شاخص مشارکت عمومی برای انجمن ها

• شروع کننده موضوع

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
سلام. امروز نمودار شاخص مشارکت عمومی در بحث های انجمن های مختلف رو از سر بی کاری و بی حالی نمودار کردم. که حاصل تقسیم تعداد ارسال های هر انجمن به تعداد موضوعات اون انجمنه.

این انجمن ها، برترین انجمن های تالار هستند.

4vuawreq11toayef90k6.jpg

یعنی مثلا برای هر موضوع در انجمن شناخت به طور میانگین بیشتر از 70 پاسخ داده شده و....
خب این نمودار چندتا چیزو نشون میده: اینکه کاربرای تالار تمایل به شرکت در چه بحث هایی رو بیشتر دارن. اینکه کدوم یکی از انجمن ها واقعا فعال تره. اینکه جای کار در کدوم موضوعات وجود داره. و اینکه چه مدیرهایی بهتر مشارکت کاربران در بحث های در انجمنشون مدیریت کردن. تازه میشه که از این مدیرا تقدیرم بشه.

از اونجایی که کلا تالار گفتمان محل بحثه نه دانشنامه عمومی که همینطوری موضوع ایجاده بشه، انجمنی با ارزش تره که کاربرای اقبال بیشتر نسبت به بحث کردن در اون داشته باشه. این اقبال رو هم مدیر اون انجمن میتونه ایجاد کنه به ساختن موضوعات پر مخاطب. به هر حال این نمودار اینو میگه که اگر روی این انجمن ها وقت بیشتر گذاشته بشه راندمان آماری تالار بالا میره. همچنین انجمن هایی که فعالیت کمی دارن هم میتونن متوجه بشن مدیراشون و یه کاری برای پر مخاطب شدنش بکنن.
راستی اینم بگم که در این شاخص انجمن هایی لحاظ شدن که بیشتر از 2000 ارسال داشتند.

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID
پاسخ : شاخص مشارکت عمومی برای انجمن ها

خوب این رو نمیشه به تنهایی مبنای خوبی قرار داد، چرا که مثلا بخش شناخت بدلیل تاپیکای کرمانیا یهویی اینهمه زده بالا
& یه مورد دیگه: منظورت از اون قرمزه چیه؟

ضمن تشکر البته! واقعا این نمودار ها با یوزرت (ISO9002) همخوانی شدیدی داره!

• شروع کننده موضوع

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

اون قرمزه مال کل تالار هست. یعنی نسبت کل ارسال های تالار سمپادیا به تعداد کل موضوعات. بنابراین معلوم میشه که کدوم انجمن بالاتر از این میانگینه و کدوم پایین تر.

در ضمن خب اساس حرف هم همینه. که میشه مدیریت و هدایت موضوعات؛ موضوعات مثل "کرمانی ها" ی بیشتری به وجود آورد.

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

راس می گه اون قرمزه رو فقط برا جلب توجه زدی یا معنی خاصی داره؟

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از ISO9002 :
اون قرمزه مال کل تالار هست. یعنی نسبت کل ارسال های تالار سمپادیا به تعداد کل موضوعات. بنابراین معلوم میشه که کدوم انجمن بالاتر از این میانگینه و کدوم پایین تر.

در ضمن خب اساس حرف هم همینه. که میشه مدیریت و هدایت موضوعات؛ موضوعات مثل "کرمانی ها" ی بیشتری به وجود آورد.
:O یعنی چی؟ یعنی همچین بحثای چرت و اسپم دونی هایی بوجود بیاریم تا آمار ارسالهای انجمن بره بالا؟

• شروع کننده موضوع

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

به نقل از GCD :
:O یعنی چی؟ یعنی همچین بحثای چرت و اسپم دونی هایی بوجود بیاریم تا آمار ارسالهای انجمن بره بالا؟

کی همچین حرفی زدم؟ اسپم دونی زدن که فکر نمیخواد. مشاعره اسم بازیگر، مشاعره اسم خواننده، مشاعره اسم پسر، مشاعره اسم دختر، مشاعره بازیکن فوتبال، مشاعره دوبیتی، مشاعره سه بیتی الی آخر، مشاعره حافظ، و نیز سعدی و مولانا و وحشی بافقی و...، مشاعره اسپم، مشاعره عقبکی، مشاعره راستکی و انواع اقسام مشاعره ها که خودش سر گروه اسپم دونیه.

