سمپادی های کرمان

عمو ژپتو

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
قبولی در مرحله دوم المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
شهید باهنر کرمان / شریف
رشته دانشگاه
ریاضی :x
پاسخ : سمپادی های کرمان

راستی یه سوال
این فراستی احتمالا همونی نبود که تو خنده بازار مسخرش میکردن که از زیر در میرفت =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Farzaneh.B

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحیه 2
شهر
کرمان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر / هندسه محاسب

به نقل از M.M.Z :
تنها چیزی که شاید اونجا نباشه اینه که قانون غرفه این بود که به کسی که سوال حل می کنه جایزه بدیم نه کسی که فردا امتحان داره و وقت حل سوال رو نداره!!!!!
بعدم اینکه زراعتکار سر همه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من شوخی کردم آقای زراعت کار...تو پست هم اشاره کردم آقای زراعت کار ..

mona*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
پایتخت تاریخ و تمدن!(Hamedan DC!:D)
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

میشه کمتر اسپم بدین دوستان؟ :D

ali.Holmes

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلي
شهر
كرمان
دانشگاه
علوم پزشکی کرمان
رشته دانشگاه
دندان پزشکی

به نقل از M.M.Z :
+اینکه آقای بنیسی عادت دارن کلا با نمایشگاه و همایش مشکل داشته باشن!!!!! (;
بله اما مشکلم با این دوتا کاملا متفاوته! یعنی با همایش بنیادی و اصولی مشکل دارم اما نمایشگاه نه!

در مورد همایش که باید بگم:"علی جان،بیرون گود نشستی میگی لنگش کن؟؟؟؟؟"(همون چیزی که گفتی!!!!شباهتت به فراستی!!!)
سیسنم همایش جوری نبود که به خواین نظر منو بشنوین یا مثلا من بیام بگم اینجا رو این طور کنین، پوسته و گوشته و هسته رو درست کرده بودین تکمیل! وگرنه میشد لنگش کرد(؟)
من قبلا هم به مقدم گفته بودم همایش که در مورد همه علوم باشه برای سطح شهر فوق العاده بود نه سطح کشور در این زمینه هم کار اهواز می پسندم مثلا همایش انرژی های سبز! (این همون اتفاقی بود که برای نمایشگاه افتاد گروه بعدی اومد گفت خیله خوب سال پیش یه همایشی بود بیایم کشوریش کنیم ....دیگه به چیز دیگه ای فکر نکردن( در واقع همین کشوری کردن اینقدر کار داشت که توش غرق شدن) ....سال های بعد هم که خدا رو شکر آموزش پرورش خوشش اومد{بالاخره الان تو کشور تب همایش و سمینار و کنفرانس و... است!} بودجه بیشتر شد و........ )

در مورد نمایشگاهم که غیر از چیزایی که بالا نگفتم(!) بگم تا اونجایی که من می دونم مسئول انتخاب اسم و غرفه ها و مدعوین شورا بود که خود شما هم دست اندر کار بودین و همونجا احتمالا این نظراتتونو دادین و با این وضع احتمالا قابل قبول نبوده!!!!!!!!!
این حرف ها تو اون شورا خیلی خریدار داشت :| (م.ل/ ع.م/ آ.م / م.ا /د.ق) قرار شده بود غرفه ها رو انتخاب کنم خب حداقل این شد که غرفه رمالی که سال قبل هم می خواست بیاد دست آورد های انقلاب رو نشون بده امسال اومد هویت اسلامی رو نشون داد :|

++با بعضی از حرفات(طبق معمول) مثه جیم زدن و اینا موافقم ولی به نظر من اگه کسی از درسش هم بزنه واسه نمایشگاه ضرر نمی کنه!!!!!زندگی که فقط درس و مدرسه نیست برادر من!!!!!!!!!
کاملا موافقم که همه چیز درس و مدرسه نیست به خاطر همین هم هست میگم باید نمایشگاه باشه اما هدف مهمه! این که برای چی( یا کی) جیم بزنیم مهمه

.!؟

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
کرمان
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
معماري

!!!!!!!!!!
اين جمله آخرت يعني چي آقاي بنيسي!!؟!
براي كي يا چي؟!!

