- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگـان
- شهر
- شهرستان
- سال فارغ التحصیلی
- 105
پاسخ : دو ســـوال عدسي ها
سوال دومي بالاخره رنگ ها چي ميشه ؟
سوال دومي بالاخره رنگ ها چي ميشه ؟
n1 , n2 ضریب شکست چین؟به نقل از ErfanDK :[tex]\frac{1}{f}=\left(\frac{n_2}{n_1}-1\right)\left(\frac{1}{r_1}-\frac{1}{r_2}\right)[/tex]
این فرمول عدسی سازانه.می بینید که کانونه عدسی به هر دو ضریب شکست ربط داره.
n2 مال عدسی و n1 مال محیطه اون طوری که یادم مونده.بازم بقیه چکش کننبه نقل از sepandarmat :n1 , n2 ضریب شکست چین؟
منطوم اینه که کدومشون مال محیطه کدومشون مال خود عدسی؟
خوب! ببینید n2 ثابته!به نقل از ErfanDK :n2 مال عدسی و n1 مال محیطه اون طوری که یادم مونده.بازم بقیه چکش کنن
دقیقا منم می خواستم همینو بگم !به نقل از ErfanDK :من موافق نیستم.اگر عدسی داشته باشیم که شریب شکستش از آب (محیط) کمتر باشه اون وقت کسر کوچکتر از یک میشه و در نتیجه پارانتز اول منفی میشه و کلا نوع عدسی تغییر پیدا می کنه(اگر f منفی بشه عدسی واگرا میشه)
به نقل از Dokhtare ariyaE :دقیقا منم می خواستم همینو بگم !
منو دوستم نشستیم شکل کشیدیم! عدسی واگرا تو آب همگرا می کرد!!
کلا گیج شدیم!
----------------------
سوال اول هم فکر می کنم اگه شمعه رو محور اصلی باشه تصویرش زرد میشه ! در غیر اینصورت حالت های مختلفی داره!
اولی چی؟به نقل از Shokouh :درسته عزيـــزم ؛ عدسي واگرا توي آب همگرا و همگرا توي آب واگرا مي كنه . ولي اين جزو جواب هايي بود كه من به دبير دادم و ايشون
گفتن شما از همون رابطه محيط غليظ و رقيق استفاده كن
آره، ولی مثلا اگه شمعه جایی باشه که فقط نورش به پایین عدسی بخوره چی؟به نقل از Shokouh :فكر كنم تركيب نور ها بشه ... البته با بچه ها به اين نتيجه رسيديم . زرد