پدیده ی عظیم هارپ!

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Turk
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پدیده ی عظیم هارپ!

میخواستم یه سری از اطلاعات رو تکمیل کنم(چون خودم یه مقاله 78 صفحه ای در موردش گردآوری کردم)

1-در آگوست 2002، حمایت های بیشتری از اعتراضات به پیامد های خطرناک HAARP، از طرف مجلس دومای روسیه صورت گرفت. مجلس دوما گزارشی بحرانی در مورد HAARP، نوشته شده توسط امور بین الملل و کمیته های دفاع منتشر کرد که توسط 90 نماینده امضا شده بود و به رئیس جمهور وقت، ولادیمیر پوتین ارائه شد. در این گزارش ادعا شده بود که " ایالات متحده در حال ساخت سلاح های ژئوفیزیکی جدید بوده که می تواند ارتفاع متوسط نزدیک زمین ( Near-earth medium ) را با امواج رادیویی فرکانس بالا تحت نفوذ خود قرار دهد .. اهمیت این جهش کیفی را می توان مشابه ارتقاء از فولاد سرد ( سلاح سرد ) به سلاح گرم و یا از سلاح های قراردادی به سلاح هسته ای دانست.

این نوع جدید از سلاح، از انواع قبلی آن متفاوت بوده و تفاوت آن ها در این است که ارتفاع متوسط نزدیک زمین، به یکباره تبدیل به هدفی برای نفوذ مستقیم این سلاح و اجزاء آن خواهد شد. " به هر حال با توجه به زمان مداخله روسیه، ممکن است این دخالت با مجادله این دو کشور بر سر کناره گیری ایالات متحده در ژوئن 2002 از قرارداد منع موشک های بالستیک مرتبط باشد. این نگرانی در سطوح بالا، موازی شد با بیانیه ای که در آوریل 1997 به وسیله دبیر دفاع آمریکا، حول قدرت تسلیحات الکترومغناطیسی صادر شد.
روسیه دارای سیستم گرم کننده یونوسفر به قدرتمندی HAARP بوده که Sura نام دارد که تقریباً در 150 کیلومتری شهر Nizhny Novgorod قرار گرفته است

2-قبل از زلزله عظیم هاییتی،تعدادی از کشورهای غربی،سفراشون رو فرا خوندن
3-امرکا بعد از این زلزله،به دلایل نامعلومی تعداد زیادی سرباز به این کشور فرستاد
4-یکی از اعضای نیروی دریایی روسیه در مصاحبه با راشا تودی مدعی شده بود که عامل زلزله هاییتی،هارپ است و هدف امریکا،ایران بوده که این اتفاق نیفتاده.
4-پیش بینی این نوع زلزله بسیار ساده است.
 
پاسخ : پدیده ی عظیم هارپ!

اقا یه موضوع مهم:من خیلی از جاها دیدم که عامل زلزله بم رو هارپ معرفی کردن.در این مورد دیشب با عموم(که استاد دانشگاهه)صحبت کردم،اون اطلاعاتی در مورد هارپ نداشت،اما امروز به یکی از دوستاش که توی موسسه ژئوفیزیکه صحبت کرده(اون اطلاعاتی در مورد هارپ داشته)و دوست عموم نظریه زلزله توسط هارپ رو کاملا رد کرده و گفته:
اخه بی انصافا،گسل بم که چند کیلومتر اونورتر بم هست و به راحتی میتونین ببینینش،پس چطوری میگین عاملش هارپه؟برای این یکی واقعا هیچ مدرکی نیست که نشون بده هارپ عامل این زلزله هست.
:-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-?
 
پاسخ : پدیده ی عظیم هارپ!

حتما خونده بشه:
سیستمهای مشابه هارپ:
• سیستم EISCAT که در نروژ قرار گرفته و استفاده ی تحقیقاتی دارد.

• فرستنده صدای آمریکا در دلانو در کالیفرنیا برای فرستادن امواج رادیویی بدون محدودیت های پارازیتی.

• سیستم SURA یا Radiophysical Research Institute در نیژنی نووگورود روسیه قرار دارد و تا کنون مدرکی مبنی بر استفاده های نادرست از سیستم در روسیه گزارش نشده است.

• سیستم آرسیبو که در رصدخانه ی آرسیبو بکار میرود و صرفا استفاده ی تحقیقاتی جهت بررسی ابر نواختر ها دارد.

• سیستم HIPAS یا High Power Auroral Stimulation Observatory که در آزمایشگاه پلاسمای دانشگاه یوسی‌ال‌ای در فیربنکس بکار میرود و یک کپی از هارپ و با ابعاد کوچکتر میباشد.
 
پاسخ : پدیده ی عظیم هارپ!

چقدر جالب!!

من موندم ما با چه جراتی جلوی آمریکا میایستیم؟!!!!!

من نظری ندارم

ولی به نظرم دیگه خیلی همه چیو دارین به هارپ ربط میدین!
 
پاسخ : پدیده ی عظیم هارپ!

به نقل از Pariya :
چقدر جالب!!

من موندم ما با چه جراتی جلوی آمریکا میایستیم؟!!!!!

