هیچکیبه نقل از rez :فرزانه از بچه های ما کی تو سایته؟
نمیدونم.گویا سوم ریاضیه ولی ما تو کلاسمون ملیکا نداریم.به نقل از rez :پس اینmafya کیه؟
تیکه ی اهدای جوایز و معرفی رتبه ها از نظر من از کل 2روز بهتر بودبه نقل از mandal :شما ها همتون همایش اومدین؟؟؟؟ چطور بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از ارومیه که نداشتیم برای کامپیوتر!به نقل از elena_1995 :سلام....خوش گذشت؟؟؟؟خیلی میخواستم بیام اما نشد!!!ارائه طرح کامپیوتر خوب بود؟؟؟اون اورومیه ای ها ارائه دادن فقط؟؟؟؟
ای کاش همایشهامون همزمان نمیشد!
اکی.....رقم نقلی جای طرح من ارائه داد؟؟؟به نقل از M.M.Z :از ارومیه که نداشتیم برای کامپیوتر!
یه گراف از بناب بود و رقم نقلی از جیرفت!
بله!به نقل از elena_1995 :اکی.....رقم نقلی جای طرح من ارائه داد؟؟؟
ممنون....حالا کی اول شد؟؟؟به نقل از M.M.Z :بله!
طرح شما واقعا خوب بود اگه میومدید به احتمال زیاد اول می شدید!
الگوریتم های پیمایش گراف!الته فقط الگوریتم ها نبود یه ایده بود برای پیدا کردن اجزاء قوی همبند!(اگه درس یادم باشه!)به نقل از elena_1995 :ممنون....حالا کی اول شد؟؟؟
اهان...که اینطور!!!!مرسی از راهنماییت.... :)خوش گذشت؟؟؟جو چه جوری بود؟؟؟به نقل از M.M.Z :الگوریتم های پیمایش گراف!الته فقط الگوریتم ها نبود یه ایده بود برای پیدا کردن اجزاء قوی همبند!(اگه درس یادم باشه!)
مطمئنید؟به نقل از M.M.Z :الگوریتم های پیمایش گراف!الته فقط الگوریتم ها نبود یه ایده بود برای پیدا کردن اجزاء قوی همبند!(اگه درس یادم باشه!)
این مقالات مال بخش کامپیوتر بدون!به نقل از .!؟ :مطمئنید؟
مگه اون سیکلوئید ها در بخش ریاضی اول نشدن؟
خوب بود!بقیه جواب بدن بهتره!به نقل از elena_1995 :اهان...که اینطور!!!!مرسی از راهنماییت.... :)خوش گذشت؟؟؟جو چه جوری بود؟؟؟![]()
باشهبه نقل از M.M.Z :خوب بود!بقیه جواب بدن بهتره!
ممنون.....به نقل از Only Physics :حرف نداشت جاتون خالی........