نظرتون درباره ی شهری که توش زندگی می کنید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ajax
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نظرتون درباره ی شهری که توش زندگی می کنید؟

شهر خوبیه...حیف که مهاجر نشین زیاد داره و اصیل هاش یا سوئد و تهرانن یا مردن.
آب و هواش خیلی خوبه، آبیدر هم که حرف نداره...در کل من دوسش دارم.

شهر خودم تهرانه که اصلا دوسش ندارم البته اگه انقد مهاجر نداشت بهتر بود ولی در کل شیراز و اصفهان و شهرای جنوبیو خیلی دوس دارم

توی شهر ما مهاجر از شهر ها و روستا های اطراف خیلی اومده و همین فکر می کنم خرابش کرده
از نظر امکانات هم که در حد تیم ملی هیچی نمی تونی اینجا پیدا کنی مثلا تا چند سال پیش یه بازی xbox نمی تونستی پیدا کنی البته الآن یکم بهتر شده ولی بازم امکاناتش کمه.

من تبریز رو بیشتر به خاطر هوای ابری و گرفته و سردش دوست دارم اما طبیعت خاصی تو این شهر وجود نداره

شهر ما شهر هفت آفتاب... از هر قومی تو ارومیه پیدا میشه!
آب و هواشم که حرف نداره!
محشره!
اینجا چون از همه اقوام هستن زبان آذری بدون هیییییییچ لهجه ای صحبت میشه! ترکیبی از همه نوع زبان آدذری...

در کل هم که ارومیه پاریس ه ایرانه!

• لایک
امتیازات: ayda

به نقل از janus :
آب و هواشم که حرف نداره!
محشره!
اینجا چون از همه اقوام هستن زبان آذری بدون هیییییییچ لهجه ای صحبت میشه! ترکیبی از همه نوع زبان آدذری...

شما که فقط از خوبی هاش گفتی
یکم هم انتقاد کن

به نقل از janus :
آب و هواشم که حرف نداره!
محشره!

ا
از همه اقوام که نیستم از همه اقوام آذری و ترک هستن چون اقوام دیگریم هستن و اگر زیاد بودن اونجا اصلا زبان آذری استفاده نمیشد فک میکنم بهتره بگین از هر قوم آذری...

باز نیشابور خوبه سبزوار بد؟می فهمی چی میگی؟حالت خوبه؟اصلا تا حالا سبزوار اومدی؟

نظر همه محترمه. دعوا نکنین.

تهران خیلی خوبه با اینکه آلودس ولی من حاضر نبودم تو یه شهر دیگه زندگی کنم ;D

من عاشق مشهدم!

تهران >:D< >:D< >:D<
الان میگن تهرانم شد شهر؟آلوده،شولوغ،پولوغ :-s
وای ولی به نظرم تهران خییییییییییلی خوبه،عیدا هم آلوده نیس اصن(آلوده هم باشه اصن اشکالی نداره ;D)
دیدن برج میلاد از پشت بوم خونمون رو به رفتن به هرشهر دیگه ای ترجیح میدم(البته واسه زندگی،ولی گردش خب شیرازو هم خیلی دوس دارم >:D<)

هواش بده تهرون

شیراز... محشره 1واسه اب و هواش 2واسه مردم خوشگذرون و ریلکس 3واسه حافظیه ش هیچ جا رو ب این اندازه دوس ندارم!

من خيلي به شهرم وابستم.
نه هواش خوبه. نه امكاناتش. نه حتي ظاهرش
بعد جنك زياد بهش نرسيدن.

اما با اين حال براي اهواز ميمرم
خصوصا ادماش.
خيلي به شهرم وابسته م
وقتي برم سفر هرقدرم خوش بكذره بعد يه هفته دلم ميخواد بيام اهواز.
تا برسم اهواز فوري ميكم خدايا شكرت نمردم يه بار ديكه اومدم تو خ هاي شهرم.

هر چند حال و روز زمین و زمان بد است
یک تکه از بهشت در آغوش مشهد است
حتی اگر به آخر خط هم رسیده‌اى
آن جا برای عشق شروعی مجدداست

تهران خوبه عالیع اما فقط شبا حال میده رانندگی تو اتوباناش!الان من سخت منتظر 18سالگیم ک گواهینامه به دستم دهد!
ب حرفای این رپرا هم گوش نکنین تهران عالیع!

تبریز زندگی کردم... هیچ علاقه‌ای به تبریز ندارم. از فرهنگ پان‌ترکسیم مزخرفش متنفرم. از خشونت بیش از حد مردمش متنفرم. از فرهنگ معاشرت مردمش بدم میاد. کلا اخلاق مردم تبریز خیلی افتضاحه. خود تبریزی‌ها نمیفهمن ولی وقتی از بیرون نگاه کنی میفهمی چقدر افتضاحن. آب و هواش خوب بود حداقل زمانی که من اونجا بودم. توی شهر کار و حرکت احساس میشد. نسبتا پیشرفته بود و میتونستی چیزهایی که لازم داری رو پیدا کنی. راستی مردم خسیسی هم هستند !