:-?

ويرايش:

اُ!!!!
من فقط پست آخرتون رو خونده بودم
متاسفانه تا دقيقا همين الان اين افتخار نصيبم نشده بود پست صفحه ي پيش رو بخونم... /m\

ببين من تو هيچ كدوم از نمايشگاها نبودم خودم
اما بچه هامون بودن به هر حال
ما و اونا هم نداريم
در نتيجه حالا كه اونا نيستن اينجا، جواب حرفاتو بدن من يه مختصر چيزي بگم بهت فقط
در حدي كه نياز باشه و ارزش تايپ و توضيح داشته باشه...

اينكه ميگي از هدف دور شده باشن و نظري نميدم زياد!
اينكه ميگي از قبل بدتر شده تقريبا موافقم!كلا هر سال داره از سال پيش بدتر ميشه از جهات مختلف
و اما...

به نقل از hypocrite :
اما
مشکل از جایی شروع شد که سال های بعد کسای دیگه ای اومدن که نمایشگاه رو جور دیگه ای میدیدن در واقع گروه بعد به این فکر می کردن که "خب سال پیش یه نمایشگاهی برگزار شد ما هم باید برگزار کنیم ...." یعنی دوره های بعد فراموش کردن،خیلی زود فراموش کردن، که هدف این نمایشگاه چی بود هدف نمایشگاه هرگز بازی نبود هرگز جیم زدن نبود هرگز عرضه خود نبود هرگز ... .
این طور شد که کم کم تبدیل به کاریکاتور شد
یعنی
- با نام هویت اسلامی غرفه رمالی و xbox و ....
- با نام انقلاب شیمی فیزیک و زیست و.....
وقتی نگاه عوض شد نمایشگاه شد مکانی برای عرضه خود که 22 مدرسه دخترانه وتنها 6 مدرسه پسرانه دعوت میشن.
.....

باز هم کار فرزانگان درسته که اسمشو میزاره"نمایشگاه علمی فرهنگی مذهبی" لا اقل تکلیفش با خودش مشخصه
نه مثل ما که مکانی شده برای جیم زدن و... . دیروز کلاس 201 7 نفر بون 202 10 نفر! اینه هویت اسلامی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما حتي نميدوني چي بايد بگي و چجوري بايد بگي و چي نبايد بگي و چي گفتنش درسته چي اشتباهه چي حرف درسته چي حرفه الكي(مفت)ه!!!!
من خداوكيلي قبول دارم بعضيا كه اومدن شدن غرفه دار هدفشون همين چيزايي بود كه گفتي حتي شايد چيزايي كه نگفتي!
اما

شما حق نداري بياي عموميت بدي و اينجوري حرف بزني!!! :-? :-??
هيچ كدوم از اونا براشون مهم نيس شخص تو چه فكري كنه راجه بهشون!اينو شك نكن!منم شك ندارم!برا منم مهم نيس!فقط بهت ميگم كه بدوني عملا حقشو نداري بياي اينجوري حرف بزني و نظرت رو به اين شكل مطرح كني

اين 1
2:
اين مديرتون هست...بشين اين حرفاتو بزن بهش فك كنم تنها كسيه باهات موافقه كلا...و
اصلا تشابه نظري دارين

3:
وقتي يه چيزي مينويسي يه دور از روش بخون ببين چي نوشتي بعد ارسال بزن!
(;

اخرين چيز:
با آقاي زراعت(كار) به شدت موافقم!
شما كلا مشكل داري با همه چي...

نمايشگاه
همايش
فكرسوق...

عمو ژپتو

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
دانشگاه
شهید باهنر کرمان / شریف
رشته دانشگاه

خانم ftm-fzn حالا متوجه شدید چرا منفی دادیم بهتون
وقتی استاد اومد حالا دلایلتون رو بگید
خانم.!؟ شما خودتون هم خیلی با لحن زیبا و مودبانه ننوشتید [-(
ولی بچه ها دیگه این بحثو بیخیال
++++فقط یه چیزی بچه های علامه 1 میاید دور همی جمعه بریم بازدید فرزانگانیا (موافقید مثبت بدید*دلیل نمیشه مخالفید منفی بدید*)
--------- از اینا گذشته استقالی هاعجب باختید :D

یعنی هیچکس نمیاد بریم!!

