alexis1375
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- کرمان
ما روز روزش مدرسه نمیریم دیگه تو امتحانات چه شود اما فک نکنم برا مدرسه ما اینکارو بکنن
نمیشه که برای مدرسه شما این کارو نکنن بعد ما بریم مد توی امتحانابه نقل از تکاور :ما روز روزش مدرسه نمیریم دیگه تو امتحانات چه شود اما فک نکنم برا مدرسه ما اینکارو بکنن
بله احتمالا مسابقه ای با این عنوان، بهمن ماه برگزار خواهد شد و به زودی پوسترشو میفرستیم...به نقل از امــیــر حـمــزه :دوستان فرزانگان 2 من آخر نفهمیدم جریان مسابقه پرواز چی بود ؟؟
میشه یک نفر برای من توضیح بده ؟
اره به تعداد زیادم نصب شد :)به نقل از تکاور :دوستان پوستر مسابقه هشترودی تو مدارستون نصب شد ایا::)
با توجه به توضیح جامع و کامل مینا فکر نمی کنم نیازی به ابهام زدایی باشهبه نقل از امــیــر حـمــزه :دوستان فرزانگان 2 من آخر نفهمیدم جریان مسابقه پرواز چی بود ؟؟
میشه یک نفر برای من توضیح بده ؟
شکیلاااااااااااااااا نه شکیبا ((((((((((( اره ها اگه بشه چه باحال میشه نه؟به نقل از @z@hr :شکیباجون ب قول خانم جغرافی میگین
هرچی بهش میگفتیم میگفت میگن
غیرقابل باوره ولی اگراتفاق بیوفته خیلی باحال میشه
بعضیهاهم میگن زمین قراره ازمدارش خارج بشه
اگراین اتفاق بیوفته فکرکنیددیگه امتحانم نمیدیم آخخخخخخجون
اگه اندکی دقت میکردین میتونستید هر 3 گزینه رو انتخاب کنید :)به نقل از Firebrand :بقول دوستان نظر سنجی تون تو حلقم......
ینی امکان نداره یه نفر تو هر سه تای اینا شرکت کته؟؟
نه عزیزم مهم نیست زیاد ولی مررررسیییی :****************به نقل از @z@hr :ببخشید :-[اینقدناراحت شدی؟!؟!؟!؟!
ویرایشش کردم :) :)
علیک سلام به روی ماهتبه نقل از hunti :سلام کرمونیای عزیز!
گاج تو شهرمون نمایندگی نِداره؟