آواتار

• شروع کننده موضوع

zabolian

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهید اژه ای اصفهان
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
۳ روز پیش ( ۲۴ اسفند ۸۸) مدال طلای المپیاد کامپیوتر گرفتم
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار
سلام.
به نظر من سایز آواتار ها خیلی کوچیکه! اگه بزرگتر بشه خیلی بهتر میشه!

Mehdi.E

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دیوونه خونه ی حلی 3
شهر
Tehran
مدال المپیاد
به زور تو المپیاد ریاضی شرکتم دادن. مرحله اول قبول شدم. مرحله دوم... ام...;D
دانشگاه
به وقتش میگم.
رشته دانشگاه
هنوز معلوم نیست! انتخابا خیلی متنوعه!!!! ;D
پاسخ : آواتار

به نقل از محمد زابلیان :
سلام.
به نظر من سایز آواتار ها خیلی کوچیکه! اگه بزرگتر بشه خیلی بهتر میشه!
راس میگه :D

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

یه نظرسنجی میذاشتید بهتر بود

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

ولی من فک می کنم کاملا اندازه اند . یه ذره که بزرگ شه ، به طبع اون ، قسمت که درباره هر آدم توضیح می ده هم بزرگ می شه ، در نتیجه جایی که نوشته ها رو می شه نوشت ، کوچیک تر می شه ، در نتیجه تعداد خطوط زیاد می شه ، در نتیجه صفحات طولانی تر می شه و نوشته هر کس طولانی تر به نظر میاد . در نتیجه هیچ کی نوشته اون یکی رو نمی خونه .
به نظرم این بزرگشدن ، اگه تو پروفایل ها اتفاق بیفته ، خیلی خوبه . یعنی این جا همین قدری باشه ، ولی وقتی پروفایل طرف رو باز می کنیم ، یه مقدار ابعاد بزرگ تر شه یا حداقل لینک عکسه رو داشته باشه تا بدونیم تو ابعاد واقعی عکس رو ببینیم .

Fallen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

آره بگو اینو پاک کنن یه نظرسنجی بزار.

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از JOYFOOLISH :
ولی من فک می کنم کاملا اندازه اند . یه ذره که بزرگ شه ، به طبع اون ، قسمت که درباره هر آدم توضیح می ده هم بزرگ می شه ، در نتیجه جایی که نوشته ها رو می شه نوشت ، کوچیک تر می شه ، در نتیجه تعداد خطوط زیاد می شه ، در نتیجه صفحات طولانی تر می شه و نوشته هر کس طولانی تر به نظر میاد . در نتیجه هیچ کی نوشته اون یکی رو نمی خونه .
به نظرم این بزرگشدن ، اگه تو پروفایل ها اتفاق بیفته ، خیلی خوبه . یعنی این جا همین قدری باشه ، ولی وقتی پروفایل طرف رو باز می کنیم ، یه مقدار ابعاد بزرگ تر شه یا حداقل لینک عکسه رو داشته باشه تا بدونیم تو ابعاد واقعی عکس رو ببینیم .
موافقم. به نظر من هم آواتار های کاملا اندازن.

sayyed

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد قدوسي قم
شهر
قم
مدال المپیاد
کمی شیمی
دانشگاه
شريف
رشته دانشگاه
مکانیک

به جای این حرف ها برین این عکس های چند مگی آواتارهاتون رو عوض کنید!
قرار نیست والپیپر بذارید که!

• شروع کننده موضوع

zabolian

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهید اژه ای اصفهان
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
۳ روز پیش ( ۲۴ اسفند ۸۸) مدال طلای المپیاد کامپیوتر گرفتم
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

به نقل از JOYFOOLISH :

من نمیدونم شما اینجا رو چه جوری میبینید! ولی من با firefox مییام تو اینجا و دو طرف صفحه برام یه حاشیه آبی خالی هست، وقتی آواتار بزرگتر بشه، نهایتا اون حاشیه خالی کم میشه!

به نقل از JOYFOOLISH :

اگه نمیشه آواتار ها رو بزرگ کنید، من با این نظر موافقم

parsa_spy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
مدال طلای المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

البته این حرف رو خیلی تایید می کنم :
به نقل از sayyed :
به جای این حرف ها برین این عکس های چند مگی آواتارهاتون رو عوض کنید!
قرار نیست والپیپر بذارید که!

