- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 1
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- دانشگاه
- علوم پزشکی تهران
- رشته دانشگاه
- علوم تغذیه
پاسخ : سمپادی های کرمان
چرا بعضیا زود باورن B-)
چرا بعضیا زود باورن B-)
آقای اجله یه شخصیتی بود مثل سوپرمن . منتها به نفع اداره کار میکرد. ارادت خاصی به رئیس اداره داشتبه نقل از دختربابام :آره بوی فرزانگان میاد....خب یکی بیاد بحث کنیم....خیلی اینجا کساد شده،...به غیر دیشب ،دیگه کسی این اطراف نبوده...دلم پوسید...خب...آقا نگفتید آقای اجله چه جوری بوده که همه دوستش دارن...؟!
کاملاباصحبت های هانیه جون موافقمبه نقل از hinah :ما هممون هر سال سعی میکنیم بیشترین تلاشمون رو بذاریم رو نمایشگاهامون اما یکی مثل علامه همه پشتشن مخصوصا مدیرش یکی مثل ما همه میخوان محدودمون کنن! البته دست خانم فتحی درد نکنه امسال از هیچی دریغ نکرد ولی اخرش بدجوری به ما خوده بنده توهین شد
نمایشگاه فرزانگان یک فقط ظاهر داشت(جنبه انتقاد که دارین) بخش نجومش کجا بخش نجوم ما کجا از خانه نجوم واسه بازدید اومدن ولی کسی ندید که ما چه قدر تلاش کردیم یه هفته فقط روزی 4ساعت میخوابیدیم! تا بهترین مطلب ها رو گیر بیاریم
نمایشگاه علامه هم هم محتوا داشت هم ظاهر....ولی پارسال بهتر بود تا امسال
درضمن فک نکنم هیچ شهری اینقدر که ما(علامه و فرزانگانی ها) باهم بحث و جدل داریم داشته باشن....بیاین مهربون باشیم
رعنا جون کجای کاری؟؟؟به نقل از دختربابام :کامل وجامع.حالا چرا سوپرمن؟...
راستی بچه های ما،واقعا امسال میریم،تو مدرسه جدید؟ولی کنار ساختمونش نوشته،نام پروژه:مدرسه شهید نامجو که......؟اقا من کاملا گیجم.یکی جواب بده...
دهن شما رو ببندنبه نقل از Marie curie :رعنا جون کجای کاری؟؟؟
غیر ممکنه امسال بریم اون ور. فقط خواستن دهن ما رو ببندن.
نه عزیزم میریم منتها آذر ماه! :)به نقل از Marie curie :غیر ممکنه امسال بریم اون ور. فقط خواستن دهن ما رو ببندن.
قطعیه؟! درسته خانوم فروغی با اولا زیاد خوب نبود (هیشکی خوب نبود!) ولی کلاً خیلی عالی بودبه نقل از hinah :هی روزگار از دار دنیا یه فروغی داشتیم که تا تهش باهامون بود و حق رو میداد به ما که اونم داره میره :-ss :-ss
حالا ما چیکار کنیم؟؟؟؟یهنی با اکبری :-& توحیدی X-( #-o حقیقی :-ss ما سروکار داریم؟؟؟؟؟؟
من فروغی میخوام یه فرشته بود
اخه چرا ما اینقدر بیچاره ایم؟؟؟؟؟ باو دلمون به فروغی خوش اینم که
امسال فک نکنم حتی نمایشگاه داشته باشیم با این مدیر و معاون های بسی جالبمون
فک کنم منظورتون خانوم ایرانمنش باشهبه نقل از اَکور پَکور :احیانا خانم فروغی همین خانم مهربونتون نیست که تو کلاسای المپیاد اینا هم هماهنگی میکرد
همینی که ماها بهش میگفتیم خانم نمازیان
همشون نیستن
(اگه من در ست بگم که خیلی چیز مهمی رو از دست دادید من جای شما بودم میرفتم میخوابیدم الان)
حتی اگه حمایت نمیکردن تخریب روحیتونم نمیکردن... مسلماً یه حرفایی رو نمیشه زد ولی شما خدا رو شکر کنین!به نقل از اَکور پَکور :من نمیفهمم کجا حمایت داشتیم ماعلیرضا نامرد بحث میشه خبر کن بیایم کمک
سر هشترودی مدرسه گرامی یه 1 قرونی به ما ندادند
سره نمیایشگاه حاج ملک بیچاره پدرش دراومد چقدر زحمت کشید چقدر پول اینا ازش خوردن
فقط یه همایش رو به ما کمک میکردن ولی ما اینهمه کار میکنیم انصاف هم خوب چیزیه والا
اگه مدیرا پشتمون بودن مطمئن باش بقیهـَم پشتمون بودن! بازم از حق نگذریم مدیر ما از مدیر خیلی مدرسه ها بهتره...به نقل از hinah :من کاری به این کارا ندارم ما تو کل کرمان یه نفر نیست پشتمون باشه دلمون به مدیرامون خوشه والا!
به همون دلیل که اگه یه پسر تو نمایشگاه جلوی ما بخنده ما توبیخ میشیم! :)به نقل از hinah :3بار آموزش پرورش نمیخواد سر به تن ما باشه....آخه چرا مخصوصا ما دخترا در حقمون خیلی ناحقی شد آخه چرا؟؟؟؟