• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های کرمان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mgh-nano
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های کرمان

واقعا باید یه تشکر ویژه بکنیم از دست اندرکاران و برگزار کنندگان مسابقه هشترودی که این مدت خیلی زحمت کشیدن! =D>
همگی خسته نباشید! :)
امید است سالهای آتی شاهد برگزاری هرچه بهتر و باشکوه تر این مسابقه باشیم!

به نقل از jefert :
اولا ممنون از همدردیتون ثانیا ممنون از پیشنهادتون ثالثا این واسه شما ج داده پس تشبیهتون فقط در یه مورد صدق میکنه! ;D رابعا بی خوابی نبوده مشغله کاری بوده!!!
اولن :)
ثانین :)
ثالثن :-w
رابعا خودم میدونم باو

آفتابه (داران ،سازان،دوستان،خواهان و...) اول شدن ولی ای کاش یه آفتابه ای جهت یادبود بهشون می دادن اگه مسی هم بود خیلی بهتر بود...

در ضمن از تمام کرمانی های عضو این سایت خواهش می کنم مرکز سمپادشون رو دقیق مشخص کنن (ناحیه 1و 2) حد اقل سمپادی های اصلی مشخص کنن (تو پروفایلشون) ;D

منم از پشت همین تریبون تا فرصت هست (!) از طرف بچه های کمیته اجرایی مسابقات سه گانه به تمام برگزارکننده های مسابقه ی هشترودی خسته نباشید میگم، گرچه ما شرکت نکردیم ولی جا داره تشکری هم بشه به خاطر زحماتی که به اسم سمپاد کرمان کشیدین.
باشد که ما نیز بتوانیم آبروی نام سمپاد کرمان را حفظ کنیم! :دی

خب دوستان هشترودی امسال رو با تمام سختیاش برگزار کردیم در حد توان خودمون امیدوارم راضی بوده باشین تیم هایی که شرکت کردین

به نقل از مـَـ‌‍‌‌هیـا :
منم از پشت همین تریبون تا فرصت هست (!) از طرف بچه های کمیته اجرایی مسابقات سه گانه به تمام برگزارکننده های مسابقه ی هشترودی خسته نباشید میگم، گرچه ما شرکت نکردیم ولی جا داره تشکری هم بشه به خاطر زحماتی که به اسم سمپاد کرمان کشیدین.

ممنون ایشالا شما هم با تمام قدرت بترکونینو کار رو یکسره کنین ;)

به نقل از ...smart girl... :
سیلوم بکس من تازه اومدم اینجا ;D
خوش اومدم ;D B-) >:D<

× معرفی کنید خودتون رو :دی

سلام خوش اومدین

فقط یه مشکل شما خانم ؟

به نقل از به یاد نصیر :
آفتابه (داران ،سازان،دوستان،خواهان و...) اول شدن ولی ای کاش یه آفتابه ای جهت یادبود بهشون می دادن اگه مسی هم بود خیلی بهتر بود...

در ضمن از تمام کرمانی های عضو این سایت خواهش می کنم مرکز سمپادشون رو دقیق مشخص کنن (ناحیه 1و 2) حد اقل سمپادی های اصلی مشخص کنن (تو پروفایلشون) ;D

فک کنم ی خرده خنک شد دیگه :-$ :-"

دوستان کرمانی یه سوال ما چرا از این میتینگا نمیزاریم ؟ :-"

جالب نیس به نظرتون ؟ ;D

به نقل از مـَـ‌‍‌‌هیـا :
به نقل از melika74 :
دووستان هشترودی خسته نباااااشین....
به نقل از angry girl :
منم واقعاازتمام دوستانی که برای مسابقه ی هشترودی زحمت کشیدن تشکرمیکنم وبهشون خسته نباشیدمیگم.
به نقل از jefert :
واقعا باید یه تشکر ویژه بکنیم از دست اندرکاران و برگزار کنندگان مسابقه هشترودی که این مدت خیلی زحمت کشیدن! =D>
همگی خسته نباشید! :)
امید است سالهای آتی شاهد برگزاری هرچه بهتر و باشکوه تر این مسابقه باشیم!
خیلی ممنون همه ی دوستان لطف دارید به مسابقه ما (از طرغ کل تیم گفتم)

به نقل از SCRC :
دوستان کرمانی یه سوال ما چرا از این میتینگا نمیزاریم ؟ :-"

جالب نیس به نظرتون ؟ ;D
حتما یه میتینگ بذارید در قلعه دختر!! ;D

Back
بالا