.به نقل از Ebi :راستی امیری (معاون) بازنشست شده؟
به نقل از ? :استغفرالله چرا حرف میذارین تو دهن آدم ؟ من کی همچین حرفی زدم ؟!!!
در ضمن
جناب آقای علامه راجع به چیزی که نمیدونی تز نده !!! تو که المپیاد قبول نشدی چون اگر شده بودی الان اینجا نبودی ، تهران کنار اون چهار نفر بودی به خدا اون 4 نفر اینقدر که تو باهاشون پز میدی خدشون با خودشون پز نمیدن !!!
کنکور هم که ... ! ^-^
پس سنگ دیگران رو به سینه نزن ! X-(ما هم کم افتخار نداشتیم پارسال برنز نجوم رو ما داشتیم !در ضمن بعد میگن چرا سمپاد کرمان اینجوریه #-o ! واسه همین حرفاست چون ماها فقط با هم کل کل میکنیم جای اینکه از رشد هم خوشحال شیم !!!
(اوه چقدر فلسفی شد!!! ???؟)
2به نقل از ? :سلام
سازمان اطلاعات سمپاد کرمان اعلام کرد ::: که اون هرم که اونور علامه حللییه ، وسط محیطی قرار داره به نام _
"مرکز توان بخشی معلولین و عقب مانده های ذهنی "
یعنی اون هرم متعلق است به اونجا !!!
این ملت علامه باید خبر داشته باشن !!! (اما برای اینکه ضایع نشن بروز نمیدن )
راستی نمیدونستیم بچه های علامه دستی هم در ادبیات دارند !!! عجب !!!![]()
![]()
![]()
به نقل از ? :سلام
سازمان اطلاعات سمپاد کرمان اعلام کرد ::: که اون هرم که اونور علامه حللییه ، وسط محیطی قرار داره به نام _
"مرکز توان بخشی معلولین و عقب مانده های ذهنی "
یعنی اون هرم متعلق است به اونجا !!!
این ملت علامه باید خبر داشته باشن !!! (اما برای اینکه ضایع نشن بروز نمیدن )
راستی نمیدونستیم بچه های علامه دستی هم در ادبیات دارند !!! عجب !!!![]()
![]()
![]()
واقعا اقای ارجمند مرد خوبی هستنبه نقل از M.E@Man utd :دیروز ارجمند رو دیدم...اومده بود دنبال بچش تو کانون... شاید اونایی که دوران ارجمند و اجله رو دیدن بتونن درموردش قضاوت کنن.... جدا مدیر بود... امیدوارم هرجا هست موفق باشه...چون من هم مدیریت اجله رو دیدم هم ارجمند!
اولا شما لطف کن 2 تا پست پشت سر هم نده !به نقل از JUVE :اولا خدمت داداشی خودم سلام عرض میکنم و از تمام بچه های علامه حلی که ایشون رو میشناسن میخوام یه سلامی عرض کنن
ثانیا هنوز هیشکی مدرسه ثبت نام کرده؟