سمپادی های کرمان

MAHia

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فَرزانـگانـ‌ـ ـیک
شهر
کرمان‌
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
باختم بهش... :دی
دانشگاه
علوم پزشکی کرمان
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : سمپادی های کرمان

به نقل از مـَهیـا :
با توجه به یه سری حرفایی ...
در ادامه و تکمیل پست بالا ^-^
مشکلات داخلی حل شد، با توجه به پیگیری های بچه های سوم ریاضی [و با تشکر ازشون 8-> ] و قبول شرط همکاری مدرسه ، همون طور که رومینا گفت، چهارمین دوره مسابقات سه گانه برگزار میشه 8->

[ امیدواریم از همکاری با مدرسه در پایان مسابقات، پشیمون نشیم ]

alexis1375

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
کرمان

سوالات بخش تشریحی مرحله اوّل مسابقه بر روی وبسایت مسابقه قرار گرفت.

لینک دانلود

ضمنا" آخرین مهلت ارسال پاسخ ها برای آن دسته از شرکت کنندگان که پاسخ ها را از طریق ایمیل ارسال می کنند ساعت 23:59 چهارشنبه مورّخ بیست و سوّم بهمن ماه می باشد. شرکت کنندگانی که پاسخ های خود را از طریق پست ارسال می کنند ، پاسخ هایشان باید حداکثر تا روز جمعه به دست ما برسد.شرکت کنندگان ساکن کرمان توجّه کنند که می توانند پاسخ های خود را به صورت حضوری تا روز پنجشنبه بیست و چهارم بهمن ماه به محلّ دبیرستان علّامه حلّی ناحیه 1 تحویل دهند.​
و اینکه لطفا" پاسخ هایی که ایمیل می کنید در قالب word یا pdf باشه.
در آخر بابت تاخیر 2 ساعته عذر میخوام. تقصیر مهران بود. ولی خداییش کی ساعت 9 میشینه سوال حل کنه؟ :-"

Alyssa

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
FRZ orginal
شهر
kerman
مدال المپیاد
ایش!!

=))!!!کشتن مارو با این اردوشون....یه ماهان میخوان ببرن آ.....دم به دقیقه لغو میشه.....
خیلی زوره میگن اگر 260 نفر نشین نمیبریمتون اردو و چهارشنبه هم باید بیاین مدرسه وگرنه غیبیت غیر موجه رد میشه............وایییییییییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!!

najmeh_abl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگانـ
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
AUT (Tehran Polytechninc) + University of Naples Federico II
رشته دانشگاه
Industrial Bioengineering

به نقل از Alyssa :
=))!!!کشتن مارو با این اردوشون....یه ماهان میخوان ببرن آ.....دم به دقیقه لغو میشه.....
خیلی زوره میگن اگر 260 نفر نشین نمیبریمتون اردو و چهارشنبه هم باید بیاین مدرسه وگرنه غیبیت غیر موجه رد میشه............وایییییییییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!!

نکته جالبش اینه که تا ساعت2 برمیگردن!!!خعلی جالبه!والا :| :-"

alexis1375

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
کرمان

دوستان ، بخش آنلاین مرحله غیر حضوری به صورت سوالات چندگزینه ای و پاسخ کوتاه در روز های چهارشنبه و پنج شنبه هفته جاری برگزار خواهد شد ، از دوستان شرکت کننده که هنوز در سایت ازمونگاه ثبت نام نکردن خواهشمندیم که هر چه سریعتر ثبت نام کنن ...

نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه شیراز
رشته دانشگاه
سخت افزار

الان که به نتیجه نظرسنجی ها دقت میکنم ، به این نتیجه رسیدم که دوستان برگزار کننده همایش تعدادشون تو سایت چقدر کمه ... :rolleyes: ^-^

najmeh_abl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگانـ
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
AUT (Tehran Polytechninc) + University of Naples Federico II
رشته دانشگاه
Industrial Bioengineering

خب مثله اینکه مدرسه واسه اونایی که اردونمیرن تعطیله..4 روز تعطیلی :D P:>

عمو ژپتو

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
قبولی در مرحله دوم المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
شهید باهنر کرمان / شریف
رشته دانشگاه
ریاضی :x