چند وقت پیش (6 ماه پیش ) اومدم ، بعد دیدم پروفایل یکی 1 دقیقس که همین جوری داره لود می شه ! بعد رفتم نگاش کردم ، دیدم 2.5 مگ بود حجمش :)) :))

این بزرگ شدن اندازه پروفایل هم اگه در همین راستا بخواد حرکت کنه ، خوب نیست ! مگر اینکه برای این عکس ها محدودیت حجمی در نظر گرفته بشه ! واقعا برای کسایی که dial-up دارن مشکل ساز می شه.

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از محمد زابلیان :
من نمیدونم شما اینجا رو چه جوری میبینید! ولی من با firefox مییام تو اینجا و دو طرف صفحه برام یه حاشیه آبی خالی هست، وقتی آواتار بزرگتر بشه، نهایتا اون حاشیه خالی کم میشه!
اون حاشیه آبی قابل تغییر نیست

به نقل از JOYFOOLISH :
سیستم این قابلیت رو نداره
ولی خوب اگه کسی خیلی علاقمنده که عکس رو در اندازه اصلیش ببینه، میتونه لینک عکس رو توی یک صفحه جدید باز کنه & با خیال آسوده تصویر رو نگاه کنه!

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک

نمی دونم تو فروم هایی که سایز آواتارها بزرگ تره رفتین یا نه، ولی اگه دقت کرده باشین، طول هر پست زیادتر میشه و تاپیک ها هم بی نظمی ظاهری پیدا می کنن.
واسه بزرگتر دیدنشون هم GCD گفت، لینکش رو کپی کنین تو صفحه ی جدید باز کنین! (رو عکس رایت کلیک کنین، copy image location !)

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

به نقل از ندا مکرم :
نمی دونم تو فروم هایی که سایز آواتارها بزرگ تره رفتین یا نه، ولی اگه دقت کرده باشین، طول هر پست زیادتر میشه و تاپیک ها هم بی نظمی ظاهری پیدا می کنن.
واسه بزرگتر دیدنشون هم GCD گفت، لینکش رو کپی کنین تو صفحه ی جدید باز کنین! (رو عکس رایت کلیک کنین، copy image location !)

سایز آواتار مربعی که الان هست زیاد مناسب نیست. الان استاندارد وی بولتین مسطتیلیه. فکر میکنم که اگر عرضش همین باشه و طول عمودیش دوبرابر بشه بهتره. در ضمن بینظمی پیدا نمیشه. اونجاهایی بینظمی داره تمشون باگ داره.

ولی فکر میکنم واقعا باید یه فکری برای این امضاها بشه. یعنی چی هیچ محدودیتی نداره. یه نفر یه آلبوم عکس تو امضاش گذاشته یه نفر یه مقاله. واقعا ظاهر صفحه ها رو خیلی زشت میکنه. هیچ تالار درست و حسابی ندیدم که امضاهای کاربراش اینطور باشه.

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک

به نقل از ISO9002 :
سایز آواتار مربعی که الان هست زیاد مناسب نیست. الان استاندارد وی بولتین مسطتیلیه. فکر میکنم که اگر عرضش همین باشه و طول عمودیش دوبرابر بشه بهتره. در ضمن بینظمی پیدا نمیشه. اونجاهایی بینظمی داره تمشون باگ داره.

ولی فکر میکنم واقعا باید یه فکری برای این امضاها بشه. یعنی چی هیچ محدودیتی نداره. یه نفر یه آلبوم عکس تو امضاش گذاشته یه نفر یه مقاله. واقعا ظاهر صفحه ها رو خیلی زشت میکنه. هیچ تالار درست و حسابی ندیدم که امضاهای کاربراش اینطور باشه.
بی نظمی از اون نظر منظورم نبود. این که بزرگ بشه، زیاد تر به چشم میاد و یه جورایی شلوغ دیده میشه.

امضا تو قوانین محدودیت دیداری و نوشتاری داره، ولی کسی رعایت نمی کنه متاسفانه! ظاهراً باید فکر دیگه ای واسه ش کرد...نظراتتون رو بگین...