Farzaneh.B

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحیه 2
شهر
کرمان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر / هندسه محاسب

یه سوال؟؟ استاد کیه؟؟

• لایک
امتیازات: .!؟

M.M.Z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی کرمان
شهر
کرمان
مدال المپیاد
المپیاد کامپیوتر(نقره سال90) :( damn it
دانشگاه
همین با هنر از سرمم زی
رشته دانشگاه
sleeping engineering

در مورد همایش:
به چه دلیلی دقیقا می گی اینجور همایش کلی ای در سطح شهر جواب می ده ولی استان نه؟؟
اگه منظورت تخصصی شدن بیش از حده که باید بگم به همون اندازه سطح سواد و هوش هم میاد بالا و فک نکنم مشکلی در فهم مقالات باشه!!!(کسایی که بخوان می فهمن قطعا (; )
اگرم چیز دیگه ایه بگو تا شاید منم از اشتباه دربیام!!!!
ولی اینکه به این راحتی بگی طرح همچین همایشی بدون فکرو فقط با سلیقه ی چند نفر ریخته شد جدا بی انصافیه!!!!!
البته سال اول بیشتر از اینکه آموزش و پرورش خوشش بیاد سمپاد استان خوشش اومد!!!(منظور یه نهادی خیلی منظم تر از آموزش و پروش)(تا اون موقع البته!!!)
.
.
در مورد نمایشگاه:
اول بگم که واقعا بد داری می گی!!!!صاف میای به یه غرفه می گی رمالی!!!!!!!!!یعنی چی خوب؟؟:D
خوبه من وردارم به همون نمایشگاهی که تو می گی بگم یه مشت عتیقه؟؟؟؟
بعدم اینکه خدایی بگمخودم فک می کنم این که بیایم چارتا چیز جدید(اصلا هم کار ندارم غرفه خودم تا چه اندازه موفق بود!!!!)بگیم بهتر از اینه که همش بیایم تکرار مکرراتو بذاریم توی نمایشگاه!!!!!به نظرم یه نمایشگاه علمی خیلی پتانسیل نو آوریش بیشتره تا نمایشگاه انقلاب!!!!در ضمن جای انقلاب تنگ نشده به هیچ وجه!!!!یعنی رسما به هیچ وجه ها!!!!غرفه ی گنده ی ما رو گرفتن دادن به یکی از غرفه های مربوط به انقلاب!!!:D
.
.
خوب با این حرفی هم که می گی مشکلی هم اگه باشه(در این مورد)برمی گرده به اشخاص نه نمایشگاه!!!!!! (;

ali.Holmes

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلي
شهر
كرمان
دانشگاه
علوم پزشکی کرمان
رشته دانشگاه
دندان پزشکی

دکمه تشکر کم بود لازم شد جدا تشکر کنم.
همون طور که قبلا هم گفتم:
مطمئنم هیچ وقت نمی تونم اون طور که باید منظورم رو برسونم... و همیشه سو تفاهم ایجاد میشه
به نقل از ftm-fzn :
ببین !!! شما حرف میزنی ، بعد بلافاصله ویرایش کن ، یه جور ِ دیگه بگو که ما لا اقل دومی رو بفهمیم !!!!
مدعی گو لغز و نکته به حافظ مفروش/ کلک ما نیز زبانی و بیانی دارد
.
.
.
کلک و زبان من لحنش هیچ وقت توهین نیست....
.
.

به نقل از .!؟ :
مهم نيس شخص تو چه فكري كنه راجه بهشون!اينو شك نكن!منم شك ندارم!برا منم مهم نيس!