من گفتم که مدیر هر انجمن باید به این فکر باشه که موضوعاتی رو ایجاد کنه و نیز مدیریت کنه و بحث هایی رو به وجود بیاره که کاربرای دیگه علاقه به مشارکت داشته باشن. یعنی اگر هم علاقه نداشتن علاقه مند بشن. این هنر یک مدیر انجمنه که انجمنش رو اینطور مدیریت کنه. الان انجمن مسائل اعتقادی و دینی اسپم دونیه؟ بقیه انجمن ها هم میتونه اینطور باشه. خیلی از انجمن های علمی خوابیده. درحالیه که در هر رشته ای افرادی پیدا میشن که علاقه مند بشن.
یک کلام. خلاقیت در ایجاد موضوعات مفید پر طرفدار. ختم کلام.

تالار جای بحثه. دانشنامه عمومی نیست که تو انجمنهای علمی یکی یه مقاله کپی پیست کنه بقیه هم بخونن خیلی خیلی لطف کنن چندتا اسپم بدن و تشکر کنن.

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از ISO9002 :
کی همچین حرفی زدم؟ اسپم دونی زدن که فکر نمیخواد. مشاعره اسم بازیگر، مشاعره اسم خواننده، مشاعره اسم پسر، مشاعره اسم دختر، مشاعره بازیکن فوتبال، مشاعره دوبیتی، مشاعره سه بیتی الی آخر، مشاعره حافظ، و نیز سعدی و مولانا و وحشی بافقی و...، مشاعره اسپم، مشاعره عقبکی، مشاعره راستکی و انواع اقسام مشاعره ها که خودش سر گروه اسپم دونیه.

من گفتم که مدیر هر انجمن باید به این فکر باشه که موضوعاتی رو ایجاد کنه و نیز مدیریت کنه و بحث هایی رو به وجود بیاره که کاربرای دیگه علاقه به مشارکت داشته باشن. یعنی اگر هم علاقه نداشتن علاقه مند بشن. این هنر یک مدیر انجمنه که انجمنش رو اینطور مدیریت کنه. الان انجمن مسائل اعتقادی و دینی اسپم دونیه؟ بقیه انجمن ها هم میتونه اینطور باشه. خیلی از انجمن های علمی خوابیده. درحالیه که در هر رشته ای افرادی پیدا میشن که علاقه مند بشن.
یک کلام. خلاقیت در ایجاد موضوعات مفید پر طرفدار. ختم کلام.

تالار جای بحثه. دانشنامه عمومی نیست که تو انجمنهای علمی یکی یه مقاله کپی پیست کنه بقیه هم بخونن خیلی خیلی لطف کنن چندتا اسپم بدن و تشکر کنن.
آها اون که آره خوب! تابلوئه1
ولی سوال اینجاست که چجوری؟

• شروع کننده موضوع

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

خب چجوریشو که من نباید بگم. پس مدیر هر انجمن چه کارست؟

اتفاقا یکی از مسائل اساسی که به نظر من باید روش بحث بشه اینه که کلا توی این سایت مدیرا، بیشتر از اینکه مدیر باشن، ناظمن. هر مدیری فکر میکنه که اولین و آخرین مسئولیتش پست پاک کردن و موضوع قفل کردنه. در حالی که در تالارهایی که راندمان بالا دارن اصلا پست مدیریت از پست ناظم کاملا جدا میشه. مدیریت کارش مدریته که تو این تالار تعریف نشده، و ناظم کارش برقراری نظم.

