• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آموزش HTML برنامه نویسی تحت وب 2

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع NOOB
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آموزش HTML برنامه نویسی تحت وب 2

فصل 1 ، ساخت فايل HTML و آشنايي با تگ هاي اوليه:
همينطور که در پايان فصل پيش گفتيم اين جلسه مي خوايم يه فايل HTML درست کنيم.

محيطي که توش مي تونيد کد نويسي کنيد Notepad ويندوز هست!!! يه آموزش کوچيک هم درباره ي Notepad ويندوز ميدم ولي ما قراره از از Notepad++ استفاده کنيم و کل آموزش توي Notepad++ انجام ميشه. نرم افزار Notepad++ رو از اینجا مي تونيد دانلود کنيد! حجمش 5.43 مگابايت هست!!

ساخت يک فايل HTML توسط Notepad ويندوز:
ابتدا يک فايل Text درست کنيد ، فايل رو با Notepad باز کنيد از منوي File روي Save As... کليک کنيد. در صفحه ي باز شده در بخش File Name نام فايلتون رو بنويسيد و پسوند html. يا htm. رو در آخر اسمتون اضافه کنيد. در بخش Save As Type گزينه All Files رو انتخاب کنيد و همينطور Encoding رو روي گزينه UTF-8 قرار بديد و روي Save کليک کنيد! لازم به ذکر است که ما قراره کلا توي Notepad++ کار کنيم و اين آموزش رو دادم که فقط بلد باشيد با Notepad معمولي ويندوز هم يه فايل Html درست کنيد!!

آموزش ساخت فايل HTML توسط Notepad++ :
نرم افزار Notepad++ رو باز کنيد از منوي File روي New کليک کنيد تا فايل جديدي ايجاد شود ، سپس روي Language کليک کرده و از منوي H گزينه HTML رو انتخاب کنيد! سپس روي منوي Encoding کليک کرده و UTF-8 رو انتخاب کنيد . اکنون فايلتون رو سيو کنيد! شما يک فايل HTML ساخته ايد!!!

در ضمن مي تونيد اون فايل html رو با مرورگرتون باز کنيد و ببينيدش!! البته يه صفحه سفيد ظاهر ميشه :D چون هيچي ننوشتيم توش :D

خوب در اين جا با چند تا تگ اوليه ميخوايم آشنا شيم:
اولين تگ ، تگ <html> مي باشد ، تگ <html> نشان دهنده شروع کد نويسي به زبان html است!! اين تگ پايان و آغازي دارد يعني يک جا بايد کد نويسي به زبان html شروع شود و جاي ديگر به پايان برسد تمامي تگ هاي HTML که شروع و پايان دارند براي پايان آن با /> شروع مي شود به مثال زير توجه کنيد

کد:
<html>
کد هاي اچ تي ام ال در اين قسمت قرار مي گيرند
</html>

تگ <body> :
هرچيزي که قرار است توي مرورگر نمايش داده شود توي اين تگ قرار مي گيرد. اين تگ هم ، مثل تگ <html> شروع و پايان دارد! به مثال زير توجه شود
کد:
<html>
<body>
اين اولين کار من در وب است
</body>
</html>
اگر اين کد را در فايل html ذخيره کنيد و آن را با مرورگرتان باز کنيد مي بينيد که در گوشه بالا سمت چپ مرورگرتان نوشته "اين اولين کار من در وب است" !!

تگ <head> و <title>
اين تگ مربوط به بار گذاري صفحات CSS , JAVA SCRIPT و غيره مي باشد که ما فعلا با ايناش کار نداريم!! فعلا چيزي که از اين تگ به درد ما مي خوره عنوان صفحه هست!! همون عنواني که بالاي مرورگرتون نوشته شده، براي نوشتن عنوان از تگ <title> هم استفاده مي شود اين تگ هم داراي شروع و پايان مي باشد و هر متني که در بين دو تگ <title> و <title/> قرار بگيرد به عنوان عنوان در مرورگر شناخته مي شود . به مثال زير توجه شود:

کد:
<html>
<head>
<title>
اين يک عنوان است
</title>
</head>
<body>
اين اولين کار من در وب است!
</body>
</html>
اين کد رو امتحان کنيد!!
خوب درس امروزمون تموم شد!!! يکم طولاني شد ببخشيد!!
جلسه بعد با تگ هاي ويرايش متن آشنا ميشيم!!

ببخشید از کجا باید notepad++ رو دانلود کنم؟ "اینجا"تون کار نمیکنه!

به نقل از fdd :
ببخشید از کجا باید notepad++ رو دانلود کنم؟ "اینجا"تون کار نمیکنه!
http://notepad-plus-plus.org/download/v6.1.5.html
من از اینجا خودم دانلودش کردم.

معذرت می خوام لینک کپی نشده بود :D
ممنون از مهسا که لینک رو قرار داد

منم تو آموزشش میتونم کمک کنم

به نقل از ~Dr.Shariati~ :
منم تو آموزشش میتونم کمک کنم
اگه کمک خواتم حتما کمک می گیریم ازتون :D فعلا دارم جلسه اول آموزش شبکه رو می نویسم!!

آقا همه‌ی اینا به صورت جامع در سایت معتبر w3school ، با کلی مثال آموزش داده شده. به نظرم اگه بچه‌ها خودشون بخونن بعد سوال داشتن بپرسن خیلی بهتره، و همچنین بعد از اینکار بشینید اگزمپل‌های مختلف رو تحلیل کنید و نحوه‌ی کارشون رو بررسی کنید. اینطوری خیلی بهتره تا اینکه چرخ رو دوباره اختراع کنید.

آقا من یه سوال برام پیش اومد....قبل از تگ <title> تگ <head> رو نوشتی ولی خب بدون تگ هد هم عنوان نوشته میشه،دلیل خاصی داشت که تگ <head> رو نوشتی؟

به نقل از مهدی صفری :
آقا من یه سوال برام پیش اومد....قبل از تگ <title> تگ <head> رو نوشتی ولی خب بدون تگ هد هم عنوان نوشته میشه،دلیل خاصی داشت که تگ <head> رو نوشتی؟
این چیزی نیس تازه :D شما کلا هیچی هم ننویسی فقط ببنویسی "این اولین کار من است" نشونش میده :D خواستم نگم که گیچ نشید :D استاندارد نویسیش اینجوریه برا همین نوشتم

من متن وسط صفحه رو نگفتم که بدون کد هم نمایش داده میشه :|
منظورم عنوان سایت بود :|

Back
بالا