تبریز زندگی کردم... هیچ علاقهای به تبریز ندارم. از فرهنگ پانترکسیم مزخرفش متنفرم. از خشونت بیش از حد مردمش متنفرم. از فرهنگ معاشرت مردمش بدم میاد. کلا اخلاق مردم تبریز خیلی افتضاحه. خود تبریزیها نمیفهمن ولی وقتی از بیرون نگاه کنی میفهمی چقدر افتضاحن. آب و هواش خوب بود حداقل زمانی که من اونجا بودم. توی شهر کار و حرکت احساس میشد. نسبتا پیشرفته بود و میتونستی چیزهایی که لازم داری رو پیدا کنی. راستی مردم خسیسی هم هستند !
ارومیه زندگی کردم... ارومیه رو دوست دارم نسبتا. شهری آروم و با مردمی خوب و ساده و خوش اخلاق. آدمهای نسبتا ساده و صادق. وجود کردها و ارمنی و فرهنگهای متفاوت تو ارومیه باعث شده مردم به راحتی با تفاوتهای فرهنگی کنار بیان و زندگی مسالمت آمیزی داشته باشند. شهر خالی از حرکت و جنب و جوشه ولی. مردم نسبتا تنبل و بیش از حد خوشگذران هستند. خیلی اهل پول خرج کردن هستند.
تهران زندگی می کنم ... تهران رو بیش تر از هرجایی دوست دارم ... اصلا خاک دامنگیر دارد افتضاح
حالا توضیح تهرانم بماند وقت دیگر ...
حرفهایی که زدم مال تجربه چندسال گذشتهم بوده و شاید تغییر کرده باشه. حالت کلی هم داشت و لزوما در مورد شما صدق نمیکنه و ناراحت نشید. شاید من اشتباه میکنم !