انگلیسی که فکر کنم به سطحم بگن مسلط دیگه البته تا بعد کنکور کلاس نمیرم شاید افت نمود ولی دوباره میرسونمش
من با زیر نویس عربی فیلمای englishعربی رو یاد گرفته ام یعنی انگلیسی به عربی الان مکتوبش رو تقریبا کامل میفهمم شنیداری هم بخاطر لهجه طول میکشه تا تسلط کامل
عربی لبنانی هم تخصصمانه
ولی کمک هست مامانم عربی بلده بچه ها ی آبادانند
خیلی قشنگه و آسونه واقعا :-)
بعد مثلا سر امتحان زبان تو مدرسه ی کلمه englishمیخواست من هی عربیش میومد خودش میپرید جلو چشمم یا برعکس سر امتحان عربی!!!
خیلی باحال بود
نمیدونم بعد اینا برم سراغ چی ترکی تو ایران آدمو وسوسه میکنه ها
اسپانیولی...
نمدونم حالا تا بعد کنکور وقت هست واسه زبان چهارم!
فارسی که گفتن نداره
انگلیسی تقریبا کامل (4 ترم دیگه تموم میکنم )
عربی درحد مدرسه یکم بهتر ، چون فیلم زیر نویس دار میبینم
اسپانیولی خیلی دوس دارم
آلمانی هم در حد خیلی کم ، وقتی دیدم نمیتونم درست تلفظ کنم دیگه ول کردم
فرانسه سخته ، نتونستم
لهجه ازکی زبان شده دوستان؟
اونوخ چند کلمه آلمانی و غیره زبان بلد بودن است؟؟؟
چه جلب!
من ایتالیایی بلدم در حد آماتور نه خیلی حرفه ای ولی متوجه میشم و میتونم جواب بدم! :)
بستگی داره از یادگرفتن یه زبان جدید چه هدفی داشته باشی . منظورم اینه که اولا بخوای چند تا زبان دیگه یاد بگیری و دوما اینکه بخوای از آسون بری به سخت یا برعکس .
اگه بخوای اول از همه اونی رو یاد بگیری که اگرچه سخته ولی راهتو برای یادگیری بقیشون راحت می کنه ، با آلمانی شروع کن اما اگه می خوای کم کم به طرف زبان های سخت بری می تونی از اسپانیش یا ایتالیایی شروع کنی .
من با آلمانی شروع کردم واسه همین الآن به نظرم فرانسوی فوق آسونه درصورتی که واسه ی هم کلاسی هام خیلی سخته .
[nb]البته نباید از این صرف نظر کرد که آلمانی از بقیه شون جالب تره . زبان محکمیه .[/nb]