خب دوستان یه گلایه ای بود که مدتی میخواستم از دوستان فرزانگان ناحیه 2 بکنم اما دو دل بودم که بگم یا نه اصلا ارزشش رو نداره و الکی بحث درست میشه و اینا ، اما نهایتا تصمیم گرفتم که بگم :
اول یه سری چیزا که گذشت رو میگم ، یادمه 2 سال پیش دوستان این مرکز به جز یه تعداد کمی از سال اولی ها ، از شرکت در مسابقه ما خودداری کردن و به قولی ما رو تحریم کردن (!!!) و ما هم گفتیم اشکالی نداره و تقریباً کل هسته هشترودی با وجود مخالفت های زیاد دیگران در مسابقات 3 گانه که اون زمان دور دومش بود ، شرکت کرد و تصمیم داشتیم کدورت ها از بین بره و سال بعد شاهد شرکت دوستان این مرکز در مسابقه باشیم.
اما سال بعد شد و باز هم این دوستان با اینکه سال اول کشوری شدن مسابقه بود و توقع داشتیم ازمون حمایت کنن ولی باز هم گویا مورد بی توجهی قرار گرفتیم باز هم به قولی تحریم شدیم و این بار دوستان برگزاری هشترودی تصمیم گرفتن این عمل رو متعاقباً انجام بدن اما با بحث های مکرری که در هسته مسابقه انجام شد بالاخره تصمیم گرفتیم نه تنها تحریم نکنیم بلکه با تمام توان به این دوستان کمک کنیم شاید کدورت ها بین این دو مرکز این بار از بین بره . ( که هسته دوره قبل 3گانه گواه بر این موضوع هستن و حتی من توی 3 رشته در 3امین سال 3 تا مقام سوم داشتم :-")
اما گویا امسال هم مثل سال های قبل ما رو تحریم کردن با توجه به اینکه امسال تا مدت ها 3 گانه هم نبود. (چون وقتی که 3 گانه باشه طبیعتا شرکت کنندگان بین دو مسابقه بدلیل شباهت سر شکن[nb]تقسیم، پخش [/nb]میشن و شاید مسئولین به دلیل مشغولیت زیاد شرکت نکنن)
و خوب با همه این اوصاف واقعا سوال شده برای من که چرا ؟ :-? (من عقیده داشتم که وقتی که یه مسابقه در شهر ما بصورت کشوری برگزار میشه مثل اینه که استقلال میره تو جام باشگاه های آسیا و اون موقع پرسپولیسی ها هم حمایتش میکنن اما نمیدونم واقعا چجوریه حکایت ما و این دوستان !!؟؟ )
البته یه چند تا نظر میتونم بدم که چرا ، ولی خب بهتره که ندم .
حالا اگه واقعا حس میکنید با اینکارا عزت خودتون ومدرستون رو میبرید بالا تر یا از این چیزا ، خب به ما هم یاد بدید [nb]ثواب داره یه سری آدم رو از نادانی نجات میدید :D[/nb]حداقل ماهم عزت بچه های مدرسه رو حفظ کنیم و بهشون یاد بدیم نه اینکه مثل من چند روز پیش با تعداد زیادی از دوستان المپیادی صحبت کردم که دوستان حتما 3 گانه رو برید برای هم دیگه برای شهرتون ارزشش قائل باشید این کار ها درست نیست بحث فرزانگان نیست بحث کرمونه وو اینا و تا یه حدودی متقاعدشون کردم .
اما خوب الان که فکر میکنم ... .

