zahra-E
کاربر حرفهای
پاسخ : سمپادی های کرمان
خانم فتحی که فکرکنم قصددارن بمونن
خانم فتحی که فکرکنم قصددارن بمونن
بایدم کرمونی هارو دوست داشته باشی وقتی دوستی به گلی من داریبه نقل از دختربابام :من خیلی دیر رسیذم...نه؟
من دختربابامم...از فرزانگان 1
سال اولی بودم... میرم تجربی....
بیاید بحث کنیم...ما کرمونی ها راحت تر حرف همو میفهمیم...
البته من اینجا زندگی میکنم...کرمانی نیستم...
ولی کرمونی ها رو دوس دارم....
ببخشين! فك كنم درستش خان هست! نه خوان!به نقل از دختربابام :اکورپکور خوان.......افتار نه ...افطار.........یه کم املا کارکن...آبروت میره ها....خود دانی \/
ادم (داریم؟؟؟ )اول اشکالات خودشو برطرف میکنه بعد اشکال(همون سوتیای ) بقیه رو میگیرهبه نقل از دختربابام :اینم حرفیه...باشه....ولی من سوتی نگیرم دق میکنم....که....سعی میکنم....
مدرســــــــــــــــــــــــــــه به اون خوبی چه گیری دادین...... بابا بیکار نیستن که هی هرسال واسه ما مدرسه عوض کننبه نقل از hinah :خوبه دختر بابات تو رو تحویل میگیرن...خوشا بحالت ما اومدیم 2بار اینجا پست دایدیم که یا هی اسپم شد و پاک شد یا هم که پاچمونو گرفتن :-s
البته خودم تقصیر دارم ها کرم که میریزم یهنی همین
باو بلاخره کی شد مدیر تاپیک؟؟؟؟ از پست ها معلومه گولی ه...درسته؟؟؟
اووووووووووووووووووف قصد ندارن مدرسه مارو عوض کنن؟؟؟ باو اونجا زندانه اصلا نمیشه درس خوند اونجا من افسرده میشم نکه من مدرسه میام پارسال یه خط در میون غایب بودم وقتی هم بودم با سارا جیم میزدم
مثل اینکه یکم اشتباه شده. توی سایت قلمچی که رتبش چیز دیگه ای نوشته شدهبه نقل از zahra-E :یکی دیگه ازبچه هانمیدونم بچه هاتوی سایت گفتن یانه نگین نیک دوست هم110شده ایول
فکر کنم شما تازه واردی یکم بیشتر توضیح بدینبه نقل از amin rezaei :خوب منم میرم سوم ریاضی فیزیک B-)
مگه چیه؟ [-(
مثلا میتونی با معرفی شهر و همشهریات شرو کنیبه نقل از اَکور پَکور :فکر کنم شما تازه واردی یکم بیشتر توضیح بدین
راستی خوش آمدین
رتبه یه نفر دیگه هم اشتباه نوشته بودن...اعتمادی نیست..به نقل از RATANIOT :مثل اینکه یکم اشتباه شده. توی سایت قلمچی که رتبش چیز دیگه ای نوشته شده
شایدم حق با شما باشه ولی کلا یه نظریه هست که میگه 90% بچه ها رتبه ی واقعیشون رو به هیچ کس نمیگن... حتی به پدر و مادرشون...به نقل از زرد :رتبه یه نفر دیگه هم اشتباه نوشته بودن...اعتمادی نیست..
نظورم این بود که قلمچی ها ممکنه تو وارد کردن اطلاعات اشتباه کنن..جابجا بزنن و ازین حرفا...به نقل از RATANIOT :شایدم حق با شما باشه ولی کلا یه نظریه هست که میگه 90% بچه ها رتبه ی واقعیشون رو به هیچ کس نمیگن... حتی به پدر و مادرشون...
وقتی کنکور بدین میفهمین چی میگم دقیقا
فکر میکردم امسال کنکور دارین. ببخشیدبه نقل از زرد :نظورم این بود که قلمچی ها ممکنه تو وارد کردن اطلاعات اشتباه کنن..جابجا بزنن و ازین حرفا...
+من کنکور دادم..!!