خلاقیت در تبلیغات

Parinaz.

پری‌ناز
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قزوین
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
آزاد تهران جنوب
رشته دانشگاه
طراحی لباس
پاسخ : ایده‌ی تبیلغ - توسط شما

خب، در جهت تجدید حیات تاپیک، قرار شد یه نظر سنجی گذاشته بشه و محصولی رو انتخاب کنیم برای ساختن تبلیغ(ایده ش در واقع :D) میتونین درباره ش توضیح بدین ،یا حتی عکس بگیرین؛ میتونه به شکل یه قسمت تو روزنامه باشه یا همون مدل سنتی تلویزیونی :-" و... :D

موضوع های جالبی که به فکرتون میرسه بگین؛ برند محصولات هم خودساخته ست ( :>) و توی تبلیغاتمون میگیم!

فعلا چند تا به پیشنهاد:
محصولات یه کارگاه چوب بری(هر چی!)
ساعت دیواری
شال گردن
لپ تاپ
آدامس بادکنکی

elahe

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ١
شهر
بندرعباس

يه سري موضوعاتي ك تكراري نباشن...شكلات و دوييدن كردم أينا خيلي مشابه دارن

speed

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
میاندوآب
دانشگاه
تبریز
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

ماشین حساب ؟؟؟؟ :))
این ماشین حساب اون قدر خوش دست و جمع و جور که می تونی سر جلسه آزمون بزاری تو جیبت و بری تو و باهاش محاسبات رو انجام بدی <D= (:|
اینجوری مثلا؟؟؟؟؟ :-? :-?

Parinaz.

پری‌ناز
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قزوین
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
آزاد تهران جنوب
رشته دانشگاه
طراحی لباس

نه اینکه یه جمله بگین :D میخوایم آگهی رو طراحی کنیم.
مثلا اینو:
این ماشین حساب اون قدر خوش دست و جمع و جور که می تونی سر جلسه آزمون بزاری تو جیبت و بری تو و باهاش محاسبات رو انجام بدی
تو رادیو هم نمیشه گفت :-" محصول باید معرفی شه 8->

موضوعات پیشنهادی تونو بنویسید :D

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

چند تا موضوع بگید و بعدش به نظرسنجی بذاریدشون، فکر کنم اینطوری مناسب‌تر باشه

Madmazel Fairy Tale

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانـ/̵͇̿̿/&#39;̿&#39;̿̿̿ ̿ ̿̿ ½
شهر
Minsk
دانشگاه
BSMU
رشته دانشگاه
پزشکی

آره من و پری ناز صحبت کردیم :) موضوعات پیشنهادیتونو بزارین که یه نظرسنجی بزاریم .

• لایک
امتیازات: ibtkm

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی
پاسخ : خلاقیت در تبلیغات

20998293083769710505.jpg

78861118678086649835.jpg

26193059471780681523.jpg

33001891676583933177.jpg

mohad_z

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سه
شهر
طـــهـران
سال فارغ التحصیلی
95
رشته دانشگاه
زیست فناوری/ ژنتیک

خب ب منظور خونه تکونی من پیشنهاد میدم ک این که همه رو ی موضوع تبلیغ کنن رو بیخیال شیم! هر کی هر موضوع تبلیغ جالبی داره بگه!
تبلیغ از اینا:
30uekv6qrb8tjvua0dgp.jpg

