- شروع کننده موضوع
mamalmln
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی شهر ری
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- فیزیک
به نظر من تو سمپاد به ریاضی خیلی بیشتر از فیزیک اهمیت میدن.موافقین؟
اگه فیزیک نبود ریاضی نمی اومدبه نقل از King Dain II :خوب همه جا همینجوریه ریاضی مادر علومه!البته خودم فیزیکو خیلی دوست دارم.
اشتباه میکنی ریاضی فیزیکو به وجود اورد.به نقل از mamalmln :اگه فیزیک نبود ریاضی نمی اومد
همه می دونن ریاضی خالی به هیچ دردی نمی خوره.مهم ترین کاربرد ریاضی تو فیزیکه.به نقل از mamalmln :اگه فیزیک نبود ریاضی نمی اومد
نظر من دقیقا برعکس شماست . به نظرم باید فیزیک رو یه درس انتخابی بذارن و ریاضی رشته هایی مثل انسانی بیشتر شه . ریاضی خیلی خلاقیت می ده . فکر کردن به آدم یاد می ده و توی همه جور مهندسی و علم کاربرد داره .به نقل از Hespride :انصافا ریاضی به چه درد میخوره؟
به نظر من اصلا نباید درس جدایی به نام ریاضی باشه،
کلا همش فیزیک باشه، هرجا لازم شد، تو چند صفحه اون معادلاتی که لازمه، یاد داده بشه
اه
حالم از ریاضی به هم میخوره، اما چه کنم که به خاطر فیزیک مجبورم بخونم!
بحث شما مثل بحث وجود مرغ و تخم مرغه بی خیالبه نقل از King Dain II :اشتباه میکنی ریاضی فیزیکو به وجود اورد.
با اینکه ریاضیم افتضاحه کاملا موافقمبه نقل از JOYFOOLISH :نظر من دقیقا برعکس شماست . به نظرم باید فیزیک رو یه درس انتخابی بذارن و ریاضی رشته هایی مثل انسانی بیشتر شه . ریاضی خیلی خلاقیت می ده . فکر کردن به آدم یاد می ده و توی همه جور مهندسی و علم کاربرد داره .
من اهمیت ریاضی رو بیشتر از فیزیک می دونم . شاید بعضی از مباحثش در ظاهر واقعا به درد نخوره ، ولی حداقل حداقل برای باز شدن ذهن خیلی خوبه .
به نقل از King Dain II :اشتباه میکنی ریاضی فیزیکو به وجود اورد.
به نظرم بشر نیاز داشت که یه چیزی واسه محاسباتش ابداع کنه ، بعد ریاضی(علم محاسبه ) رو ابداع کرد . بعد احساس کرد که لازمه بفهمه دور و برش چه خبره و چرا بعضی چیزا اتفاق می افتن ، بعد فیزیک ( علم بررسی این پدیده ها ) رو ابداع کرد . این در حالی بود که این دو تا هیچ ربطی به هم نداشتم . بعد که یه چیزایی رو فهمید ، دید تو فیزیک نیاز به ریاضی داره ، پس اومد گسترشش داد . ود ریاضی هم داشت گسترش پیدا می کرد . ولی ریاضی ها فکر می کنن واسه این که بعدا به درد بخوره ( یعنی یه روزی شاید یه چیزی پیدا شه که شاخه های جدید ریاضی توش کاربرد داشه باشه ) ولی فیزیکی ها اگه همین الآن فکرشون به دردی نخوره ، کاری نمی کنن .به نقل از Samaneh.Z :دروغ میگه، اینا دیدن یه چیزی لازمه واسه فیزیک ریاضیو درست کردن!!!!!!!!!