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

کلا قرار دادن عکس در امضا باید منتفی بشه. یعنی چی؟ پس آواتارو برا چی گذاشتن که یه نفر دور و بر پستش سه چهارتا عکس باشه.

تعداد کاراکتر هم باید محدود بشه. فکر میکنم 140 کاراکتر یا نهایتا 180 خوبه.

13thkey

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(ره)
شهر
قم :*
مدال المپیاد
علوم تو راهنمایی ، تو دبیرستانم که ریاضی و کام ولی رتبه حاصل نشده بید :دی (فعلا البته)

یه نکته فنی رونوشت بدم به مدیرا
در قسمت تنظیمات به بخشه تنظیمات فایل های پیوست و آواتار برین بعد اونجا برای آواتار های خارج از سایت تعیین کنید که آواتار ها رو دریفات کند و توسط ماژول GD بکوچک کند ، این جوری ابعاد درست میشه ، نه مثل این آواتار من

مزیت های این روش :

در روشی که الان استفاده میشه (کوچک کردن توسط اچ تی ام ال) ، تصاویر با سایز واقعی خودشون (همون دو مگ مثلا) بارگزاری میشن ولی کوچیکن ، که این باعث کاهش سرعت میشه ولی در این روش عکسای بزرگ کوچیک میشن و هم سایزشون کلا کوچیک میشه ، یعنی اگه کاربر یه عکسع بزرگ لینک بده ، بقیه کاربرا فقط کوچیکشو می تونن ببینن

مزیت دوم اینه که علی رغم کوچک بدون (همین سایز فعلی مثلا) ، نسبت های آواتار ها درسته ، اگه یه بار فعالش کنید خودتون متوجه میشید چی میگم

:D البته اینا فقط پیشنهاد بودن که به نظر من خیلی خوبن ولی هر طور صلاح می دونین :D

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

دریافت فایل آواتار یکجور ریسک امنیتی ه

13thkey

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(ره)
شهر
قم :*
مدال المپیاد
علوم تو راهنمایی ، تو دبیرستانم که ریاضی و کام ولی رتبه حاصل نشده بید :دی (فعلا البته)

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
دریافت فایل آواتار یکجور ریسک امنیتی ه

نه محمد جان ، این ماژول به طور پیش فرض فقط فرمت های تائید شده ی عکس رو دریافت می کنه مثل گیف و جی پگ ، که ازین دو تا فقط گیف رو میشه دست کاری کرد که اونم فقط حتما باید تصویر روی سرور خاص باشه ، یعنی وقتی کوچیک شدش میاد روی سرور شما ، عملا دیگه باید بره بوق بزنه . این کاملا ثابت شدس ، حرفا میزنیاااااا

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از JOYFOOLISH :

کامل می کنم : و در نتیجه مرگ بر آمریکا ! چرا چرت و پرت میگی ؟! چه ربطی داره !؟ این همه فروم سایز اواتارشون فرق میکنه این مشکلا رو دارن ؟! :))
___

منم کاملا" موافقم باس بزرگ تر شه !

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

سگ در صد باید بزرگ تر بشن با این سیستم فعلی هم که سایز حجمی آواتر فرق نمی کنه می تونید اون آنلاین/آفلاین رو یه دایره کوچیک کنار اسم کنید اون موقع جای بیشتری برای عکس هست بدون اینکه صفحه کوچیکی بشه سایز عکس (چه از نظر طولی وچه از نظر عرضی ) دو برابر می شه.

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

این چیزی که من می گم اینه:(اگه حجمش زیاده یه مقدار شرمنده!)
قبل از عمل:
4jr8e5vszxe97dqci241.png

بعد از عمل:
y315ytirv5h4v2psp4.png

ببخشید کیفیت آواترم اومد پایین برای اینکه دستی درستش کردم.
یه مقاسه بکنید:
در حجم صفحه و نوشته ها تغییری پیش نمی یاد ولی آواتر بزرگ تر می شه که همونجور که قبلا گفتم با توجه به سیستم فعلی سایز عکس های سایت هیچ تفاوتی در سرعت لود ایجاد نمی شه و آنلاین/آغلاین هم می ره کنار اسم منتهی یه ذره قیافش باید تغییر کنه!

بالا