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

دقیقا!
میدونی، 2 مانع گنده سر راه این کار هست
یکیشو گفتی، همون عدم شناخت دقیق از وظیفه مدیریت
دوم، اینه که فرهنگ بحث وجود نداره، مثلا توی بخش ورزشی (همینجوری تو ذهنم اومد) باید در مورد ورزشا بحث بشه، تکنیک های هر تیم بررسی بشه و در نهایت مثلا بگن فلان تیم شانس قهرمانی ج.ج داره
ولی یه تاپیک شرط بندی بوجود میاد، هی این میزنه تو سر اون میگه برزیل قهرمانه، هی اون میزنه تو سر این که نه، انگلیس قهرمانه! بدون اینکه یکم فکر کنن که مثلا چرا برزیل؟ مگه برزیل چه تکنیک هایی داره که انگلیس نداره؟ انگلیس چه شانسهایی داره که برزیل نداره؟ و مسائلی از این دست
خوب زشته این کارا! تا وقتی همچین چیزایی و مشاعره با اسم فلان و بهمان و تاپیک امضای کرمانیا و افغانیا و بنگلادشی ها و... هست، بحث های علمی جایی توی سایت ندارن!

ma(-)Dye

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان(1)
شهر
کرج
رشته دانشگاه
آدم از فرداش خبر نداره که!

کلا به نظرم این یه مشکلایی داره آخ همه چیو که نمی شه با هم سنجید مثلا انجمن عکس این آمارش نباید اصلا بالا باشه
یا اینکه کاملا تابلوه انجمنایی مثل مسائل اعتقادی بحث توشون زیاد تره

• شروع کننده موضوع

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

البته به وجود اومدن تاپیک های اسپم و پست های اسپم اجتناب ناپذیره. یه قانونی در فروم های با عضو زیاد هست که میگه در خوشبینانه ترین حالت بیشتر از نصف پست ها اسپم هست. البته تعریف اسپم متفاوته. اسپم اینجا یعنی پستی که بودن و نبودنش اثری نداره. بگذریم.

مهم اینه که در این انبوه اسپم ها سعی بشه که موضوعات مفید پر طرفدار ایجاد بشه.
یک پیشنهاد اینه که از مدیران انجمنی که انجمنشون فعاله و خوب مدیریت میکنن و انجمنشون رشد داشته مخصوصا در انجمن های علمی تقدیر بشه. مدیرهای نمونه معرفی بشن به صورت دوره. و مدیرانی که فعالیتی در انجمنشون ندارن عوض بشن.

ببینید اینجا یه محیطیه که در اون 4500 عضو وجود داره. حالا اگر فرض کنیم که 3000 تاشون هم سیاهی لشکرن بازم 1500 نفر سمپادی نخبه ی فعال هستن که یک جا جمع شدن. یه جایی در اهداف سمپادیا خوندم که هدفش جمع کردن سمپادیای سراسر کشور در یک شبکه ی مجازیه. خب جمع شدن. این هدف محقق شد. حالا باید سراغ هدف های دیگه ای و هدف های بزرگتری رفت. 1500 نفر سمپادی نخبه ی فعال یک پتانسیلی داره که هیچ جمع و گروهی نداره. و چقدر استفاده ها از این جمع میشه کرد.

• شروع کننده موضوع

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

به نقل از µ @ ћ Đ λ Ə :
کلا به نظرم این یه مشکلایی داره آخ همه چیو که نمی شه با هم سنجید مثلا انجمن عکس این آمارش نباید اصلا بالا باشه
یا اینکه کاملا تابلوه انجمنایی مثل مسائل اعتقادی بحث توشون زیاد تره

خب اتفاقا بحث هم همین جاست. که انجمن عکس در یک تالار گفتمان با گالری تصاویر در یک پورتال باید فرق کنه. اگر اینجا هرکی هر عکس قشنگی دید بخواد بذاره همینجوری و اونجام همینطور که دیگه باهم فرقی نمیکنن. در انجمن عکس باید بحث وجود داشته باشه. اینکه چطور، برمیگره به هنر مدیریت و خلاقیت مدیر اون انجمن.

sohaaaa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج

خوب با تقريب خوبي ميتونم بگم حد اقل آماري كه در مورد انجمن معما و هوش گفته شد نميتونه نتايجي كه عرض كردين رو به طور كامل در بر بگيره!!
چون اصولا وقتي معمايي مطرح ميشه يك جواب بيشتر نداره و نيازي براي بحث در اون حوزه نيست... و حجم زيادي از اين انجمن رو اينجور تاپيك ها در بر ميگيرن!!