...
"عرضه خود" وقتی برای یک پسر به کار می ره کاملا معنای متفاوتی داره....خیلی بار منفیش کمتره.....چیزی در حد خود نمایی ...همین
وقتی جمله رو اینطوری بخونی فقط یک گزاره معمولی خبریه!
به نقل از .!؟ :
براي كي يا چي؟!!
"برای کی" تو پرانتزه ... یعنی بعضی ها اینقدر از موضوع پرتن که از "چی" خارج شدن و چون خیلی کم هستن به پرانتز افتادن......{باورم نمیشه از هر کلمه بشه مشکل ساخت و زندگی خراب کرد}

به نقل از .!؟ :
شما حق نداري بياي عموميت بدي و اينجوري حرف بزني!!! :-? :-??
اگه عمومیت میدادم خودم جزش بودم(تو رو خدا بد برداشت نکنین نمی خوام بگم من از این حرفا مبرام منظورم اینکه دارین بد میخونین) .....خیلی از غرفه دار ها از معتقد ترین افرادین که میشناسم....
......................................................
این جا به معنای واقعی دعای حضرت موسی پی بردم:
"پروردگارا زبانم را گشاده ساز تا حرفم را درک کنند"
............................

به نقل از M.M.Z :
در مورد همایش:
به چه دلیلی دقیقا می گی اینجور همایش کلی ای در سطح شهر جواب می ده ولی استان نه؟؟
تو تاپیک همایش گفتم
اگه منظورت تخصصی شدن بیش از حده که باید بگم به همون اندازه سطح سواد و هوش هم میاد بالا و فک نکنم مشکلی در فهم مقالات باشه!!!(کسایی که بخوان می فهمن قطعا (; )
اگرم چیز دیگه ایه بگو تا شاید منم از اشتباه دربیام!!!!
ولی اینکه به این راحتی بگی طرح همچین همایشی بدون فکرو فقط با سلیقه ی چند نفر ریخته شد جدا بی انصافیه!!!!!
منظورم از اون جمله این بود اجرای همایش علوم پایه یک فرض مسلم بود براشون همین! روی تخصصی شدن همایش فکر نکردن نه در مورد اجرای خود همایش
البته سال اول بیشتر از اینکه آموزش و پرورش خوشش بیاد سمپاد استان خوشش اومد!!!(منظور یه نهادی خیلی منظم تر از آموزش و پروش)(تا اون موقع البته!!!) منظورم فقط از لحاظ تامین بودجه بود نه این که تاییدش خوب یا بد باشه
.
.
در مورد نمایشگاه:
اول بگم که واقعا بد داری می گی!!!!صاف میای به یه غرفه می گی رمالی!!!!!!!!!یعنی چی خوب؟؟:D
ببخشید اسم دقیق اون غرفه چیه؟ فکر کنم magic من خیلی پرت گفتم؟
خوبه من وردارم به همون نمایشگاهی که تو می گی بگم یه مشت عتیقه؟؟؟؟
بعدم اینکه خدایی بگمخودم فک می کنم این که بیایم چارتا چیز جدید(اصلا هم کار ندارم غرفه خودم تا چه اندازه موفق بود!!!!)بگیم بهتر از اینه که همش بیایم تکرار مکرراتو بذاریم توی نمایشگاه!!!!!به نظرم یه نمایشگاه علمی خیلی پتانسیل نو آوریش بیشتره تا نمایشگاه انقلاب!!!!در ضمن جای انقلاب تنگ نشده به هیچ وجه!!!!یعنی رسما به هیچ وجه ها!!!!غرفه ی گنده ی ما رو گرفتن دادن به یکی از غرفه های مربوط به انقلاب!!!:Dعزیزان من حرفم این نیست که نمایشگاه انقلاب برگزار کنیم حرف اینکه اگه می خوایم نمایشگاه علمی برگزار کنیم اسمش متناسب باشه نه این که اسمش فقط یه پوسته باشه برای مسولی که میاد بگه:" به به چه بچه های پای بند به ارزش هایی! واقعا کار ارزش مندیه باید از این طرح ها حمایت(مالی) کرد" بعد غرفه اول هم میزاریم انقلاب و انجمن اسلامی و بسیج و... طرف هم که حالشو نداره تا اون سالن بیاد..................اینه که مشکل داره
.
.
خوب با این حرفی هم که می گی مشکلی هم اگه باشه(در این مورد)برمی گرده به اشخاص نه نمایشگاه!!!!!! (;

M.M.Z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی کرمان
شهر
کرمان
مدال المپیاد
دانشگاه
همین با هنر از سرمم زی
رشته دانشگاه
sleeping engineering