من نظری ندارم

ولی به نظرم دیگه خیلی همه چیو دارین به هارپ ربط میدین!
اگه سه پست اخر من رو بخونین،متوجه میشین همه چیز به هارپ ربط نداره و همچنین درسته که هارپ پدیده است،ولی انچنان که میگن خطرناک نیست و خیلی از کشورها و ارگانها از سیستمهای مشابهی استفاده میکنن.پس یا نترسین،یا اگه میترسن از کل دنیا بترسین
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
 
پاسخ : پدیده ی عظیم هارپ!

فک نکنم هیچ کشوری به اندازه آمریکا تو این سلاح پیشرفته شده باشه!!!

این اطلاعات رو از کجا آوردین؟؟

کتابی نیست درموردش؟؟
 
پاسخ : پدیده ی عظیم هارپ!

به نقل از Pariya :
فک نکنم هیچ کشوری به اندازه آمریکا تو این سلاح پیشرفته شده باشه!!!

این اطلاعات رو از کجا آوردین؟؟

کتابی نیست درموردش؟؟
اتفاقا روسیه فناوری مشابهی با قدرت یکسان در اختیار داره.در موردش کتاب هم هست،ولی نه تو ایران.
 
پاسخ : پدیده ی عظیم هارپ!

بابا این حرفا چیه؟ چقدر می خواید غیر علمی صحبت کنید؟؟ این یک شایعه سازی مسخره بود که تموم شد و رفت. بعضیا چقدر باورشون میشه حرفای غیر علمی. به هیچ وجه ممکن نیست بشه با امواج رادیویی از این کارا کرد. یک کمی هم فیزیک بخونید یک کمی هم با اساتید دانشگاهی صحبت کنید. واقعا باعث تاسفه که یک عده تیزهوش این مملکت دنبال علت های علمی پدیده ها نیستن و از خودشون سوال نمیکنن که این چیزا چطور ممکنه.

باز هم میگم:

به نقل از سعید آرزومند :
اول اینکه بگم که این مقاله ای که شما گذاشتی یک مقاله و فقط و فقط یک مقاله هست که در تمام فروم ها و وبلاگ های اینترنتی کپی میشه. این مقاله هم دو سال پیش نوشته شد. که البته واقعا چرت و کذب محضه. این کار یعنی فرستادن امواج رادیویی به هیچ وجه نمیتونه خودش مولد زلزله باشه. شما اگر حداقل به پایستگی جرم انرژی هم معتقد باشید باید بفهمید که انرژی یک زلزله در حد فراتر از گیگا کیلوژوله که این انرژی رو اینا از کجا میخوان بیارن که در قالب موج الکترومغناطیس بفرستندبه جو؟ این مقاله خیلی ایراد داره. مثلا نگارنده میخواسته نتیجه بگیره که زلزله ها در نیوزلند با اراده آمریکا کم شده. حالا اگر این فرض احمقانه ایجاد زلزله رو هم قبول کنیم دیگه دلیلی نداره که این پروژه بتونه جلوی زلزله طبیعی رو بگیره.

این پروژه حتی سایت رسمی هم داره و چند کشور اروپایی و ژاپن و فکر میکنم حتی چین هم درش شرکت دارند.

مساله اینکه اگر خیلی خیلی بخوایم منفی فکر کنیم میتونیم بگیم که دانشمندا دنبال اینن که اگر بتونن موج الکترو مغناطیس دور زمین بچرخونن اونوقت میتونن اگر خواستن یک منطقه خیلی خیلی محدود رو کمی گرم کنن. و شاید بتون باد های بین لایه ای ایجاد کنن. که البته همه اینا هنوز هم فرضه. خیلی خیلی منفی اش میشه اینکه یه طوفان محدودی هم بشه اجرا کرد ولی مدیریت آب و هوا به هیچ وجه امکان پذیر نیست. حتی نمیتونن که جلوی پدیده ای مثل طوفان رو بگیرن.

در آخر یک کمی فرض کن اگر این سلاح وجود داشت و تو و امثال ما این سر دنیا با این اطلاعات محدودمون میفهمیدیم قطعا زودتر از ما امثال چین و روسیه میفهمیدن. و اونوقت آیا چین ساکت مینشست که آمریکا در کشورش زلزله ایجاد کنه؟ وقتی بمب هیدروژنی آمریکا ساخت به چند سال نکشید که شوروی ها شب تا صبح خودشون کشتند تا یه قوی ترشو بسازن. حالا چیه که هیچ کس هیچی نمیگه جز یه عده بچه اینترنتی؟
 
پاسخ : پدیده ی عظیم هارپ!

هر طور باشه
به هر حال روزی میرسه که ادمیزاد تمام پدیده های طبیعی رو کنترل کنه
حرف شما هم کاملن صادق و درسته
 
هارپ

تا حالا چیزی راجع به هارپ و اینکه چی هست و اینا شنیدین؟
اگه کسی راجع بهش اطلاعاتی داره یا عکس و فیلم،اینجا برامون بذاره!

