• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد سوالات المپیاد شیمی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع HOOMANKH7
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اشکالات شیمیایی

یکی اینو حل کنه ~X(
22 گرم مخلوط از NaHCO3 , Na2CO3 است با هیدروکلریک اسید اضافی واکنش دادیم اگر فشار CO2 در دمای 25 درجه سلسیوس برابر 0.947 اتمسفر باشد درصد جرمی سدیم کربنات رو حساب کنید؟!

از سلامت سوالتون اطمینان دارید؟ به نظرم ناقصه. :-? حداقل حجم رو میداد.

به نقل از inspiré :
از سلامت سوالتون اطمینان دارید؟ به نظرم ناقصه. :-? حداقل حجم رو میداد.
سوال اصول و مبانیه!
شاید اشتباه باشه احتمالش هست.

سلام خدمت دوستان نياز مبرم برابي پيدا كردن جواب اين مسئله دارم فكر كنم در نظر شما خيلي آسون باشه كمكم كنين لطفا
يك گرم نمونه متبلور سديم كربنات خالص را حرارت داده ايم. تا بطور كامل تجزيه شود . حجم co2 خارج شده برابر 89.6 ميلي ليتر مي باشد ( در شرايط متعارفي ) تعداد آب تبلور نمونه كدام است؟

به نقل از ?NeGiN :
سلام خدمت دوستان نياز مبرم برابي پيدا كردن جواب اين مسئله دارم فكر كنم در نظر شما خيلي آسون باشه كمكم كنين لطفا
يك گرم نمونه متبلور سديم كربنات خالص را حرارت داده ايم. تا بطور كامل تجزيه شود . حجم co2 خارج شده برابر 89.6 ميلي ليتر مي باشد ( در شرايط متعارفي ) تعداد آب تبلور نمونه كدام است؟
تجزیه که میشه co2 , Na2o , H2O میده
مول co2=مول Na2co3 =89.6/22400
از تقسیم گرم سدیم کربنات متبلور به مولش جرم مولی بدست میاد=250
از 250 با جرم مولی سدیم کربنات رو کم کنید و مساوی قرار بدید با 18n که n تعداد آب تبلور=8
در ضمن سلام!

به نقل از Mammad Chemist :
سوال اصول و مبانیه!
شاید اشتباه باشه احتمالش هست.
میشه بگید سواله چندم اصول مبانیه؟

Be nazar man behtare alan ghabl az marhale 2 soal ha mortabet ba marhale 2 dar in typic gozashte shavad va soal hayi nabashad ke mal sal ha pish olympiad ast choon ona ke to ketab hayi mesl ketab agha khalina ba pasokh hastand soal hayi mesl osol va mabani shimi ke faghde pasokh hastand begozarid va dobare mi gam mortabet ba marhale 2

در پاسخنامه گفته زمانی نصف واکنش دهنده ها (بدون توجه به ضریب استوکیومتری) مصرف می شود که نصف فرآورده ها (باز هم بدون توجه به ضریب استوکیومتری) تولید شده باشد. میشه بگین چرا؟
DSCF1226.JPG

به نقل از inspiré :
در پاسخنامه گفته زمانی نصف واکنش دهنده ها (بدون توجه به ضریب استوکیومتری) مصرف می شود که نصف فرآورده ها (باز هم بدون توجه به ضریب استوکیومتری) تولید شده باشد. میشه بگین چرا؟
DSCF1226.JPG

واکنش هم که کامل انجام شده مثلا دو مول کا سی ال او 3 داریم نصفش که مصرف شه یک و نیم مول او 2 میده (نصف فرا)!
(کلا دلیل خاصی نداره به نظرم بدیهیه!)
البته شایدم من دارم چرت میگم چون یه ماه طرف شیمی نرفتم!

Back
بالا