پ.ن:(خیلی نظر شخصی)هرچند که از ما گذشت و بودن گروه از مدارس خاص اهمیت خاصی نداره برامون و همه گروه ها مثل همن ، اما ارزشی بود ، حتی به نظر من برای خودتون :)
پ.ن2: ببینیید دوستان من هدف اصلیم از این پست این بود که لطفا خصومت هامون رو بذاریم کنار از ما ها گذشت لطفا شما هایی که هنوز در دبیرستان هستید این خصومت هارو بذارید کنار این تحریم کردن ها چه هشترودی چه 3 گانه چه پرواز هرچی اینا بیشترین ضررش به شهرمونه شما وقتی توی مسابقات همدیگه شرکت میکنید هم به دوستان و هم شهری هاتون جلوی شهر های دیگه احترام گذاشتید و گفتید ببینید این مسابقه توی شهر ما خیلی طرفدار داره که حالا اومده کشوری شده و ....
باور کنید از جانب یه نفر که تو هشترودی بوده میگم 3 گانه واقعا خوش گذشت 3 سال (3 دوره) گذشتش به ما :)

Ромина

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگانــــ یکـــــ
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1394

خب دوستان یه گلایه ای بود که مدتی میخواستم از دوستان فرزانگان ناحیه 2 بکنم اما دو دل بودم که بگم یا نه اصلا ارزشش رو نداره و الکی بحث درست میشه و اینا ، اما نهایتا تصمیم گرفتم که بگم
پ.ن2: ببینیید دوستان من هدف اصلیم از این پست این بود که لطفا خصومت هامون رو بذاریم کنار از ما ها گذشت لطفا شما هایی که هنوز در دبیرستان هستید این خصومت هارو بذارید کنار این تحریم کردن ها چه هشترودی چه 3 گانه چه پرواز هرچی اینا بیشترین ضررش به شهرمونه شما وقتی توی مسابقات همدیگه شرکت میکنید هم به دوستان و هم شهری هاتون جلوی شهر های دیگه احترام گذاشتید و گفتید ببینید این مسابقه توی شهر ما خیلی طرفدار داره که حالا اومده کشوری شده و ....
آقاي خوشنام
ميشه دقيقا مشخص كنيد كه الان هدفتون از اين پست چيه؟
گله از فرزانگان ناحيه دو يا همه؟
چون به ما گفتيد كه هدفتون از اين پست گله از ما نبورده و منظورتون كل كرمان بوده در حاليكه پستتون با اين جمله شروع ميشه :"خب دوستان یه گلایه ای بود که مدتی میخواستم از دوستان فرزانگان ناحیه 2 بکنم"
ببينيد آقاي خوشنام
من كاري با بقيه ندارم اما خودم به شخصه با وجود دورشته اي بودنم،با وجود اينكه امسال نهايي دارم و با وجود اينكه دبير سه گانه هستم بازم گروه تشكيل دادم و توي هشترودي شركت كردم
شما اگر مشكلتون با مدرسه ي ماست،كه خوب اين ديگه مشكليه كه خودتون بايد حلش كنيد
اگرهم با سه گانه است مشكلتون كه بايد بگم بي انصافي ميكنيد
اين جريانات مگه بچه بازيه كه ميخوايد انتقام بگيريد؟؟
دليل اينكه تعداد شركت كننده هاي مدرسه ي ما توي مسابقه ي هشترودي كمه رو براتون قبلا دوستم توضيح دادن و حرف ايشون،حرف منه
درست نيست كه اين مسئله رو اينجا باز كنم،چون برخلاف شما من قصد گله از كسي رو ندارم
اما پنهان نميكنم كه كارتون جالب نبود و ما از اين پست ناراحت شديم چون اين باور رو در ديگران به وجود آورده كه مدرسه ي ما مثل بچه دبستانيا بخاطر يه سري بچه بازي،گروه هاي كمي رو واسه ي شركت در مسابقات شما ميفرسته،در حاليكه اينطور نيست
بارها گفتيم كه هشترودي بي اندازه سطح بالايي داره و مسابقه ي جذابي هست
همايش كه ديگه عضو جدا ناپذير سمپاده
اما شما واقعا در حق ما و مدرسه ي ما بي انصافي كرديد و اين رو نميتونم تحمل كنم
كاش بحث رو به شناخت منتقل نميكرديد

عمو ژپتو

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
دانشگاه
شهید باهنر کرمان / شریف
رشته دانشگاه

