شما چی میخونین المپ؟؟به نقل از Alyssa :ما صبح های 5 شنبه کلاس المپیاد داریم:-p
شما المپیاد زیستی خیلی وقتم شروع شده !مقدماتی هم هستی?به نقل از Alyssa :ما صبح های 5 شنبه کلاس المپیاد داریم:-p
نکن عزیز منبه نقل از exactly 9othing :و امروز رضایت نامه راهیان تور به دستمان رسید. B-)
بله بچه ها قرار یه روز از روزهای هفته دوم آبان ماه بریم اردوی راهیان نور و خدا به خیر کنه چون اگه اتوبوس چپ نکند خومون چپش میکنیم![]()
![]()
بله صحیحبه نقل از Alyssa :ولی خداییش با دوستات ته جهنهم هم بری خوش میگذره
ریسکش به جا ولی ارزششو داره![]()
ببینم وقتی در حال مرگ بودی البته دوراز جونتون!بازم این حرف رو میزنی،یاهرکاری واسه زنده موندن میکنی؟؟؟به نقل از exactly 9othing :بله صحیح
اصن تکه کلامه: بچه ها بیاین بریم ته چاه
بیانگر این موضوعه![]()
خیلی جالبه من با یکی از دوما که حرف میزدم میگفت شیخ بهایی گفته با قطار میریم . وتازه ما داشتیم کلی فکر میکردیم که چجوری میخوان با قطار برن ، بعد تو الان میگی اتوبوس ؟به نقل از exactly 9othing :و امروز رضایت نامه راهیان تور به دستمان رسید. B-)
بله بچه ها قرار یه روز از روزهای هفته دوم آبان ماه بریم اردوی راهیان نور و خدا به خیر کنه چون اگه اتوبوس چپ نکند خومون چپش میکنیم![]()
![]()
منظورت خودمم؟؟به نقل از امیـر حمـزه :خیلی جالبه من با یکی از دوما که حرف میزدم میگفت شیخ بهایی گفته با قطار میریم . وتازه ما داشتیم کلی فکر میکردیم که چجوری میخوان با قطار برن ، بعد تو الان میگی اتوبوس ؟
نه بابا ، تو واقعا یادت میاد در این مورد با من حرف زده باشی ؟به نقل از exactly 9othing :منظورت خودمم؟؟
خوب شیخ بهایی گفت اما زد زیر حرفش چی کارش کنم ؟؟؟ با قطار اگه میبردن مجبور میشدن ببرن تهران از تهران ببرن اونجا جون قطار مستقیم از کرمان به اونجا نداره
فعلا که گفتن با اتوبوس
بهتر نیست بحثای شخصی رو تو پ.خ بگیم؟؟به نقل از امیـر حمـزه :نه بابا ، تو واقعا یادت میاد در این مورد با من حرف زده باشی ؟
اخ حیف دیروزنبودم جای من خالی......به نقل از الـــــــــــی! :دیروز بنده رفتم تو دفتر فوضولی کردم!!!!!!بعدمعاونمون می گفت این که باقطار برن شامل کرمانیانمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
آره صحبت شما که خیلی متینه.به نقل از پریناز :من یه پارازیت بیام؛ ما اتوبوسای شهرای شمال کشور رو هم تو راه می دیدیم، اونوقت شما فکر می کنید از کرمان با قطار میبرنتون؟![]()
1-داداش گلم تو تو رضایت نامه نوشته شده اتوبوس پس قصه حمار کردنت که غلط از اب در امدبه نقل از امیـر حمـزه :آره صحبت شما که خیلی متینه.
اگه دقت کنی منم وقتی که گفتم اینو ، ذکر کردم که خیلی متعجب شدیم، واقعا کار عجیبی بود.
ولی خوب دوستان هم رد کردن.
گویا صرفا میخواستن دوستان رو حمار کنند که رضایت بدن ببرنشون![]()