• شروع کننده موضوع

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

به نقل از سـ‌‍‌‌هــــا :
خوب با تقريب خوبي ميتونم بگم حد اقل آماري كه در مورد انجمن معما و هوش گفته شد نميتونه نتايجي كه عرض كردين رو به طور كامل در بر بگيره!!
چون اصولا وقتي معمايي مطرح ميشه يك جواب بيشتر نداره و نيازي براي بحث در اون حوزه نيست... و حجم زيادي از اين انجمن رو اينجور تاپيك ها در بر ميگيرن!!

اول اینو بگم که تمام انجمن هایی که در این شاخص وارد شدن برترین انجمن های تالار هستن. یعنی کار و فعالیت همه این 14 انجمن جای تقدیر داره.

ثانیا، خب به نظر شما کمی کلیشه ای نیست این؟ میشه مسابقات مختلفی رو در این انجمن ایجاد کرد. نه فقط اینکه یه معمایی مطرح بشه و یه عده هم بیان جواب بدن. میشه روی معماهایی حل نشده ریاضی در این انجمن بحث بشه.
طرح مسابقاتش میتونه به خلاقیت مدیریت انجمن برگرده. خیلی طرحهای زیادی برای اینجور مسابقه ها هست. شما اگر هفته ای یا اگر ماهی یک طرح جدید در انجمن معما ایجاد کنی تغییر نمیکنه؟ البته من اصلا مصداقی بحث نمیکنم. بحث در مورد کلیت موضوع هست. مهم این نیست که الان چه وضعیتی هست. مهم این نیست که انجمن معما و هوش الان چه جایگاهی داره. مهم اینه که تفکر مدیریت هر انجمن طوری باشه که رویکردش تغییر و پیشرفت باشه. همین کافیه.

poolia

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد رجايي
شهر
اسلامشهر
مدال المپیاد
كامپيوتر & شيمي
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

جالب بود!!!!

sohaaaa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج

به نقل از ISO9002 :
اول اینو بگم که تمام انجمن هایی که در این شاخص وارد شدن برترین انجمن های تالار هستن. یعنی کار و فعالیت همه این 14 انجمن جای تقدیر داره.

ثانیا، خب به نظر شما کمی کلیشه ای نیست این؟ میشه مسابقات مختلفی رو در این انجمن ایجاد کرد. نه فقط اینکه یه معمایی مطرح بشه و یه عده هم بیان جواب بدن. میشه روی معماهایی حل نشده ریاضی در این انجمن بحث بشه.
طرح مسابقاتش میتونه به خلاقیت مدیریت انجمن برگرده. خیلی طرحهای زیادی برای اینجور مسابقه ها هست. شما اگر هفته ای یا اگر ماهی یک طرح جدید در انجمن معما ایجاد کنی تغییر نمیکنه؟ البته من اصلا مصداقی بحث نمیکنم. بحث در مورد کلیت موضوع هست. مهم این نیست که الان چه وضعیتی هست. مهم این نیست که انجمن معما و هوش الان چه جایگاهی داره. مهم اینه که تفکر مدیریت هر انجمن طوری باشه که رویکردش تغییر و پیشرفت باشه. همین کافیه.
شايد پستم رو با لحن بدي نوشتم!!
ولي به هيچ وجه منظورم اين نبود كه معما و هوش خيلي خفنه و در همين حدي كه هست كافيه و ديگه جايي واسه پيشرفت نداره و... ولي اين آمار نميتونه اين خفانت رو نشون بده و بايد از جنبه هاي ديگه اي در نظر گرفته بشه!!
فقط منظورم اين بود كه
" انجمنی با ارزش تره که کاربرای اقبال بیشتر نسبت به بحث کردن در اون داشته باشه"
انجمني هم هست كه ارزشش به تعداد پستاش نباشه چون در بيشتر موارد نيازي به بحث در اون نيست در حالي كه داره تا حدي هدف از تشكيلش رو تحقق مي بخشه و بيهوده و بي محتوا نيست !!
قطعا هم با شما در مورد مسابقات موافقم و اتفاقا خيلي سعي داشتم و دارم به كمك دوستان تعداد اين تاپيك ها رو زياد كنم ! و ممنون ميشم اگه طرح هاي زيادي كه ازشون خبر دارين در اختيار ما هم بذارين!! :)...و البته هرچند هنوز هم قبول ندارم معما ها چيز هاي كليشه اي باشن.قطعا وجودشون در چنين انجمن و فرومي واجبه!!