به نقل از [Romina] :
آقاي خوشنام
ميشه دقيقا مشخص كنيد كه الان هدفتون از اين پست چيه؟
گله از فرزانگان ناحيه دو يا همه؟
چون به ما گفتيد كه هدفتون از اين پست گله از ما نبورده و منظورتون كل كرمان بوده در حاليكه پستتون با اين جمله شروع ميشه :"خب دوستان یه گلایه ای بود که مدتی میخواستم از دوستان فرزانگان ناحیه 2 بکنم"
گلایه در مورد بچه های فرزانگان ناحیه 2 بود.
و توصیه ای پدربزرگانه به بچه های کرمان
ببینید بحث انتقام نیست بحث اینه که ما میدیدیم و خبر میرسید به ما که مسابقه ما تحریم شده (من دقیقا این جمله رو شنیدم از بچه های مدرستون ) و خوب واقعا برای ما ناراحت کننده بود این موضوع.
و خوب من یه سوال دارم من وقتی از یه مدرسه گلایه دارم باید به کی بگم ؟؟ و خوب توضیحاتی که دوستان دادند واقعا قانع کننده بود اما من خودم باز هم سال پیش این موضوع رو شنیدم از بعضی ها که بهم گفتند مسابقه شما عادلانه نیست و توی مسابقه شما تقلب شده .... . که هرچند به هیچ وجه توی مسابقه تقلب نشده ولی ما توقع داشتیم با این وجود که مسابقه کشوری شده شما این حرف رو نزنید و بدونید که قطعا تغیر بوجود اومده و ما به هیچ وجه آبروی شهر و مدرسمون رو توی کشور با این کار ها از بین نمیبریم ..... .

و اینکه ببینید من گفتم ما از 3 گانه سعی کردیم حمایت کنیم ، من اصلا نمیخوام پای 3 گانرو بیارم وسط من میگم ما میخواستیم روابط بین 2 مدرسه بهتر بشه اما هر سال مشاهده میکردیم که خیر تغیری ایجاد نمیشه.

mohadeseh

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
هوافضا

قضیه تحریم رو دو سال پیش که من سال اول بودم شنیدم . گویا سال قبلش مسابقه واقعا نا عادلانه بوده و تقلب شده ولی بحث تحریم فقط اون سال بود و سال های بعدش اصلا حرفی در این مورد نبود و حتی امسال من خودم شاهد خیلی از بچه ها بودم که شرکت کردند :-??

عمو ژپتو

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
دانشگاه
شهید باهنر کرمان / شریف
رشته دانشگاه

به نقل از M.Q :
قضیه تحریم رو دو سال پیش که من سال اول بودم شنیدم . گویا سال قبلش مسابقه واقعا نا عادلانه بوده و تقلب شده ولی بحث تحریم فقط اون سال بود و سال های بعدش اصلا حرفی در این مورد نبود و حتی امسال من خودم شاهد خیلی از بچه ها بودم که شرکت کردند :-??
پس چرا ما نمیبینم :-<
حالا از ما گذشت و با اینکه دوستان فرزانگان ناحیه 2 ناراحت شدند اما همیشه میگن هرچه زودتر ناراحتی ها و گلایه ها از بین بره بهتر میشه چرا که ممکنه باعث بشه بیشتر و بیشتر هم بشه ....

eliiii

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان اصلی!!!!!!!!!!
شهر
kerman
مدال المپیاد
noch!
دانشگاه
شهید باهنر کرمان
رشته دانشگاه
عمران

خودمو نمیگما بچه هایی که تحریم کرده بودن فک کنم پیشی هستن الان!
اگه اون موقع تحریم کردن و نیومدن امسال کنکورین و خفن دارن میخونن که شرکت نمی کنن! (;

عمو ژپتو

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
دانشگاه
شهید باهنر کرمان / شریف
رشته دانشگاه

به نقل از الـــــــــــی! :
خودمو نمیگما بچه هایی که تحریم کرده بودن فک کنم پیشی هستن الان!
اگه اون موقع تحریم کردن و نیومدن امسال کنکورین و خفن دارن میخونن که شرکت نمی کنن! (;
بحث پیش دانشگاهی ها که جداس ما هم توقعی نداریم.
همینجور که دوستان 3 گانه و دیگر مسابقات از مما توقع ندارند(و همه جا هستیم :)) ) :-" :-??

