- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ناحیه2
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- دانشگاه
- SBUK@
- رشته دانشگاه
- Software Engineering
به نقل از melika74 :بعله... :)
دوستم درست میگن خوب ما اصولا بجز یکی دونفر از دوستان سایت بیشتر کسی رو نمیشناسیم و هدف کلیش هم این بوده که همدیگ رو بشناسیم و حتی یه تفریح چند ساعت گویابه نقل از تکاور :
به نقل از همـــســــاده :دوستان کسی راجب این پایگاه های درسخونی که تو مدرسه ها بوجود اومده خبر داره ؟؟
فرزانگانی ها چجوریه ؟؟
چقدر استقبال شده ؟؟
در اختیارهمه نه!چون همه که به این امید توی این مسابقات شرکت نمیکنن!به نقل از a.s.m.a. :اطلاعات دقیق در مورد بچه های مردم به چه دردی میخوره؟
ماشاال...توی این مدت مسابقه کمیکار،هشت رودی،پرواز وو پل ماکارونی فرصتی رو در اختیار همه گذاشته همدیگرو بشناسن....
به نقل از امــیـر حـمـزه :بذارید دوستان از مسافرت برگردند احتمالا برای 17 ام یه جایی میتینگ را برگذار خواهیم کرد البته برای آنهایی که مثبت دادند و سر به مخالفت نگذاشتند باشد که رستگار شوند .
به نقل از پریناز :لااقل کاربرایی که با روند اینجا آشنا هستن این دعواها رو ادامه ندن.
بحث ها و پستای توهین آمیز، کنایه ای و... اکیداً ممنوعه.
قرار بود دو هفته قفل بشه ولی انگار بی فایده س:/؛ خودتون رعایت کنید
بله از شرّم خلاص شدیدبه نقل از به یاد نصیر :همین چند ساعتی که بود پیام مورد نظرو به همه تقریبا رسوند
از زحمات شما صمیمانه تشکر می کنیم
جریان خاصی نداره یه جلسه یا یه جور همایش هست که بچه ها هم دیگرو بشناسن همون میتینگ آشنایی فقط واسه آشناییبه نقل از الـــــــــــی! :بچه ها جریان چیه اینجا؟؟؟؟؟؟؟
کی با کی دعواش شده؟؟؟؟؟؟
آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
جریانه این میتینگ چیه؟؟؟!!!!!
نه دوست عزیز ،نه جلسس نه همایشبه نقل از m.h.amini :جریان خاصی نداره یه جلسه یا یه جور همایش هست که بچه ها هم دیگرو بشناسن همون میتینگ آشنایی فقط واسه آشنایی
"جنبه" رو خیلی خوب اومدی !!!!به نقل از امــیـر حـمـزه :خوب دوستان به احتمال خیلی زیادی میتینگ کنسل خواهد شد و اون هم بدلیل جنبه خیلی بالای بچه های مراکز سمپاد کرمانه
ینی چون یکی از کسایی که قرار میبود هماهنگ کنه من بودم و به دلیل مشکلاتی من خودم دیگه نمیخوام کلا تشکیل شه اصلا
پس احتمالا کنسل مگر اینکه دوستان دیگه بخواهند برگزار کنندنه دوست عزیز ،نه جلسس نه همایش
شاید مثل یه برنامه تفریحی دسته جمعی برای آشنایی بود
میشه لینک این تاپیکا رو بدی ... من پیداشون نکردم !!!!به نقل از امــیـر حـمـزه :دوستم درست میگن خوب ما اصولا بجز یکی دونفر از دوستان سایت بیشتر کسی رو نمیشناسیم و هدف کلیش هم این بوده که همدیگ رو بشناسیم و حتی یه تفریح چند ساعت گویا
حالا اطلاعات دقیق تر رو هم میتونید برید تو انجمن نظرات و پیشنهادات صفحه دو تاپیک تعریف شناخت
یه سری توصیه ها و تعاریف خاص از برنامه های این کار ها وجود داره که برای آشنایی شما دوستان عزیزه
فکر کنم صفحه 5 ش اطلاعات دقیقی داره
اینو راس میگه...واقعا اصن چیز خاصی نیس که بخاد مشکلی ایجا شه...ولی باید جنبه هم وجود داشته باشه که...به نقل از PlusME :"جنبه" رو خیلی خوب اومدی !!!!
البته یه خوردش به دلیل اینه ما کرمونیا اعتماد به نفس خوبی نداریم ... چون این برنامه توی شهرای دیگه مثه یه برنامه عادی برگزار میشه و کسی هم اینقدر درگیری و جو ایجاد نمیکنه !!!
من هرچی فکر میکنم ربط بین اعتماد بنفس با این موضوع رو نمیفهممبه نقل از PlusME :"جنبه" رو خیلی خوب اومدی !!!!
البته یه خوردش به دلیل اینه ما کرمونیا اعتماد به نفس خوبی نداریم ... چون این برنامه توی شهرای دیگه مثه یه برنامه عادی برگزار میشه و کسی هم اینقدر درگیری و جو ایجاد نمیکنه !!!
متاسفم بحثش پیچیدس !!!به نقل از امــیـر حـمـزه :من هرچی فکر میکنم ربط بین اعتماد بنفس با این موضوع رو نمیفهمم