-متاسفانه من الآن حافظم یاری نمی کنه!!!!!یه لینک بده!!!! :)
-اسم همایش ی چیز مشخصه!!!علوم پایه!!!!و تا اینجا هم که (به عقیده شخص من)نسبتا موفق بوده و دلیلی نداره تغییرش بدیم!!!!فک کردن چرا!!!!کسی هم نگفته فکر نکردیم(نمی گم زیاد فک کردیما!!!!)!!!!!همون موقع که خودت گفتی مثلا!!!!ولی طبیعتا با توجه به همون دلیلی که گفتم همه نظرشون بر اجرای همون همایش قبلی بود!!!
-چ گیری دادی به بودجش؟؟؟حالا به رویدادهای دیگه(:-") بودجه درست و حسابی نمی دن دلیل نمی شه که اینا رو خراب کنیم!!!!!!کسی به X بودجه نداد چون به اینا بودجه دادن؟؟؟یا چون متقاعد نشدن که این هم مفیده؟؟؟؟
-تو که زبانت بهتر از منه!!!!!:D خیلی پرت نمی گی ولی دلیلی هم نداره یه خورده پرت بگی!!!!:D بگو جادو!!!!!راستی این غرفه توی نمایشگاه امساله؟؟؟:-"
-نمی گم خوبه!!!!!!!!ولی بازم می گم که اسم گذاری با شورا و احتمالا شخص مدیر بود!!!!اگه نگفتی که......اگرم گفتی و حرفت قانعشون نکرد که بازم........
+خوب با این حرفی هم که می گی مشکلی هم اگه باشه(در این مورد)برمی گرده به اشخاص نه نمایشگاه!!!!!! (;

عمو ژپتو

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
دانشگاه
شهید باهنر کرمان / شریف
رشته دانشگاه

یه پارازیتم من بندازم
بچه ها کلا نظرتون راجب غرفه ریاضی امسال چی بود

fa.z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
كرمان
سال فارغ التحصیلی
94
رشته دانشگاه
ژنتیک

چقد بحث مى كنين...
رياضى بد نبود...

عمو ژپتو

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
دانشگاه
شهید باهنر کرمان / شریف
رشته دانشگاه

تیکه سمت راست زیر سقف رو هم خوندید دوتا قضیه بود یکی باناخ تارسکی یکی هم نظریه بازیها
(امسال رو میگم)

ali.Holmes

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلي
شهر
كرمان
دانشگاه
علوم پزشکی کرمان
رشته دانشگاه
دندان پزشکی

انسان ها در هنگام صحبت رو در رو می توانند 80٪ مفهوم مورد نظر را منتقل کنند
و از پشت تلفن تنها 40٪
و در نوشتن تنها 15٪
به نقل از .!؟ :
راستي اسمون چقدر قشنگه... [/size]
به نقل از M.M.Z :
-تو که زبانت بهتر از منه!!!!!:D خیلی پرت نمی گی ولی دلیلی هم نداره یه خورده پرت بگی!!!!:D بگو جادو!!!!!راستی این غرفه توی نمایشگاه امساله؟؟؟:-"
مثل اینکه قبری که داشتم براش فاتحه میخوندم مرده نداشته....
یعنی واقعا به نظر می رسید منظورم غرفه های علمی....؟
خب همین جا بحث خاتمه میدیم و به صورت فرهنگی تاپیک بالا نگه میداریم
.............................

جشنواره فیلم فجر در کرمان:
سینما شهر تماشا ساعت 4-6-8
فردا : نارنجی پوش داریوش مهرجویی با بازی حامد بهداد و.....
داستان: عکاسی که ناگهان می خواهد محیط زیست را نجات دهد و رفته گر شهرداری میشود ور در شهر به عنوان رفتگر لیسانسه مشهور می شود.....
5a7c1fede6eec6f4fbc6f52ee3874319.jpg

*ویرایش به علت اشتباه تایپی

• شروع کننده موضوع

mgh-nano

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرمان
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
cs

به نقل از M.M.Z :
در مورد همایش:
من نخوندم حرفاتون رو ها !
هیچ کس رو !
اما دقیقا خودم از این حرفشون برداشت کردم باید متفاوت بود!!!
مثلا نیمه کشوری ش میکردین ، بعد تبریز رو اضافه میکردین ، بعد یهویی به مناطق محروم رو میاوردین بویر احمد اون ورا ...
دیدین هم که ماشالا جواب میده متفاوت بودن !
کور شه حسودش !