SAMANE

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمان

به نقل از امیـر حمـزه :
خب دوستان یه گلایه ای بود که مدتی میخواستم از دوستان فرزانگان ناحیه 2 بکنم اما دو دل بودم که بگم یا نه اصلا ارزشش رو نداره و الکی بحث درست میشه و اینا ، اما نهایتا تصمیم گرفتم که بگم :
اول یه سری چیزا که گذشت رو میگم ، یادمه 2 سال پیش دوستان این مرکز به جز یه تعداد کمی از سال اولی ها ، از شرکت در مسابقه ما خودداری کردن و به قولی ما رو تحریم کردن (!!!) و ما هم گفتیم اشکالی نداره و تقریباً کل هسته هشترودی با وجود مخالفت های زیاد دیگران در مسابقات 3 گانه که اون زمان دور دومش بود ، شرکت کرد و تصمیم داشتیم کدورت ها از بین بره و سال بعد شاهد شرکت دوستان این مرکز در مسابقه باشیم.......
من که تو مسابقه هشترودی شرکت کردم و قصد اونایی شرکت نکردن رو نمیدونم
ولی اصلننننن فک نمیکنم دلیل کم بودن گروه ها این باشه که شما رو تحریم کردن یا خصومتی بوده باشه!!شاید برا اینکه کلا هشترودی سخته :-"
ماهایی هم شرکت کردیم امید زیاد برای رسیدن به مرحله حضوری نداریم ولی بازم باحاله :D
من نظرم اینکه خیلی اینجور مسائلو به چیزی مث خصومت ربط ندین و از کنارشون بگذرین!! :-"

عمو ژپتو

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
دانشگاه
شهید باهنر کرمان / شریف
رشته دانشگاه

به نقل از SAMI07 :
من که تو مسابقه هشترودی شرکت کردم و قصد اونایی شرکت نکردن رو نمیدونم
ولی اصلننننن فک نمیکنم دلیل کم بودن گروه ها این باشه که شما رو تحریم کردن یا خصومتی بوده باشه!!شاید برا اینکه کلا هشترودی سخته :-"
ماهایی هم شرکت کردیم امید زیاد برای رسیدن به مرحله حضوری نداریم ولی بازم باحاله :D
من نظرم اینکه خیلی اینجور مسائلو به چیزی مث خصومت ربط ندین و از کنارشون بگذرین!! :-"
ين شما ميخوايد به من بگيد ما در مدرسه فرزانگان ناحيه ٢ كه فرزانگان اصليمونم هست كسايي رو نداريم كه در سطح هشترودي باشن؟؟
بعدشم اگه سخت باشه براي همه سخته يني بچه هاي ما در سطح كشور نيستن؟؟ :-?

• لایک
امتیازات: mhnp

SAMANE

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمان

به نقل از امیـر حمـزه :
ين شما ميخوايد به من بگيد ما در مدرسه فرزانگان ناحيه ٢ كه فرزانگان اصليمونم هست كسايي رو نداريم كه در سطح هشترودي باشن؟؟
بعدشم اگه سخت باشه براي همه سخته يني بچه هاي ما در سطح كشور نيستن؟؟ :-?
چه ربطی آخه...من در مورد خودم گفتم معلومه که داریم.!!
ولی همون سخت بودت زیادش که سر زبوناس کلا باعث میشه بقیه خیلی سمتش نیان...امیدوارم امسال نفر اول از کرمان باشه!!:-|

خوشال...!

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحیه دو
شهر
کرمان
مدال المپیاد
فیزیک......نشد که بشه....

آخر هفته المپه بچه ها آماده اید عایا...!! ~X(

نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه شیراز
رشته دانشگاه
سخت افزار

به نقل از خوشال...! :
آخر هفته المپه بچه ها آماده اید عایا...!! ~X(

انشاء الله که همه آماده ان ، سعی کنین با این جور سوالا باعث استرس هم دیگه نشین ، بعد یه سری توصیه بر اساس تجربه ی شخصی ، براتون دارم ، که سر جلسه آزمون انجام بدید

1 . هر اتفاقی افتاد تا آخر جلسه بشینین ، زود بلند شدن اگر بهتون آسیب نرسونه بهتون کمک نخواهد کرد به هیچ وجه فقط ممکنه باعث مشکل برای دیگران بشه .

