میخواین جشن روز سمپاد رو همون روز بگیرین همه بیان دور همی ...به نقل از NAFA :دوستان من یه اشتباهی کردم مثل این ک اجازه داده شده ک اقایون هم تشریف بیارین
+بی ربط نوشت:لطفن دعا کنین!مشکل بدی پیش اومده!
دروغ میگید جدی اجازه دادنبه نقل از NAFA :دوستان من یه اشتباهی کردم مثل این ک اجازه داده شده ک اقایون هم تشریف بیارین
اخ گفتیبه نقل از Мохаммад Реза :تو چرا خودتو ناراحت میکنی اینا نمیفهمن این چیزا رو
اینا اگه منطق داشتن که بی منطق نبودن![]()
چه شودبه نقل از NAFA :نمایشگاه مدرسه قرار بود از تاریخ 12 اردیبهشت تا 16م باشه ب اطلاع برسونم ب خاطر یکسری دلایل(!) تاریخ نمایشگاه ب
"11 تا 14 اردیبهشت" تغییر کرد!
ب دستور سرکار خانم فتحی تا این ساعت ورود هر گونه مذکری ممنوعه!
اگه نظر مدیر محترم عوض بشه ب اطلاع خواهیم رساند!
![]()
+تشریف بیارین!(مخاطب:خانم ها)
+توجه کنید تاریخ عوض شده!اشتب نکنید!بعد نگین نگفتین!
+فک کنم(توجه:مطمن نیسم)آخرین روز نمایشگاه میشه روز تولد سمپاد(ی همچین چیزی) کیکم داریم!!
+فیض بوک:گروه چهارمین نمایشگاه فرزانگان ناحیه 2
اقایون بیان که چی بشه ؟؟ جدی میگمبه نقل از NAFA :دوستان من یه اشتباهی کردم مثل این ک اجازه داده شده ک اقایون هم تشریف بیارین
به نقل از jefert :میبخشید 2 تا سوال برام پیش اومد:
آیا بودن یا نبودن آقایون اینقد مهمه که مورد بحث واقع بشه؟؟!!
و چرا وقتی یه کاربر جدید مونث قبل از معرفی یه پست میده 20 نفر میگن اول معرفی کنید ولی مذکر که باشه آب از آب تکون نمیخوره؟؟!!!![]()
الان فرض کن سوالت یه جواب داشته باشهبه نقل از jefert :میبخشید 2 تا سوال برام پیش اومد:
و چرا وقتی یه کاربر جدید مونث قبل از معرفی یه پست میده 20 نفر میگن اول معرفی کنید ولی مذکر که باشه آب از آب تکون نمیخوره؟؟!!!![]()
واقعا باید پست علی رضارو از طلا گرفت .به نقل از jefert :میبخشید 2 تا سوال برام پیش اومد:
هرچند که توضیحاتش واقعا عالی بود بازم من اضافه کنمبه نقل از alireza.kjy :الان فرض کن سوالت یه جواب داشته باشه
به چه دردت میخوره؟واس چی اصن می پرسی؟
اهمیت بود و نبود آقایون از پهنا تو حلقم ... هییییچ !!!!به نقل از NAFA :+خوب اگه قرار بود خانم روی پوستر شناسایی شه محوش نمیکردن!گر چ خیلیا فهمیدن!![]()
+آقایون شما فرض کنین خانم فتحی نذاشته بیاین!اینقد خودتونو درگیر نکنین!
+تنها دوروز دیگر فرصت باقیست!
به نقل از PlusME :اهمیت بود و نبود آقایون از پهنا تو حلقم ... هییییچ !!!!
اون خانوم رو پوستر هم میباره که کی هستن ... ماشالا ... خدا مدلتونو واستون نگه داره !!!!![]()
![]()
![]()
بابا خب راست میگن!یعنی چی این پوستر؟؟؟؟؟؟؟به نقل از NAFA :+باو خودتون زیاد درگیرش شدین!ما ک گفیم اومدین قدمتون رو چشم!نیومدین....بدرک!
+بعله!آگاهایم!ما هنوز خودمونون پوسترو ندیدیم!اقا عظیمی حدسشو زده بودن کی هسن!
+ملتی بس بیکار!تحیل پوسترا مردم! :-&
حالا که چی مثلا ؟به نقل از NAFA :+خوب اگه قرار بود خانم روی پوستر شناسایی شه محوش نمیکردن!گر چ خیلیا فهمیدن!![]()
آقایون شما فرض کنین خانم فتحی نذاشته بیاین!اینقد خودتونو درگیر نکنین!
+تنها دوروز دیگر فرصت باقیست!