بعله.... هروقت نون و پنیر وسبزی خواستین ندابدینبه نقل از الف میم یا را حا میم زا ها :نه دیگه تولد شماس
به نقل از مـَهیا :ریش سفید جمع که همیشه من بودم :/![]()
![]()
آخه مگه به جز اینا چیز مهم دیگه ای هم داریم؟؟به نقل از ALI GHOTBI rataniot :به عنوان یه خواننده ی خسته خواستم بگم دمتون گرم. برنامه ی تاپیکمون شده 1- ماکارونی 2-همایش 3-نمایشگاه 4-یکم دعوا و کل کل 5-دوباره ماکارونی ... 125-یکم بحث 126-همایش 127-تذکر مدیر برای بار 23ام...
دوباره داریم برمیگردیم به روزای اول این تاپیک... بابا به جون خودم الان دیگه این بحثا فاییده نداره. یکم خلاقیت به خرج بدین ... بیاین راجع به چیزایی صحبت کنید که تا حالا صحبت نکردین. نزارین اتفاقات 4 سال پیش تکرار بشن![]()
![]()
به نقل از jefert :قبل از هرچیزی بر خودمون لازم میدونیم از دبیران برگزاری این دوره از مسابقات پرواز بخاطر شهامتی که به خرج دادن و این مسابقه رو بر اساس تجربیات 3ساله شون برگزار کردن تشکر کنیم.
شاید اگه خودمون در موقعیتی که امسال بچه ها قرار گرفتن بودیم، مسابقه رو برگزار نمیکردیم و یا بدین نحو برگزار نمیشد. گذشته از مشکلات به تاخیر افتادن تاریخ برگزاری بدلیل بارش برف!
پ.ن 1: صحبتی از مریم شمسی و مینا میرحبیبی
پ.ن 2: خوشحالم از اینکه امسال بعنوان شرکت کننده به پرواز نگاه میکردم و میتونم از این زاویه نسبت به برگزاری و نظرات دوستان اظهارنظر کنم. خطاب به اقای امینی و امثالهم؛ اگر برخوردی صورت گرفته بدلیل مشاهده رفتار هایی بود که واقعا در خور شخصیت دوستان نبود. برخوردهایی که از بعضی شرکت کننده ها در این دوره دیدم واقعا قابل قیاس با دوره های قبل نبود. نمیدونم دیگه شرکت کننده ها حتی برای خودشونم ارزش قاعل نیستن یا مشکل اساسی تره و شعور و فرهنگ دیگه مفهومی براشون نداره؟!![]()
:/به نقل از Mtz_M0k :خو بیخیال...الان من 3شنبه برم راین یا شام میدی خانم؟تکلیف مارو روشن کن.آقای خوشنام فک کنم طرف فک کردن ک ما داریم راجب شام باهاشون شوخی میکنیم و اینا...یچیزی بگین شما...
خسته نباشیدبخاطر تلاش زیادتونبه نقل از الف میم یا را حا میم زا ها :خلاقیت چیه باو وردار بریم خمون قدیما خیلی باحال تر بود دیگه همه میومدن مشارکت میکردن قال قضیه کنده میشد ورمیداشتیم میرفتیم
ولی حیفه واقعا شام این تولدرو از دست بدیما من خیلی تلاش کردم روش)
اصلا تاپیکی که ماهی یه بار حداکثر قفل نشه که تاپیک کرمونیا نیست![]()
دوستان واقعا زشتهبه نقل از Mtz_M0k :وقتی حلی 2 عیا بیان همین میشه دیگه...حالا من نمیدونم چرا شما فرزانگانیا همتون نجات تخم مرغ ثبت نام کردین و کمیکارم هیچی دیگه واقعا چرا؟گفتین حلی2 بهتره؟
هعی...![]()
خو بیخیال...الان من 3شنبه برم راین یا شام میدی خانم؟تکلیف مارو روشن کن.آقای خوشنام فک کنم طرف فک کردن ک ما داریم راجب شام باهاشون شوخی میکنیم و اینا...یچیزی بگین شما...
من نمیخام از حرف مطلق مرتضی دفاع کنم ولی مثه شما هم تکذیبش نمیکنمبه نقل از آنشرلی!!!! :دوستان واقعا زشته
اینجوری شخصیت خودتونو خراب میکنین.
