• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد سوالات المپیاد شیمی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع HOOMANKH7
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اشکالات شیمیایی

کربن فعال رو چجوری میشه درست کرد؟ 8-^ 8-^ 8-^

من یک چیزی رو صادقانه میگم، من اون جدول کتاب سوم تو کتابهای قبلی در مورد قابلیت انحلال ترکیبات یونی، رو نخوندم. تو کتاب امسال ندیدمش.در مورد اون و همچنین چیزهای دیگر مثل ضریب وانت هوف و ... که از کتاب امسال حذف شدن، خوندنشون لازمه ؟ یکم تنبلیه میدونم. #-o

دیگه اینکه ، مثلا این سوال که قبلا اومده بود
ba929900be72.png

من انصافا نمیدونم اینجا باید از کجا بدونیم که SiH4 میشه؟

چون گزینه های 2و3و4 واضحه که گاز نیستن.میشه از داشتن فلز تو ترکیبشون و اینکه خصلت یونی بالایی دارن فهمید.
در ضمن SiH4 شبیه CH4 میمونه و مطمئناً گازه.

SiH4 مثل متان هست و به ایت ترکیباب با فرمول Sin H2n+2 که مثل آلکان هست فرمولشون سیلان میگویند گه گازند . BeF2 یک جامد کووالانسی است AlCl \:D/3که بخاطر خصلت تا حدی یونی هست و TiCl4 lمایعی قطبی با خصلت کووالانسی هست که صفحه 109 مورتیمر بهش اشاره شده :-"

به نقل از inspiré :
من یک چیزی رو صادقانه میگم، من اون جدول کتاب سوم تو کتابهای قبلی در مورد قابلیت انحلال ترکیبات یونی، رو نخوندم. تو کتاب امسال ندیدمش.در مورد اون و همچنین چیزهای دیگر مثل ضریب وانت هوف و ... که از کتاب امسال حذف شدن، خوندنشون لازمه ؟ یکم تنبلیه میدونم. #-o

دیگه اینکه ، مثلا این سوال که قبلا اومده بود
ba929900be72.png

من انصافا نمیدونم اینجا باید از کجا بدونیم که SiH4 میشه؟

tu shekl ketab hast ... deghat konid

bad olampiade bayad estedlal deghat o ...

ببخشید بچه ها سرعت واکنش رفت در واکنش های تعادلی ثابت می باشد؟

خیر به غلظت بستگی دارد پس از رسیدن به تعادل تعادل ثابت است

به نقل از محمّد عرفان :
اگه اشتباه نکنم باید
gif.latex
رو بده.
: :> اصلا جواب دادن به این سوال غیرمکنه چراکه وقتی یک هیدژون به یک اتم التروکترونگاتیوی وصله میتونه واکنشگرگرینارونابودکنه.ممکن هم هست نکنه.ولی چیزی که حتمااتفاق میوفته اینه که چندتاترکیب بوجودمیاد مثلا پروپانول

تو مرحله 2 ساختاری مث POCl3 رو چجوری رسم کنیم؟منظورم اینه که پیوند P-O رو یه گانه حساب کنیم(که به صورت داتیوه) یا به صورت درستش که دو گانه است(دوتا داتیو - پیوند پی پای دی پای)؟تو کتلبای حل سوال یه گانه حساب کرده ولی تو سیلبربرگ و مورتیمر گفته فرم رزونانسی دارای پیوند دوگانه سهم بیشتری در هیبرید داره که یکی از دلایلش نداشتن بار قراردادیه.

فک کنم باید یگانه حساب کنیم ............. کتابایی مث سیلبربرگ و مورتیمر و .... منبع رسمی برای المپیاد نیستن که بشه بهشون اتکا کرد .............. درسته که در واقعیت دوگانه است ولی در حد علم مرحله 2 یگانه محسوب میشه ............... :-"

• لایک
امتیازات: Mir
Back
بالا