شاخص مشارکت عمومی برای انجمن ها

YASAMIN

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
پاسخ : شاخص مشارکت عمومی برای انجمن ها

به نقل از GCD :
یه نکته جالب که اینجا هست، اینه که خود کاربرا اسپم رو دوست دارن و مثلا وقتی من میبینم یه بحثی بوسیله اسپم داره منحرف میشه & میگم اسپم ندین، کفری میشن که چرا میگی اسپم بده!
واین خودش اسپم نیست؟
چرا به جنبه های مثبت این نمودار نگاه نمی کنید
مثلا انجمن کتاب طرفداراش بیشتراز تلویزیونه واین خودش یک نکته +ه
به نقل از ISO9002 :
همین الانم 4500 کاربر نشده تعداد کاربرا. شما اونایی که بن شدن رو هم حساب میکنی؟
نمی دونم بن ها چند نفرن ولی نباید زیاد باشن :-?

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از Iranian girl :
واین خودش اسپم نیست؟
چرا به جنبه های مثبت این نمودار نگاه نمی کنید
مثلا انجمن کتاب طرفداراش بیشتراز تلویزیونه واین خودش یک نکته +ه
:)) واقعا فکر کردی این جنبه + هست یا خودتو به نفهمی میزنی؟
آخه عزیزم بخش کتاب "مشاعره با اسم کتاب" (!!!!!) یا به عبارتی همون اسپم دونی داره، ولی بخش تلویزیون نه

ma(-)Dye

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان(1)
شهر
کرج
رشته دانشگاه
آدم از فرداش خبر نداره که!

به نقل از ISO9002 :
همین الانم 4500 کاربر نشده تعداد کاربرا. شما اونایی که بن شدن رو هم حساب میکنی؟

هیچ نمودار و شاخصی به طور کامل درست نیست. مهم اینه که از هر شاخصی میشه یه اطلاعاتی به دست آورد.
در مورد اینکه مقاله خوبه یا نه. بله خوبه ولی اصولا جای مقاله ها در تالار گفتمان نیست. هرچیز را بهر کاری ساخته اند.
مثلا مدیریت سایت میتونه یه تینی پورتال به این فروم اضافه کنه و در اون صورت میشه که یه بخش مقالات هم باشه. که در اون افراد مقاله بذارن. ولی اصولا تالار "گفتمانه". گفتمان جدا از کپی پیست کردن مطالبه.

در ضمن شما چرا همش به این شناخت گیر میدین؟ من خودمم از اینکه این انجمن صدر باشه خوشم نمیاد. این نمودار رو هم بد تحلیل میکنید. الان ببینید بین 6 انجمن اول این نمودار، 5 تاش انجمن اسپمه (تقریبا). حالا به مدیراش بر نخوره ها.
این نمودار برای این نیست که شما مثلا آمار انجمن های علمی رو با شناخت و ورزش و ... مقایسه کنید. این نمودار چندتا مطلب میتونه داشته باشه.
اول این که تو یه تالار گفتمان مخصوص تیزهوشان این مملکت حتی یه دونه انجمن تخصصی علمی توی این رنک نیست. یعنی حتی یه انجمن تخصصی علمی به 2000 ارسال نرسیده.
دوم اینکه شما الان اینو میبینی. بعد دوماه کار میکنی و مدیریت مناسب. بعد دوماه دوباره آمار میگیری اگر تعداد انجمن های علمی این رنک بالا رفت یا راندمان یه انجمن خوب توی این نمودار بالا رفت میفهمی که کارت رو به پیشرفته. ولی اگر دوماه دیگه دیدی که اختلاف بین شناخت و علمی داره زیاد میشه میفهمی که کار روبه پسرفت و اسپمه.

ما که این تالار اولمون نیست که میبینیم. من دارم میبینم که این انجمن ها به درد بخور سایت به غیر از چند تا همش عملا خوابیده و روز به روز اسپم ها داره زیاد میشه. شما بیا برو این تالار های تخصصی رو ببین. نهایت اینه که چندتا پست اسپم میبینی. خب اشکال نداره. ولی اینجا ما کلی موضوعات اسپم میبینیم.
من حرفم اینه که مدیریت باید طوری باشه که حداقل کمی جهت دهی بشه در موضوعات. خب معلومه اگر هر چی رها بشه همش میره سمت اسپم و مسخره بازی. نمیگم اونا رو ببندن یا جلوشو بگیرن. ولی برای رونق انجمن ها دیگه باید کارهای اساسی بشه.
با توجه به این چیزی که می گین سنجیدن هر انجمن با فععالیت قبلی همون انجمن خوبه ولی مقایسه انجمن ها با هم به این روش خیلی فایده ای نداره

بالا