یعنی چی ک حلی دوییا بیان این میشه؟
متاسفم
من طرفدار هیچ کس نیستم فقط خواهشا بهم احترام بذاریم
صبر کنین پس بگم. تو پرواز بودی شما یا نه؟اگه بودی باید بخاطر داشته باشی ک چندتاشون با اسپری چسب و فندک توی سالن مراسم اختتامیه آتیش روشن کردن و... یا وقتی اسم دوستانشونو به عنوان برنده میخووندن همشون پا میشدن از بالای سالن میرفتن پایین و از پایین میرفتن بالا و فکرم میکردن خیلی بامزه اند و... حیف سمپاد واقعا ک ی همچین آدمایی سمپادی نامیده شن...به نقل از آنشرلی!!!! :دوستان واقعا زشته
اینجوری شخصیت خودتونو خراب میکنین.
یعنی چی ک حلی دوییا بیان این میشه؟
متاسفم
من طرفدار هیچ کس نیستم فقط خواهشا بهم احترام بذاریم
شما عادت دارین هرگفته ای رو به خودتون بگیرید؟!به نقل از exactly 90thing :امینی هستم فرد مورد خطاب در پست خانم میر حبیبی:-)
در مقام فرد معترض نسبت به سخنان بیجای شما اعلام میدارم سهمیه کاسه داغ تر از آش قبلا به خانوم سوگند داده شده و شما میتونین یه گوشه دیگه کار رو به عهده بگیرید.
ضمن اینکه بین بنده و دبیر و مسئول روابط عمومی مسابقه بحثی بوجود امد که حل و فصل شد و قبل از ارسال این پست شما هردو طرف این دعوا از هم عذرخواهی به عمل آوردند
در نتیجه دو پیشنهاد دارم.
یک طرفه به قاضی نروید.
و زود قضاوت نکنین
امیدوارم شما که چهره با تجربه فعالیت های فوق العاده هستید از توهین بهوشخص بنده قصد و غرض شخصی نداشته باشید و دلتون از بابت اون 200 میلیونی که شد 20 میلیون نشکسته باشه
و من الله توفیق
اقای محترم اینکه دوتا از علامه دو ها ی کار زشتیو کردن شماحق نداری شخصیت کل بچه های مدرسه رو زیر سوال ببریبه نقل از Mtz_M0k :صبر کنین پس بگم. تو پرواز بودی شما یا نه؟اگه بودی باید بخاطر داشته باشی ک چندتاشون با اسپری چسب و فندک توی سالن مراسم اختتامیه آتیش روشن کردن و... یا وقتی اسم دوستانشونو به عنوان برنده میخووندن همشون پا میشدن از بالای سالن میرفتن بالا و از پایین میرفتن بالا و فکرم میکردن خیلی بامزه اند و... حیف سمپاد واقعا ک ی همچین آدمایی سمپادی نامیده شن...
اگرم ک توی پرواز نبودین اصن من حرفی دیگه ندارم...[nb]در ضمن شخصیت کسی با گفتن حقیقت خراب نمیشه[/nb]
شایدم چشمای من اشتباه دیدن اگر حرفام متفاوت بوده با آنچه ک اتفاق افتاده من خیلی معذرت میخوام وببخشید...
خطاب به N@JMEH خب حالا ک سرتون شلوغه و اینا میتونین حتی شام رو زودتر بدین ما هم سعی میکنیم برنامه های دیگرمونو کنسل کنیم(ب درک ضرر) دیگه خب زشته ک دعوت یک سمپادی رو نپذیرفت...حتی اگه نون پنیر باشه
اقای رضا زاده ایشون دارن شخصیت کله بچها ی مدرسه رو زیر سوال میبرن این زشت تر نیست؟!!!!!به نقل از H :من نمیخام از حرف مطلق مرتضی دفاع کنم ولی مثه شما هم تکذیبش نمیکنم
ما هم بد داریم علامه دو هم کلی خوب داره که من باهاشون رفیقم
ولی شواهد متاسفانه اینجوری شما تکذیب میکنی رو تکذیب میکنه![]()
2تا؟ نه مث اینکه چشمام خیلی ضعیف شده چون من حداقل 20 نفر میدیدمشون...به نقل از آنشرلی!!!! :اقای محترم اینکه دوتا از علامه دو ها ی کار زشتیو کردن شماحق نداری شخصیت کل بچه های مدرسه رو زیر سوال ببری
ازنظرمن این قضاوت بیجای شما واقعا تاسف اوره