نميخوام بحث رو بيشتر از اين اختصاصي كنم ! در مورد جمله آخرتون موافقم! :)

YASAMIN

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان

به نقل از ISO9002 :
خب چجوریشو که من نباید بگم. پس مدیر هر انجمن چه کارست؟

اتفاقا یکی از مسائل اساسی که به نظر من باید روش بحث بشه اینه که کلا توی این سایت مدیرا، بیشتر از اینکه مدیر باشن، ناظمن. هر مدیری فکر میکنه که اولین و آخرین مسئولیتش پست پاک کردن و موضوع قفل کردنه. در حالی که در تالارهایی که راندمان بالا دارن اصلا پست مدیریت از پست ناظم کاملا جدا میشه. مدیریت کارش مدریته که تو این تالار تعریف نشده، و ناظم کارش برقراری نظم.
به نظر من که مدیران انجمن ها کارشون رو خو.ب انجام می دن (البته به غیر از تعدادی) مشکل از مدیرا نیست
به نقل از ISO9002 :
البته به وجود اومدن تاپیک های اسپم و پست های اسپم اجتناب ناپذیره. یه قانونی در فروم های با عضو زیاد هست که میگه در خوشبینانه ترین حالت بیشتر از نصف پست ها اسپم هست. البته تعریف اسپم متفاوته. اسپم اینجا یعنی پستی که بودن و نبودنش اثری نداره. بگذریم.

مهم اینه که در این انبوه اسپم ها سعی بشه که موضوعات مفید پر طرفدار ایجاد بشه.
یک پیشنهاد اینه که از مدیران انجمنی که انجمنشون فعاله و خوب مدیریت میکنن و انجمنشون رشد داشته مخصوصا در انجمن های علمی تقدیر بشه. مدیرهای نمونه معرفی بشن به صورت دوره. و مدیرانی که فعالیتی در انجمنشون ندارن عوض بشن.

ببینید اینجا یه محیطیه که در اون 4500 عضو وجود داره. حالا اگر فرض کنیم که 3000 تاشون هم سیاهی لشکرن بازم 1500 نفر سمپادی نخبه ی فعال هستن که یک جا جمع شدن. یه جایی در اهداف سمپادیا خوندم که هدفش جمع کردن سمپادیای سراسر کشور در یک شبکه ی مجازیه. خب جمع شدن. این هدف محقق شد. حالا باید سراغ هدف های دیگه ای و هدف های بزرگتری رفت. 1500 نفر سمپادی نخبه ی فعال یک پتانسیلی داره که هیچ جمع و گروهی نداره. و چقدر استفاده ها از این جمع میشه کرد.
فکر کنم4967 عضو هست

به نظر من تاپیک های زده بشه میزان خلاقیت توش بالا باشه نه کپی پیست

ma(-)Dye

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان(1)
شهر
کرج
رشته دانشگاه
آدم از فرداش خبر نداره که!

