کی گفته اصن بدون ریاضی فیزیک چیزی بغیر از چارتا تعریف نیست!به نقل از Samaneh.Z :دروغ میگه، اینا دیدن یه چیزی لازمه واسه فیزیک ریاضیو درست کردن!!!!!!!!!
واقعا سره چیزه مزخرفی بحث می کنین..!!! این که دیگه کاملا معلومه....... فیزیک و دیگر هیچ...!!به نقل از Samaneh.Z :دروغ میگه، اینا دیدن یه چیزی لازمه واسه فیزیک ریاضیو درست کردن!!!!!!!!!
متشکرم !به نقل از محمد رضا :من حالم از ریاضی ایا به هم میخوره.همشون بی مغز و سنگ مغزن و فکر می کنن ریاضی بهترین علمه جهانه...........
من نیز!به نقل از JOYFOOLISH :متشکرم !
چرا ریاضی مهم تره.....هیچ کدومتون با دلیل قانع کننده حرف نمی زنینبه نقل از peg0a2h1 :به نظر من ریاضی مهم تر از فیزیکه اما فیزیک شیرینتره
فیزیک رو آدم دور و برش میبینه ، اینکه چرا چنین اتفاقی میفته و ... ملموس تره
اما در هر صورت ریاضی مبناست شاید بهتر باشه بعضی مباحث خاصش رو انتخابی کنن...
کی گفته؟به نقل از لیندا :به نظرمن ریاضی خیلی خیلی بهتره از فیزیک!!مخصوصا بخش ایینه هاش فیزیک که خیلی............ :-& :-& :-& :-& :-&
من که از هر دوش متنفرم ولی تو مدرسه ی ما به دوتاش به یه اندازه اهمیت میدن .به نقل از برگ پاییزی :به نظر من تو سمپاد به ریاضی خیلی بیشتر از فیزیک اهمیت میدن.موافقین؟
کل زندگی ریاضیه ؟!به نقل از armitaa :مسلمه که ریاضی هم مهم تره هم شیرین تره... کل زندگی ریاضیه! فیزیک هم جزئی از ریاضیه به نظرم...