پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد کرمان
توی این جور کارا به نظر من مهمتر از همه کار گروهیه بچه هاست که باید تقویت بشه!و این که بچه ها کمی عادت به مسئولیت پذیری کنن!
زندگی همش درس نیسته که!
در مورد این که بچه های خودمون تا حالا وقت بازدیدی نداشتن و خیلیهاشون نتونستن از نمایشگاه خودمون بازدید کنن هم با juve هم عقیده ام!کلا در این جور مواقع بچه های خودمون فراموش می شن و فقط می خوان کاری که انجام شده رو به سمع و بصر دیگران برسونن!هرچند شاید این فکر رو هم می کنن که بالاخره بچه های خودمون شاید بتونن زنگ ورزش یا کامپیوتر بیان از نمایشگاه دیدن کنن!وقتی هم که می بینم در این موقع بچه های خودمون خیلیهاشون نمیان و بعدش میگن چرا به ما وقت ندادین که بیایم یه کم به این فکر می افتم که هر دوطرف دارن بی انصافی می کنن!
.
در این مورد هم که فرزانگانیها و حلی ها رو برای بازدید از نمایشگاه های همدیگه نبردن اینو بگم که اونا هم استنباط های خودشون رو دارن که تا حدی هم درست هستن!ولی فکر می کنم که اونا دارن تر و خشک رو با هم می سوزونن!اگر کسی بخواد کار اشتباهی رو انجام بده خارج از نمایشگاه هم می تونه این کارو بکنه!خلاصه اینکه به نظر من دلیل این کارشون فقط و فقط به خاطر کارهای عده ی معدودی از بچه هاست که متاسفانه بعضیهاشون الان شدن مظهر مدرسه ی خودشون!و این خیلی بده!خیلی.
.
ولی خداییش کار سختیه و آدم رو واقعا خسته می کنه!ضمن این که کلی هم خرج گذاشته رو دستمون!