نامحدود من بهت شاتل پیشنهاد میکنم ولی بستگی داره چه قد میخوای خرج کنی!!!به نقل از amirsaesh :بهترىن شرکت واسه نت نامحدود چىه دوستان؟
به نقل از جلاد چاق :نامحدود من بهت شاتل پیشنهاد میکنم ولی بستگی داره چه قد میخوای خرج کنی!!!
مثلا یکی از دوستان سرعت 21 مگ بر ثانیه گرفته داره ماهی 4.5 میلیون میده!
در ضمن ایلیا مخابرات کجاسش خوبه؟؟؟؟ X-( X-( X-(
راستی چرا تو لیست شرکت ها پیشگامان نیس؟؟؟؟
این چه وضعش اخه؟؟؟
×ایلیا:پست متوالی شما ترکیب شد،لطفا رعایت کنید.
نمیشه اصلن قطعی نداشته باشه.ولی من خودم صبانت دارم راضیمبه نقل از آزاد... :بچه ها من یه کاری دارم میکنم که اصلا در روز نباید نتم قطع بشه به هیچ وجهی بعد خودم پارس انلاین دارم نمیدونم چه مرگشه چندوقته هی قطع ووصل میشه بعد الان اگه از فردا من هی قطع بشه نتم جلوی خیلی ها ابروم میره خواهش میکنم شرکتی که اصلا قطعی نداشته باشه رو معرفی کنید ممنون
(مودم وایرلس هوآوی که های وب می ده مودم خیلی شاخ و خوبی نیست. در حد رایگان مودم خیلی خوبیه ها! ولی در حد مودم های درجه یک نیست و آنتن دهی خوبی نداره)به نقل از FarnaZoO :های وب هم خوبه من راضیم مودمش هم وایرلسه
من مبین نت دارم و اصلا خوب نیست ، اون هم نوسان داره البته نوسان اینترنت توی همه شرکت هایی که این سرویس رو می دن هست و یه مشکل کشوری و ملیه و می تونم بگم باز رضایت از همون پارس آنلاین بیشتره حداقل بین دوستای خودم !به نقل از آزاد... :نظرتون در مورد مبین نت چی هست ؟؟بعد این مبین نت جیبی ها هست که میتونی حمل ونقل هم کنی واینا این ها چجوری هست؟؟؟
مبین نت برای اینور اونور رفتن خوبه، وگرنه برای خونه اصلا مناسب نیست چون هزینه ی خیلی بالایی داره اینترنتش. ضمنا مودم های جیبیش نسبت به مودم های برقی رو میزیش ضعیف ترهبه نقل از آزاد... :نظرتون در مورد مبین نت چی هست ؟؟بعد این مبین نت جیبی ها هست که میتونی حمل ونقل هم کنی واینا این ها چجوری هست؟؟؟
به نقل از FarnaZoO :بچه ها ما های وب داریم......خوبه بد نیست
سرعت 65 خوبه به نظرتون؟؟؟؟
ماخریدیم بهمون گفتن سرعتش 8 مگه.....قضیش چیه؟
شرمنده اما اگه اشکالی نداشته باشه یه تصحیحی بکنم و اونم این که سرعت براساس بیت بر ثانیه ست نه بایت ...به نقل از حجتــ :سرعتش خیلی عالیه های وب . سرعت رو اگه دقت کنید یه زرنگی کردن نوشتن تا 8 مگ . نه 8 مگ . 8 مگ یعنی سرعت دانلود 1 مگابایت بر ثانیه (با نرم افزارهای مدیریت دانلود نه با خود ویندوز و مرورگر ها) . اون های وبی که ما داریم سرعت دانلودش بین 600 تا 1000 کیلو بر ثانیه متغیره و زیر 600 هم نمیاد. متوسطش هم 800 هست
سرعتتون رو هم می تونید از اینجا تست کنید
http://speedtest.net/