2 . به هیچ چیز اطرافتون واکنش نشون ندین ، سر مرحله یک تعداد خیلی زیادی شرکتت کننده سیاهی لشکر وجود داره که برای تضعیف روحیه اونجا هستن و بعضاً برای نشونو دادن خودشون به مد و ممکنه باعث قربانی شدن شما بشن

3 . از یک روز قبل از آزمون اگر رفیق شیشتون هم ازتون سوالی کمکی خواست ، نمیخواد رو سوالش فکر کنین و ذهتونو مشغول کنین

4 . شب قبلش به خودتون روحیه بدید به بقیه هم روحیه بدید (پارسال یکی از دوستام قبل مرحله یک بم یه مداد داخل پوکه فشنگ و یه تسبیح داد ، انداختم گردنم و باعث شد از قعر نا امیدی برسم به اوج امیدواری ) از این کارا بکنین برا هم ، باور کنین دوستاتون رقیبتون نیستن به طور نسبی ...

5 . سر جلسه کم کم دو تا مداد داشته باشین با یه خودکار بعد سعی کنین موقع چک نویس و حل کردن زیاد جلب توجه نکنین

6 . آخر جلسه اگر دیدن یکی از دوستاتون وقت کم آورده داره تند تند جواب میده ، برگتونو تحویل ندین بلافاصله یکم معطل کنین مراقبا رو ، که اون طرف احساس دلگرمی کنه

7 . یهویی وسط امحتان اگر رو یه چی شک داشتین واگزار نکنین به پروردگار ، باور کنین کمکتوم میکنه ولی نمیاد جواب غلطتتون رو درست کنه

8 . آهان بعد از امتحان هم زود جمع شین با هم پاسخ نامه بسازین بزارین تو وبلاگاتون ، تا بقیه شهر ها رو بسوزونین :-" مخصوصاً کامپیوتری ها ، وصیت من به شما اینه که زود تر از شااز بدین بیرون

عمو ژپتو

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
دانشگاه
شهید باهنر کرمان / شریف
رشته دانشگاه

به نقل از علــی[میم] :
5 . سر جلسه کم کم دو تا مداد داشته باشین با یه خودکار بعد سعی کنین موقع چک نویس و حل کردن زیاد جلب توجه نکنین
من یه توضیح رو این کلمه و دلیلش بدم سعی کنید حتما به خصوص بچه های ریاضی و کامپیتور اگه شکلی چیزی دادن با خودکار بکشید و بعد با مداد توش خط اضافه کنید اینجوری وقتی پاک میکنید شکل اصلی رو هنوز دارید و خوب این خیلی خوبه.
توصیه دیگه ای که من اضافه میکنم بیسکویت های لواکر اگه اشتباه نکنم طعم کاکایویی ش عالیه به دوستاتونم ندید گرونه :-"
و چیز دیگه ای هم که هست بیاید اول امتحان با خودتون بگید که مثلا شما 70% هم بزنید کافیه پس بگید من مثلا 6 تا سوال رو حذف میکنم :-" و وقتشو رو بقیه پخش میکنم پس فکر من معقوله و من بهتر از بقیه جواب میدم ;;)
(ما اینکارو پارسال کردیم خیلی جواب داد)
و اینکه فکر کنید سر جلسه کنکورید هر 5 تا سوال یه بار ساعت رو چک کنید و ببینید با اون زمانی پیشنهادی که در نظر گرفتید چقدر عقب یا جلویید.

و اینو هم بگم اگه دیدید خیلی عقبید اصلا نگران نباشید به قول یه دوستی پیش خودتون بگید من که اینقدر شاخم اینجام بقیه حتما عقب ترن (البته این یه امید واحی بدونید عقبید ینی گند زدید و مرحله1 قبول نمیشید و با دست محکم بکوبید تو سرتون ) :)) =))
تویه پرانتز شوخیه :-"

بالا