروخدا دعوا راه نندازید.
3.من به شدت از Game Overمعذرت میخوام.ولی در مورد بقیه حتی اگه ناراحت شدن دلیلی برای عذرخواهی نمی بینم چون واقعا به حرفی که زدم اعتقاد داشتم و هنوز هم دارم واینکه سعی کردم تا حد ممکن ادبو رعایت کنم.چون طرفداران موسوی به ادبشون مینازن.
4.من از کسی ناراحت نشدم تو این مدت.چون هرکسی برحسب منطق خودش برخورد کرده.پس کسی مجبور نیست زا من معذرتخواهی کنه.
5.حرمتها خیلی شکسته شد ولی من سعی کردم حرمتی رو نشکنم وسعی کردم دوستیها حفظ بشن.امیدوارم همین اتفاق افتاده باشه.
در مورد حرفم توضیح دادم! می تونین بالاتر بخونینبه نقل از محمد :بیایید غیابی هم دیگه رو ببوسیم و همه چیز رو تمومش کنیم.یه تذکر سفت و سخت هم به دوستانی که توی این تاپیک دعوا رو پیگیری کردند.
در ضمن حرف آقا یبذرکار بسیار ناشایست بود؛قصدم از این حرف ادامه ی دعوا نبود بلکه برای این بود که بدانیم هنوز باید بینمون حرمت وجود داشته باشه.
به نقل از مهسا.ش :بابا من یکی از هیچ کس معذرت نمیخوام.چون سعی کردم توهین نکنم ولی بهم توهین کردن.
لیاقت پدرت سکوت مطلق هست.به نقل از علی.ا :نمیخوام مثل خودت با خودت برخورد کنم.همه ی حرفات از سر...
برات متاسفم بذرکار،لیاقت تو سکوت مطلق هست.
مدیرا کجان !!؟ در اولین فرصت تا ایرادی می بینن: "مدیرا کجان !؟" مرد مومن! گزارش به مدیر انجمن پایین پست هست! چرا از اون استفاده نمی کنی تا به مدیر خبر بدی اینجا چه وضع بدی هست !!؟به نقل از Hespride :اه اه اه
به خدا ابروی هرچی تیزهوش که چه عرض کنم، هرچی ادمه میبرید
دلمون خوشه اینجا سایت تیزهوشاس
اونوقت مثل .... و .... به جون هم دیگه میافتید.
زشته
اقایون خانما با عذر خواهی کسی تحقیر نمیشه. غرور هم از بین نمیره. اما خیلی چیزا رو میرسونه
نمیخواید عذر خواهی کنید نکنید. (تاپیک عذر خواهی تبدیل شده به تاپیک فحش) این مدیرا کجان؟؟
به نقل از علی.ا :تی ان تی جان،من از بذرکار یاد گرفتم،به عنوان یک بزرگتر،این یک چیز رو ازش الگو گرفتم
موقعی که اون به من این حرفا رو میزد،توهین نبود،حالا توهین شد؟
این یک مثابله به مثل با ایشون بود.
به نقل از Sigma :کار بدی کردی...
چون اینکارت باعث شد نظرش نسبت به همه مردم برگرده....
می تونستی بگی خیلی ها اینطور فکر می کنند اما من به شخصه همچین فکری نمی کنم...
به نقل از علی.ا :نمیخوام مثل خودت با خودت برخورد کنم.همه ی حرفات از سر...
برات متاسفم بذرکار،لیاقت تو سکوت مطلق هست.
قرآن انقدر پایین اومده که مردم بفهمند ولی باز هم معنیش رو درک نمی کنن !به نقل از علی.ا :اونقدر نفهمی که نمیفهمی وقتی میگن : آیینه،به خود فرد هستند،نه با پدر فرد.
لیاقت پدر شما،دهن آسفالت کردنه.