ارومیه زندگی کردم... ارومیه رو دوست دارم نسبتا. شهری آروم و با مردمی خوب و ساده و خوش اخلاق. آدم‌های نسبتا ساده و صادق. وجود کردها و ارمنی و فرهنگ‌های متفاوت تو ارومیه باعث شده مردم به راحتی با تفاوت‌های فرهنگی کنار بیان و زندگی مسالمت آمیزی داشته باشند. شهر خالی از حرکت و جنب و جوشه ولی. مردم نسبتا تنبل و بیش از حد خوشگذران هستند. خیلی اهل پول خرج کردن هستند.

تهران زندگی می کنم ... تهران رو بیش تر از هرجایی دوست دارم ... اصلا خاک دامن‌گیر دارد افتضاح ;D حالا توضیح تهرانم بماند وقت دیگر ...

حرف‌هایی که زدم مال تجربه چندسال گذشته‌م بوده و شاید تغییر کرده باشه. حالت کلی هم داشت و لزوما در مورد شما صدق نمیکنه و ناراحت نشید. شاید من اشتباه میکنم !

به نقل از محمّد :
تبریز زندگی کردم... هیچ علاقه‌ای به تبریز ندارم. از فرهنگ پان‌ترکسیم مزخرفش متنفرم. از خشونت بیش از حد مردمش متنفرم. از فرهنگ معاشرت مردمش بدم میاد. کلا اخلاق مردم تبریز خیلی افتضاحه. خود تبریزی‌ها نمیفهمن ولی وقتی از بیرون نگاه کنی میفهمی چقدر افتضاحن. آب و هواش خوب بود حداقل زمانی که من اونجا بودم. توی شهر کار و حرکت احساس میشد. نسبتا پیشرفته بود و میتونستی چیزهایی که لازم داری رو پیدا کنی. راستی مردم خسیسی هم هستند !

ارومیه زندگی کردم... ارومیه رو دوست دارم نسبتا. شهری آروم و با مردمی خوب و ساده و خوش اخلاق. آدم‌های نسبتا ساده و صادق. وجود کردها و ارمنی و فرهنگ‌های متفاوت تو ارومیه باعث شده مردم به راحتی با تفاوت‌های فرهنگی کنار بیان و زندگی مسالمت آمیزی داشته باشند. شهر خالی از حرکت و جنب و جوشه ولی. مردم نسبتا تنبل و بیش از حد خوشگذران هستند. خیلی اهل پول خرج کردن هستند.

تهران زندگی می کنم ... تهران رو بیش تر از هرجایی دوست دارم ... اصلا خاک دامن‌گیر دارد افتضاح ;D حالا توضیح تهرانم بماند وقت دیگر ...

حرف‌هایی که زدم مال تجربه چندسال گذشته‌م بوده و شاید تغییر کرده باشه. حالت کلی هم داشت و لزوما در مورد شما صدق نمیکنه و ناراحت نشید. شاید من اشتباه میکنم !

با اینکه از تبریز هنوز خوشم نمیاد ولی بهتر شدن! یه مقدار پان ترکسیمی رو گذاشتن کنار! به علت جذب تورسیت! من چون 4 سال از زندگیمو (در بچگی در تهران بودم ترکی رو خوب یاد نگرفتم) اوایل تو تبریز که اصلا با کسی که غیر ترکی صحبت میکرد اصلا جواب نمی دادن! ولی الان بهترن!
تهرانم خوبه! شهر پرجنب و جوش! و فعال! هر روز اتفاقاتی داره! ولی آلودس! و شلوغ و یه مقدار ناآرام به جز منطقه های خوبش!
اورمیه رو دوست دارم با این که کسل کننده هستش ! ولی جذابه! مردمش اکثرا خوبن! خیلی خیلی معاشرتی و اجتماعی! و باهات کاملا موافقم! ولخرج و خوشگذرون!(مگه زندگی چند روزه) و جاهای خوبم داریم: بند (فقط و فقط پنجشنبه شبا) کنار دریا(البته کنار شوره دریا) باغ های خانوادگی! دره قاسملو و جاهای دیگه! هیچ می دونید چرا میگن پاریس ایران!؟ اگه خواستید میگم! :)

من عاشق تهرانم همه ي شهراي ايران قشنگند ولي تهران يه چيز ديگست
عاشق شلوغياشم ميميرم براش
مخصوصا پارکاشو باهيچ جا عوض نميکنم مخصوصا اب واتش و ملتو جمشيديه و دانشجو و... کلا همش

Back
بالا