- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 1
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 93
- مدال المپیاد
- قبولی در مرحله دوم المپیاد کامپیوتر
- دانشگاه
- شهید باهنر کرمان / شریف
- رشته دانشگاه
- ریاضی :x
پاسخ : پاسخ:
ببینید خانه ریاضیات از اول امسال یه برنامه سرگذشت ریاضیات داشته که هر دفه یکی از این آدم شاخ ها یا استاد هارو دعوت میکردن تا بیان سخنرانی کنند. این هفته ای هم که در پیش آقای پروفسور رجب علی پور میان و سخنرانی میکنند. دقیقا نمیدونم در مورد چی قراره سخنرانی کنند ولی دیدن این شخصیت هم خودش ارزش اومدن رو داره

خوب بذارید من یه توضیح راجب این برنامه بدم.به نقل از angry girl :شمامطمئنی بیایم مث ایندفعه پشیمون نمیشیم؟موضوعش چیه؟
ببینید خانه ریاضیات از اول امسال یه برنامه سرگذشت ریاضیات داشته که هر دفه یکی از این آدم شاخ ها یا استاد هارو دعوت میکردن تا بیان سخنرانی کنند. این هفته ای هم که در پیش آقای پروفسور رجب علی پور میان و سخنرانی میکنند. دقیقا نمیدونم در مورد چی قراره سخنرانی کنند ولی دیدن این شخصیت هم خودش ارزش اومدن رو داره

خواستم یه چیزی وصیت کنم گفتم شاید رفتم دیگه نیومدم بعد بد میشه دیگه
ولی داره حالتون تموم میشه :P حداقل یه بازه 1 ماه واس امتحانا ترم دور میوفتین ازین سفره الاهی 
:-ss
:-s الکی نترسین چون حتی اگه بایدم بترسین به دردی نمیخوره من ندیدم کسی بگه واییی ترسیدم بعد موفق شه
ولی واقعا بین بچه های شهرستانی حداقل کسیو ندیدم سر امتحان از لحاظ معلومات کم بیاره همشون واس روحیشون باختن