• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مدرسۀ رویایی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ali.Holmes
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مدرسه رويايي

کلاسا همینجوری خوبه ولی اگه هر فرد یه پی سی اختصاصی داشته باشه خوبه.
معلمام درکمون کنن و تو یه روز چار تا امتحان نگیرن.
زمین چمن هم داشته باشه خوبه.

پاسخ : مدرسه رويايي

فرزانگان همینجوری که هس،به اندازه کافی رویایی هست!
+نُت وردارین ;D

پاسخ : مدرسۀ رویایی

هروقت خودمون دوس داشتیم ازمون امتحان بگیرن؛
کلاسِ شنا هم داشته باشیم؛
کلاسِ رقص هم میتونه خوب باشه؛
معلماشم باحال باشن...

همینا باشه، از سرمونم زیادیِ... :-<

والا راهنماییمون که تموم شد دبیرستان تیزهوشان کاشان هم که خیلی خیلی قشنگه سه طبقس دورتا دور حوضش کلاسای شیشه ای خیلی کلا قشنگه ولی حیف که من نمیرم دبیرستان تیزهوشان
ولی دوس دارم دبیرستانم یه دبیرستان باشه مثه دبیرستان تو فیلم :high school یا یه دبیرستان باشه مثه دبیرستان شینهوا تو فیلم کره ای پسران فراتر از گل

مختلطش ُ خوب اومدین.:دی
من شبانه روزی خیلی دوس دارم،جوری که وخ بشه همه کار کرد.حالا آخر ِ هفته هام میریم پیش ِ مامان باباهامون.
کلاس ِ موسیقی و رقص خیلی خوبه و هر ورزشی که دوس داشته باشی بری.لپ تاپ و اینترنت.بعد آره دیگه هر کلاسی بخوایم داشته باشه.
دیگه همه چیو گفتن همه!

• لایک
امتیازات: 1tA

به به، چه تاپیک خوبی! :دی

یک ویژگی مهم از نظر من اینه که بچه‌ها مجبور نباشن با یه روند یکسان پیش برن. یعنی هر کس روی پروژۀ خودش کار کنه. بچه‌ها سر کلاس باشن، ولی خودشون تصمیم بگیرن که در اون لحظه می‌خوان چه کاری انجام بدن. ولی معلم هم بالای سر بچه‌ها باشه و اگر راهنمایی خواستن کمکشون کنه. در عین حال یه ضرب‌الاجلی هم وجود داشته باشه. مثلاً سه هفته وقت کار روی یه پروژه باشه. این جوری بچه‌ها یاد می‌گیرن وقت‌شناس باشن.

آموزش مبتنی بر آزمون هم خیلی غلطه! امتحان گرفتن اصلاً راه خوبی برای سنجش عملکرد دانش آموزا نیست؛ چون باعث می‌شه بچه‌ها برای امتحان و نمره درس بخونن، نه برای یادگیری. در حالی که هدف اصلی آموزش و پرورش باید یادگیری باشه.

یه سری مهارت‌ها هم هستند که به نظرم لازمه همه بلد باشن؛ مثل خوب حرف زدن، خوب نوشتن و ... توی یک مدرسه‌ی ایده آل باید این‌ها رو هم به بچه‌ها یاد بدن.

نسخه‌ی انگلیسی همین تاپیک رو هم ببینید! ;D

امکانات نسبتا کامل پژوهش داشته باشه
انتخاب معلم دست دانش آموزا باشه
اختیار حضور در کلاس دست دانش آموزا باشه
دانش آموزاش اهل دانش باشن
دانش آموزاش تک بعدی نباشن
و...

مدرسه رويايي من اينه كه كاري نكنن بچه ها از درس خوندن فرار كنن همييييييييييين
به خدا ديگه انتظاري ندارم