- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- ازاد:-""
- رشته دانشگاه
- مهندسی معماری
پاسخ : نظرتون درباره ی شهری که توش زندگی می کنید؟
راست می گین...شرمنده...دیگه اسپم بی اسپم!
راست می گین...شرمنده...دیگه اسپم بی اسپم!
به نقل از panther :تهران خیلی شهره بزرگیه!
خیلی!
اما هرجاش بری انقدر کوچیکه که یکی اونجا هست بگه ا من دیدیمت!
انقدر مدرن هست که همه بخوان بیان!اما انقدر مزخرفه که 2روزه توش حوصلت سر میره!
انقدر میگن شباش قشنگه!
اما یه شب ساعت 9 تو صدر باش! قشنگی رو میفهمی!
بهترین مرکز خریدا رو داره! اما افسردگی میگیری آدما رو میبینی!(مدلاشونو میگما!)
با این حال من دوسش دارم!
از جاي خوبش نخحموردي............يا حتما شش رو خوردي......شش اون مقدار كمه بود.......جاي كمي بريونيشون ارزش خوردن داره.......به نقل از minaaaaa :من قبلا اصفهان اومدم خوبه خیلی خوشگله ولی من اگه بمیرم دیگه بریونی نمیخورم :-& ببخشیداااااا
اسمشو بگو شما.. ......يا حدود ادرسش........به نقل از minaaaaa :ببخشید ا ولی ما از هرکی پرسیدیم گفتن این بهترین بریونیه(شاید قضیه آدرس اشتباه باشه) من از دارچینش و خلال پستش متنفرم
تو ادرس دادن هم خسیسی میکنن! ( شوخیدم)به نقل از assassin :از جاي خوبش نخحموردي............يا حتما شش رو خوردي......شش اون مقدار كمه بود.......جاي كمي بريونيشون ارزش خوردن داره.......
جواب بكس:
بلد نيستن ادرس ميدن كم نيارن...........البهت ادرساشونم پيچيده ميدن............خودم تجربه كردم
خب شايد شما ذائقت جور نبوده ديگه ............ولي خبرشو بدينبه نقل از minaaaaa :یادم نمیاد بزار بعدا از مامانم اینا میپرسم میگم
شمشاد كجاس؟؟ ...........بيشه دم پل فلزي هست روبروي پاركه.......بعدش ماه همونيه ك تو گلزار بودو خوب بود..........اش و حليمشم خوبه........ريحون هم تو خيابون فردوسي هست كه بد نيست.......به نقل از mohammadreza128 :فقط بریونی از شمشاد نخورین همه میگن بهترین بریونیه ولی مزخرف ترینه(15سال پیش خود شمشاد که بود بهترین بود) بهترین بریون یکی تو بازاره یکی هم تو خیابون گلزار اسمش یادم نیست
آره باریکلا اسمش ماهه خیلی خوبه شمشاد هم میدون امامه (خیابون حافظ) ریحون هم که تو فردوسیه یه بار خالم اینا گرفتن تا بخوریم بعد ما یه کاری برامون پیش اومد مجبور شدیم شام پنپن سه سوت بخوریمبه نقل از assassin :شمشاد كجاس؟؟ ...........بيشه دم پل فلزي هست روبروي پاركه.......بعدش ماه همونيه ك تو گلزار بودو خوب بود..........اش و حليمشم خوبه........ريحون هم تو خيابون فردوسي هست كه بد نيست.......
یکبار شما قدم به اردبیل بزار! نظرت 180 درجه برمیگرده!!!!به نقل از BAX :اره داش! شهرش خوبه!
اما ... بهتون بر نخوره، نمیدونم چرا
مردمش هی ادرس اشتباه به ما میدادن! B-)