• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های کرمان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mgh-nano
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های کرمان

به نقل از AIDAN.FAKURY :
ولی پایه نمی تونه جای سه پایه نظربده!
به خاطر احترامی که برای بچه ها و تاپیک قائلم چیزی نمیگم که مدیر هم از دست ما نماراحت نشه

راستی کسایی که می خوان اسمشو بدونن برن ببینن کی تودوسال اخیردوتااز مقاله هاش تو همایش علوم پایه سمپاد رتبه اورده
(خودم نگفتم تا خودتون دربیارید .اینجوری فازش بیشتره)

میشه دقیقا بگین اسم به یاد نصیر به چه دردی می خوره؟

بفرض اسمشونم فهمیدیم ، حالا که چی؟

به نقل از AIDAN.FAKURY :
راستی کسایی که می خوان اسمشو بدونن برن ببینن کی تودوسال اخیردوتااز مقاله هاش تو همایش علوم پایه سمپاد رتبه اورده
(خودم نگفتم تا خودتون دربیارید .اینجوری فازش بیشتره)
عجب نابغه ای هستی ها
می گن این چینی ها رو دست کم نگیرید ما تو کتمون نمی ره

جدا بياين ب حرفاي جناب حمزه فك كنيد واين چرنديات رو ديگه نگيد،واقعا كه هدف تاپيك واسه ي عده نامشخصه-
مث ادم خودمونو به دوستان معرفي كنيم-چي ميشه ايا؟

چه ادمای هستین خب بذارین ببینیم آخرش چی میشه؟ اسم یادنصیر رو میگه یا فقط جو گرفتتش!
ببین خوب وقتتو روش بذار قشنگ پروفایلشو بخون ببین چی نوشته بعد عین همونارو بیا اینجا بگو همه فک میکنن خودت دراوردی قشنگ روش کار کن نتیجشو بیا بگو!!!!!

تنها شهری که تو تاپیکش همیشه جروبحث بوده و گاهی به دعوا و خون وخون ریزی منجر میشد کرمان بوده :-"

از راهنمایی این علامه ها با ما لج بودن چرا واقعا؟؟؟ بابا شما بیاد پشت ما باشید مثل علامه حلی های شهرهای دیگه
حالا نبودین هم هشتو نی ولی تغییر عقیده بدین ;D

خوب فک کنم اسپم به نظر بیاد ولی فک کنم دیگه اینجا موندن فایده نداره! برم به درسام برسم شاید خدا خواست و ما هم به یه جایی رسیدیم!

برای تک تکتون ارزوی موفقیت میکنم مخصوصا دوستام وعزیزانی که سال 93 کنکور دارن!
همهتون خیلی تلاش کنید سال خودمون کرمان کولاک کنه [-o< [-o< [-o< یهنی میشه؟؟؟ 8-^ 8-^

اگر چیزی گفتم کسی ناراحت شده مخصوصا بکس فرز1 عذر خواهی مرا پذیرا باشید ;D

حالا میتونید به ادامهی بحث اسم آقا نصیر بپردازید :))

[glow=red,2,300]خدا یارتون[/glow]

به نقل از hinah :
تنها شهری که تو تاپیکش همیشه جروبحث بوده و گاهی به دعوا و خون وخون ریزی منجر میشد کرمان بوده :-"

از راهنمایی این علامه ها با ما لج بودن چرا واقعا؟؟؟ بابا شما بیاد پشت ما باشید مثل علامه حلی های شهرهای دیگه
حالا نبودین هم هشتو نی ولی تغییر عقیده بدین ;D

خوب فک کنم اسپم به نظر بیاد ولی فک کنم دیگه اینجا موندن فایده نداره! برم به درسام برسم شاید خدا خواست و ما هم به یه جایی رسیدیم!

برای تک تکتون ارزوی موفقیت میکنم مخصوصا دوستام وعزیزانی که سال 93 کنکور دارن!
همهتون خیلی تلاش کنید سال خودمون کرمان کولاک کنه [-o< [-o< [-o< یهنی میشه؟؟؟ 8-^ 8-^

اگر چیزی گفتم کسی ناراحت شده مخصوصا بکس فرز1 عذر خواهی مرا پذیرا باشید ;D

حالا میتونید به ادامهی بحث اسم آقا نصیر بپردازید :))

[glow=red,2,300]خدا یارتون[/glow]
ّورب خدا رو شکر کنید تاپیک کرمان هست اگه نبود که مدیر بیکار میشد ;D

Back
بالا