فکرمیکردم ریاضیش اسونتراز92باشه ولی متاسفانه اینجوری نبودازنظرمن سخت بود.....:)به نقل از به یاد نصیر :انشاالله که امروز همه بچه های ریاضی خوب کرده باشن... فردا هم بچه های تجربی
کلاسای تابستانی مدرسه خودمون برای پیشا کسی می دونه دقیقا از چه تاریخی شروع می شن؟؟؟ دقیق باشه.
یه سوال به نظرتون سوالای ریاضی امروز دشوار محسوب می شدن یا متوسط یا آسون؟
من که خیلی نتونستم بالا بزنم ریاضی ها رو...
عمومی هاشم که خیلی آسون بود.
فک کنم دینیش آسون ترین دینی تاریخ کنکور بود.
منظورت کنکور امساله ؟! دلم میخواد با این حرفت سرمو بکوبم به دیوار !به نقل از به یاد نصیر :انشاالله که امروز همه بچه های ریاضی خوب کرده باشن... فردا هم بچه های تجربی
کلاسای تابستانی مدرسه خودمون برای پیشا کسی می دونه دقیقا از چه تاریخی شروع می شن؟؟؟ دقیق باشه.
یه سوال به نظرتون سوالای ریاضی امروز دشوار محسوب می شدن یا متوسط یا آسون؟
من که خیلی نتونستم بالا بزنم ریاضی ها رو...
عمومی هاشم که خیلی آسون بود.
فک کنم دینیش آسون ترین دینی تاریخ کنکور بود.
انصاف داشته باش دینیش که از دینی سال های قبل آسون تر بود حداقل 5 6 سال پیش.به نقل از CrazyBóy :منظورت کنکور امساله ؟! دلم میخواد با این حرفت سرمو بکوبم به دیوار !![]()
به نقل از angry girl :دوستان فرزانگان ناحیه دو هیچکدومتون از معلمای پیش خبر ندارین که کیا رو براتون گذاشان؟!؟!
به لطف و همت اداره تمام معلمایی که برای ما تعیین کرده بودن عوض شدن؛ فقط لطف کردن خانم توانا و خانم طهمورسی رو گذاشتن باشه![]()
![]()
![]()
به نقل از angry girl :امروز صوب ماهاخودمون جلسه داشتیم عصر خانواده ها؛ چیزی که به گفته شد امروز صوب اینکه که 5تاسوم شده 3تا چهارم ینی حداقل جمعیت هر کلاس45 نفر!!!! واینکه معلما کلا تغییر کردن؛ و درضمن کسی حق جابجاشدن و رفتن از مدرسه رو نداره .....![]()
![]()
![]()
ایشون خانم فریدهستن نه فریدبه نقل از Why so serious? :والا ما هرچی التماس فتحی کردیم اسم معلمامونو نگفت
مثل اینکه حق نداریم بدونیم معلمامون کین
فقط باس ثبت نام کنیم
اما عصری جلسه گذاشتن معلمارو معرفی کنن
فقط کاملا قطعی فهمیدیم که همه ی معلما زنن
زبانم خانم کاظمی
دیف هم فک کنم فریده![]()
به نقل از الف میم یا را حا میم زا ها :من الان نازه اومدم حرفای اقای طاهری رو دیدم گدیا ایشون با این توصیفاتشون یکی از 2رقمی های خوبه مدرسمون میشن....
خوبه یه همچین کسابی تو مدرسه ادم لا اقل ماهم یه دورقمی داشته باشیم
اونایی کهاومید داشتیم اینجوری که میگفتن و صحبتای ایشون 3رقمی میشن![]()
به نقل از الف میم یا را حا میم زا ها :من الان نازه اومدم حرفای اقای طاهری رو دیدم گدیا ایشون با این توصیفاتشون یکی از 2رقمی های خوبه مدرسمون میشن....
خوبه یه همچین کسابی تو مدرسه ادم لا اقل ماهم یه دورقمی داشته باشیم
اونایی کهاومید داشتیم اینجوری که میگفتن و صحبتای ایشون 3رقمی میشن![]()
شما دو تا دیگه سوژه ای واسه چت کردن گیر نیوردین؟؟به نقل از علــی[میم] :امیر دو رقمی ؟ نه خودایی با چه جرئتی سوپر جنیوس مدرسمونو میبری زیر سوال ؟ ، ایشون در حد اولی یا حتی 0 یا حتی -ـه
![]()
و ایشالا به زودی ، شاهد افتخار آفرینی های بعدی ایشون در سطح کنکور جهانی خواهیم بود![]()
![]()