به نظر من هم این نمودار بگی نگی ملاک درستی نیست
چون حالا شما یه مقاله با ارسال کم رو بخونی و یه چیزی یاد بگیری مفید تره واست یا این که توی یک تاپیک شناختتوی بحثی شرکت کنی!؟البته نمی گم مقاله ی خالی خوبه ولی آخرشم فایدش از خیلی بحثای بیخود بیشتره

• شروع کننده موضوع

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

به نقل از Iranian girl :

همین الانم 4500 کاربر نشده تعداد کاربرا. شما اونایی که بن شدن رو هم حساب میکنی؟

به نقل از µ @ ћ Đ λ Ə :
به نظر من هم این نمودار بگی نگی ملاک درستی نیست
چون حالا شما یه مقاله با ارسال کم رو بخونی و یه چیزی یاد بگیری مفید تره واست یا این که توی یک تاپیک شناختتوی بحثی شرکت کنی!؟البته نمی گم مقاله ی خالی خوبه ولی آخرشم فایدش از خیلی بحثای بیخود بیشتره

هیچ نمودار و شاخصی به طور کامل درست نیست. مهم اینه که از هر شاخصی میشه یه اطلاعاتی به دست آورد.
در مورد اینکه مقاله خوبه یا نه. بله خوبه ولی اصولا جای مقاله ها در تالار گفتمان نیست. هرچیز را بهر کاری ساخته اند.
مثلا مدیریت سایت میتونه یه تینی پورتال به این فروم اضافه کنه و در اون صورت میشه که یه بخش مقالات هم باشه. که در اون افراد مقاله بذارن. ولی اصولا تالار "گفتمانه". گفتمان جدا از کپی پیست کردن مطالبه.

در ضمن شما چرا همش به این شناخت گیر میدین؟ من خودمم از اینکه این انجمن صدر باشه خوشم نمیاد. این نمودار رو هم بد تحلیل میکنید. الان ببینید بین 6 انجمن اول این نمودار، 5 تاش انجمن اسپمه (تقریبا). حالا به مدیراش بر نخوره ها.
این نمودار برای این نیست که شما مثلا آمار انجمن های علمی رو با شناخت و ورزش و ... مقایسه کنید. این نمودار چندتا مطلب میتونه داشته باشه.
اول این که تو یه تالار گفتمان مخصوص تیزهوشان این مملکت حتی یه دونه انجمن تخصصی علمی توی این رنک نیست. یعنی حتی یه انجمن تخصصی علمی به 2000 ارسال نرسیده.
دوم اینکه شما الان اینو میبینی. بعد دوماه کار میکنی و مدیریت مناسب. بعد دوماه دوباره آمار میگیری اگر تعداد انجمن های علمی این رنک بالا رفت یا راندمان یه انجمن خوب توی این نمودار بالا رفت میفهمی که کارت رو به پیشرفته. ولی اگر دوماه دیگه دیدی که اختلاف بین شناخت و علمی داره زیاد میشه میفهمی که کار روبه پسرفت و اسپمه.

ما که این تالار اولمون نیست که میبینیم. من دارم میبینم که این انجمن ها به درد بخور سایت به غیر از چند تا همش عملا خوابیده و روز به روز اسپم ها داره زیاد میشه. شما بیا برو این تالار های تخصصی رو ببین. نهایت اینه که چندتا پست اسپم میبینی. خب اشکال نداره. ولی اینجا ما کلی موضوعات اسپم میبینیم.
من حرفم اینه که مدیریت باید طوری باشه که حداقل کمی جهت دهی بشه در موضوعات. خب معلومه اگر هر چی رها بشه همش میره سمت اسپم و مسخره بازی. نمیگم اونا رو ببندن یا جلوشو بگیرن. ولی برای رونق انجمن ها دیگه باید کارهای اساسی بشه.

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

یه نکته جالب که اینجا هست، اینه که خود کاربرا اسپم رو دوست دارن و مثلا وقتی من میبینم یه بحثی بوسیله اسپم داره منحرف میشه & میگم اسپم ندین، کفری میشن که چرا میگی اسپم بده!

بالا