- شروع کننده موضوع
رؤیاکریمی
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یزد
- شهر
- یزد
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- یزد
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
توی این تاپیک میتونید درمورد ماهنامههای نجوم (مثل: آسمان شب، نجوم و... ) و مطالب هرماه آنها بحث کنید.
--------------------------------------------------------------------
کسی اینجا این ماهنامه رو میخره از دی 88 اومد توی بازار من 3تای اولشو دارم محشره به همه ی علاقه مندان به نجوم میگم حتما اگه میتونن بخرنش یا به این لینک برن[www.nightsky.ws
اینم عناوین ویژه نامه ی نوروز 89 شه:
موضوعات برجسته وبگاه آسمان شب
همایش ستاره شناسی دريچه ای به جهان هستی با سخنرانی دکتر نوروزی
در آستانه روز جهانی نجوم و در راستای ترویج علم ستاره شناسی, ماهنامه آسمان شب و انجمن مدیران صنایع اصفهان همایشی با عنوان دریچه ای به جهان ه...
معرفی ماهنامه آسمان شب در برنامه چوگان فلک
در تاریخ 16 فروردین ماه 1389 و به دعوت مسوولین برنامه علمی رادیویی چوگان فلک در ساعت 9:40 ماهنامه آسمان شب طی یک مصاحبه زنده رادیویی با مهندس ک�...
حضور استاد دالکی در اصفهان
به مناسبت روز ملی نجوم و با پیشنهاد آقای بابک سدهی و به دعوت شهرداری و شورای شهر بهارستان و انجمن نجوم ادیب,استاد دالکی مدیر مسوول و سردبیر...
معرفی ماهنامه در رادیو آشنا
در تاریخ 26 اسفند ماه 1388 و به دعوت مسوولین برنامه علمی رادیو آشنا در ساعت 15:50 ماهنامه آسمان شب طی یک مصاحبه زنده رادیویی با مهندس کریم پور بر...
ارسال پیشتاز نسخ مشترکین
ماهنامه آسمان شب با توجه به زمان انتشار ماهنامه در اسفند ماه و نظر به احساس تعهد در قبال مشترکین و همچنین وضعیت پست در روزهای پایانی سال و...
ویژه نامه نوروزی در 142 صفحه
شماره اسفند ماهنامه آسمان شب
×ویرایش شد.
--------------------------------------------------------------------
کسی اینجا این ماهنامه رو میخره از دی 88 اومد توی بازار من 3تای اولشو دارم محشره به همه ی علاقه مندان به نجوم میگم حتما اگه میتونن بخرنش یا به این لینک برن[www.nightsky.ws
اینم عناوین ویژه نامه ی نوروز 89 شه:
موضوعات برجسته وبگاه آسمان شب
همایش ستاره شناسی دريچه ای به جهان هستی با سخنرانی دکتر نوروزی
در آستانه روز جهانی نجوم و در راستای ترویج علم ستاره شناسی, ماهنامه آسمان شب و انجمن مدیران صنایع اصفهان همایشی با عنوان دریچه ای به جهان ه...
معرفی ماهنامه آسمان شب در برنامه چوگان فلک
در تاریخ 16 فروردین ماه 1389 و به دعوت مسوولین برنامه علمی رادیویی چوگان فلک در ساعت 9:40 ماهنامه آسمان شب طی یک مصاحبه زنده رادیویی با مهندس ک�...
حضور استاد دالکی در اصفهان
به مناسبت روز ملی نجوم و با پیشنهاد آقای بابک سدهی و به دعوت شهرداری و شورای شهر بهارستان و انجمن نجوم ادیب,استاد دالکی مدیر مسوول و سردبیر...
معرفی ماهنامه در رادیو آشنا
در تاریخ 26 اسفند ماه 1388 و به دعوت مسوولین برنامه علمی رادیو آشنا در ساعت 15:50 ماهنامه آسمان شب طی یک مصاحبه زنده رادیویی با مهندس کریم پور بر...
ارسال پیشتاز نسخ مشترکین
ماهنامه آسمان شب با توجه به زمان انتشار ماهنامه در اسفند ماه و نظر به احساس تعهد در قبال مشترکین و همچنین وضعیت پست در روزهای پایانی سال و...
ویژه نامه نوروزی در 142 صفحه
شماره اسفند ماهنامه آسمان شب
×ویرایش شد.