• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آنتــی ویروس

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع NOOB
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

از کدام آنتی ویروس استفاده میکنید ؟

• Eset Nod 32

رای‌ها: 80 42.8%
  • Kaspersky

رای‌ها: 58 31.0%
  • Norton

رای‌ها: 6 3.2%
  • AVG

رای‌ها: 5 2.7%
  • Avira

رای‌ها: 16 8.6%
  • Bitdefender

رای‌ها: 13 7.0%
  • Avast

رای‌ها: 9 4.8%

• رای‌دهندگان
    187
من تا حالا توی عمرم آنتی ویروس نصب نکردم فقط هم یکبار کامپیوترم ویروسی شدش لپتاپم هم تا حالا چیزیش نشده.
linux power

من تا حالا توی عمرم آنتی ویروس نصب نکردم فقط هم یکبار کامپیوترم ویروسی شدش لپتاپم هم تا حالا چیزیش نشده.
linux power
دلیل کمتر ویروسی شدن لینوکس اینه که یک خیلی کم میون کاربرهای انتهایی استفاده میشه فکر کنم کمتر از 3 درصده و به همین دلیل افراد کمتری هم مایلن که براش ویروس بنویسین وگرنه واسه لینوکس هم بدافزار خفن نوشتن و هنوز هم مینویسن و دلیل دوم اینه که چون متن بازه و ازش توزیع های زیادی هست یه ویروس سیتم های لینوکسی کمتری رو میتونه الوده کنه چون توزیع ها اکثرا تفاوت هایی باهم دارن ...

دلیل کمتر ویروسی شدن لینوکس اینه که یک خیلی کم میون کاربرهای انتهایی استفاده میشه فکر کنم کمتر از 3 درصده و به همین دلیل افراد کمتری هم مایلن که براش ویروس بنویسین وگرنه واسه لینوکس هم بدافزار خفن نوشتن و هنوز هم مینویسن و دلیل دوم اینه که چون متن بازه و ازش توزیع های زیادی هست یه ویروس سیتم های لینوکسی کمتری رو میتونه الوده کنه چون توزیع ها اکثرا تفاوت هایی باهم دارن ...
خوب اره

به نظر من آنتی ویروس شید خیلی خوبه چرا همش خارجی؟

به نظر من آنتی ویروس شید خیلی خوبه چرا همش خارجی؟
عمدتا ویروسا خارجین و طبیعتا ویروس کش خارجی الگوریتمای بهتر و کامل تری برای مبارزه با اونا داره

اره همیشه اپدیت میکنم
ولی تازگیا یه اپدیت جدید اومده که همش ارور میده نمیشه
برو دانلود کن از سایت ها
بعد رو فلش بوتش کن و همونجا فایل setup رو باز کن و قسمت ارتقا ویندوز ویندوزتو ارتقا بده

Back
بالا