M.M.Z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی کرمان
شهر
کرمان
مدال المپیاد
دانشگاه
همین با هنر از سرمم زی
رشته دانشگاه
sleeping engineering

خوشم میاد هر سال همه حرفاشونو می زنن بعد می گن بیخیال بحث!!!!!:D:D !!! اوکی بیخیال بحث!!!!:D:D
نمایشگاه کتاب دهه فجر راه افتاده کرمون؟؟؟؟:-" کسی خبر داره؟؟؟؟

عمو ژپتو

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
دانشگاه
شهید باهنر کرمان / شریف
رشته دانشگاه

نه ولی خداییش زراعتکار من تو موضوع همایش از یه طرف با بنیسی حالا من پارسال نبودم تونمایشگاه ولی امسال فهمیدم که جدا نمایشگاه فقط و فقط برای پیچوندن کلاس ها و به قول بنیسی خود نشون دادن و.... بود یعنی کم تر کسیو من دیدم هدف دیگه ای داشته باشه
مثلا یکی از بچه هاکه خیلی مثبته ش.ج از این فرصت استفاده میکرد و برای المپیادش میخوند
ولی اگه دقت میکردی تو این چند روز یه مدرسه پسرانه فقط اومد در مقابل10 تا دخترانه
ولی از اون لحاظ که میگه اسم نمایشگاه مخالفم
.................................
یه بدی دیگه هم داره اینه که یک هفته کامل کلاس ها به فنا میرن
مثلا میدونی نمایشگاه خوب به نظر من چیه
یادش بهخیر ماتو راهنمایی هرسال هفته ای دوزنگ یه کلاس داشتیم به نام فعالیت ینی کاملا خارج از محیط کلاسی و هر کی هر رشته ای دلش میخواست مبرفت شرکت میکرد
مثلا برنامه نویس داشت ،داستان نویسی داشت،تئاتر داشت،....
حالا نکتش چی بود ؟
این بود که از ته همهی این کلاسا یه طرح خوب در میومد که یچه ها میومدن آخر سال توی یه نمایشگاه به نام دستآورد های دانش آموزی به اجرا میذاشتن و واقعا به اون میشد بگی نمایشگاه
حالا حرف اصلیم
اینه که مدرسه وقتی که میبینه هر سال این برنامه هست میومد یه برنامه ریزی میکرد (فوقش از بچه ها بودجرو تهیه میکرد)اونایی که دوست داشتن کلاس المپیاد اونایی که دوست داشتن از این جور کلاسا بعد اونوقت توی بهمن یه نمایشگاه قوی برگذار میکرد

• شروع کننده موضوع

mgh-nano

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرمان
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
cs

یه سوال ، مدیر ِ شما در جریان ِ این بازدید ها هم هستن اون وقت ؟ :)

عمو ژپتو

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
دانشگاه
شهید باهنر کرمان / شریف
رشته دانشگاه

کدوم ؟این 10 تا دخترانه؟

روایت میگن که مدرسه یکان که اومد(کلا سمت تخصصی ها نیومد) بعد میگن آقای اجله (اون روز کلی هم خوشتیپ کرده بود) از همون اول تا آخر که اینا داشتن بازدید میکردن اجله هم بالا سر شون بوده(مزاح:براشون توضیح هم میداده):D

M.M.Z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی کرمان
شهر
کرمان
مدال المپیاد
دانشگاه
همین با هنر از سرمم زی
رشته دانشگاه
sleeping engineering

1.مدعوین ربطی به اعضای نمایشگاه نداشت!!!!!
2.این که بعضی ها می پیچونن ربطی به نمایشگاه نداره!!!مشکل افراده!!!که اونم وقتی شورا داره غرفه ها رو می ده به بچه ها باید به این موضوع دقت کنه!!!
.
با اون طرحیم که می گی موافقم به شدت ولی عملی شدن این طرح نیاز به مسئولینی منطقی داره!!!!!! (;

بالا