شقایق.س:شدیدا ویرایش شد... ;D
 
پاسخ : هارپ چیست

آره آره،هارپ یک پروژه تحقیقاتی است که در ظاهر برای بررسی و تحقیق درباره لایه ی آیونوسفیر (Ionosphere) و مطالعات معادن زیر زمینی (با استفاده از امواج رادیویی ELF/ULF/VLF) تاسیس شده است. ولی در واقع ”پروژه ای با تکنولوژی جنگ ستارگارن” به منظور کامل کردن یک سلاح جدید پایه گذاری گردیده است.
اطلاعات بیشتر
یا اینجا
ببین در مورد هارپ نظرات گوناگونی هست
یه عده میگن فقط یه پروژه تحقیقاتیه برا بررسی یونوسفر و ....
یه عده هم که بیشتر ایرانین :-" میگن اینا دارن با این دستگاه آب و هوای کره زمینو بهم میریزن و طوفانو سونامیو ازینجور فجایع طبیعی درس میکنن
احتمالا هدف این تاپیک بحث در مورد اینه... :)
 
پاسخ : هارپ چیست

هر فناوری میتونه هم کاربردهای نظامی داشته باشه و هم کاربردهای بشر دوستانه
هارپ فناوریه برا کنترل پدیده های طبیعی میشه باهاش ی گرباد رو از مناطق مسکونی دور کرد یا آذرخش ایجاد کرد تا کریر تو اقیانوس غرق کنه
چند سال پیش VoA مستندیُ ساخت که درش به کاربردهای نظامی اشاره کرده بود.صحبت درباره کاربردهای نظامی این تکنولوژی مختص ایران نیست عده ای از مسئولین کشور هم اعتقاد دارن خشک سالیهای چند سال اخیر کشور غیر طبیعین و مشکوک! 8-| :-??
و باز هم تأکید میکنم هر فناوری میتونه کاربرد نظامی و صلح آمیزُ تؤما داشته باشه
 
پاسخ : هارپ چیست

من رفتم یکم دربارهش خوندم
ولی اون چیزایی که من خوندم اصلا بشر دوستانه نبودا ! :-?
 
پاسخ : هارپ چیست

راه مقابله با این پدیده چیه؟
چجوری می تونیم جلوی فعالیتش رو بگیریم.......
 
پاسخ : هارپ چیست

فقط و فقط یه وسیله تحقیقاتیه :|
اونایی هم که میگن کاربرد نظامی داره و باش میشه زلزله ایجاد کردو اینا همو آقایون توهم توطعه هستن :))
 
پاسخ : هارپ چیست

تو مدرسه یکسری فیلم دربارش اومدن این بسیجیا نشون دادن ! من که باورم شد !
 
پاسخ : هارپ چیست

به نقل از هوبه سنبا :
نیست عده ای از مسئولین کشور هم اعتقاد دارن خشک سالیهای چند سال اخیر کشور غیر طبیعین و مشکوک! 8-| :-??
خوب خوب اول از همه باید بگم که متاسفم برای قشر سمپادی که حرف این مسئولین رو باور میکنن :| توجه شما رو ب یکی از همین حرفای مسئولین جلب میکنم
رحیمی معاون اول رییس جمهور : دلیل گرانی مرغ القا دشمن است
:|
یه سری بهانه که برای بی عرضگی خودشون جور کردن 8-|

یاسین @ اگه این قد اسون بود که با ی پروژه بتونی زلزله ایجاد کنی خشکسالی و فلان سنگ رو سنگ بند نمیشد که ...
گاهی هم خوبه که ازین نعمت الهی تفکر استفاده کنیم برو اصن تو نت دربارش بگردو بخون (سایتای انگلیسی رو هم ی سر بزن اگه راست باشه ینی فقد ایران فهمیده که چه فاجعه ای یه این هارپ ؟؟:))) وقتی فقد حرف این آقایون توهم توطعه رو گوش بدیو هرچی که ب خوردت بدن رو دربارش تحقیق نکنی خوب همه چیز قابل باوره حتی صاف بودن زمین ....

×شقایق.س:سیاسی نشه بحث!مرسی...
 
پاسخ : هارپ چیست

پسرم خوبه ک خودتم یکم فک کنی بعد بقیه رو ارشاد کنی درضمن بدون توهین.
اولا که دربارش چیزی نخوندی الکی قپی نیا برین سایت انگلیسی بخونین من آمریکاییشو خوندم.
بعدشم نحوه ایجاد زمین لرزه و خشکسالیو از سایت فارسی گذاشتم با توضیح اجمالی ک تو یکی بفهمی حداقل
حالا بابات یچیزی در مورد توهم توطئه گفته هی نرو اینور اونور بگو،زشته.
و در آخر ،کی گفته آسونه؟ :-?
آسون بود الان همه داشتن نه فقط آمریکا
اول فکر کن....



باعرض معذرت از دوستان و شقایق.س
 
پاسخ : هارپ چیست

.
 
پاسخ : هارپ چیست

باو من رفتم کلی درباره اش تحقیق کردم
واقعا حرفایی که فایربال میزنه راسته
 
Back
بالا