یکی بود یکی نبود ی دختری بود که با نامادری بدجنسش و دو تا ناخواهریاش زندگی می کرد و اسمش سیندرلا بود!
ی روزی پسر پادشاه همه دخترا شهر رو دعوت می کنه ک بیان مجلس رقص و ی دختر خوشکل رو تور کنه!!!!
خلاصه سیندرلا هم با شوق و ذوق آماده میشه ولی نامادری همه ته پای لوسیفر رو کثیف می کنه و ب سیندرلا میگه باید تا ما میایم اینجا تمیز شه!
خلاصه اونا میرن و سیندرلا می مونه و داشته قصه می خورده که یهو یادش می افته به سطل و زمین شو چرخشی ایرسا-مهسان و میدوعه میره یکیشو می خره و کل خونه رو ی ساعته همه کاراشو می کنه و کارش داشت تموم میشد که فرشته مهربون سر میزنه و می بینه زکی اینجا ک تمیزه!
سیندرلا میگه: زرشــ ـ ـ ـ ک! این روزا با سطل و زمین شو چرخشی ایرسا-مهسان دیگه کی زمین می سابه!
خلاصه سیندرلا میره جشن و پسر پادشاهم ی دل ن صد دل عاشقش میشه و با هم ازدواج میکنن!
qf08d4m750hyfoifn7wc.jpg

YaSm!nA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان حکیم زاده
شهر
یزد
سال فارغ التحصیلی
98
تلگرام

نـــــه! موافق نیستم!!
اگه همه رو یه موضوع ایده بدیم بهتره!!
ولی خوب.....!
منم مثل Mohad یه ایده میدم فعلا!
واسه تبلیغ مراکز سمپاد!
::::
یه دختر از یه خونواده بدبخت بیچاره تو یکی از دور افتاده ترین و محروم ترین روستاهای اطراف که تو یه مدرسه ای که با کارتون ساخته شده و بدون کتاب دفتر درس میخونه! ولی فوق العاده باهوشه!! سال ششم دبستان این دختره امتحان ورودی تیزهوشان میده و قبول میشه و به اصرار معلمش باباش اجازه میده دختره بره یه شهر دیگه مثل تهران درس بخونه!!
بله ....دختر 6 سال تو یکی از بهترین مدارس سمپاد کشور درس میخونه و تو طول تحصیل هم هیج مشکلی نداره!!-بهترین خوابگاه ،آزمایشگاه،....-(این قسمت ها رو هم نشون میده) بعد یهو تلویزیون مینویسه 7 سال بعد:
و دختره رو نشون میده که تو سال اول دانشگاه شهیدبهشتی داره درس میخونه اما انقدر درسش خوبه که 7 سال پزشکی رو 4 ساله میخونه و تخصص مغز میگیره و.... این دختره کشف میکنه که یه غریزه ای توی ذهن انسان وجود داره که اگه اونو با اشعه ی گاما فعال کنن اون فرد نیرویی پیدا میکنه که قادر به انجام هرکاری هست ولی این نیرو فقط در راه مثبت کارایی داره و در کارهای منفی هیچ نوع واکنشی نشون نمیده!!....
هیچی دیگه این دختره میشه "مادر نبوغ مغز" اسم و عکسش میره سر در سازمان ملل و خلاصه خیلی شهرت و اینا .... و تو اولین مصاحبه ای که باهاش میشه میگه : من تمام موفقیت و زنگیم را مدیون مراکز سمپاد ایران به ویژه ..... هستم!!!

....
بعد که تبلیغ تموم شد عکس علامه حلی تهران میاد و .... و گوینده میگه: [size=18pt][size=12pt]کشف و پروش استعداد ها وظیفه ی ماست!مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان![/size][/size]
.
.
.
چطور بود؟؟؟

زﮩرا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
کِرمان
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
کرمان
رشته دانشگاه
پزشکی

خب من این تاپیک رو قفل میکنم ؛ هرکی هر ایده ای داره که درباره چی تبلیغ باشه پ.خ بزنه ؛ نظرسنجی میذاریم موضوع انتخاب میشه .اینحوری از حالت خوابیدگی هم درمیاد فکر کنم .

پ.ن: اگه استقبال نکردین دیگه خب باز میشه و اونجوری بدون هیچ فعالیت مفیدی به کارش ادامه میده ×

قفل فعلا ×

نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
فقط شیمی ولا غیر!!!
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه