سلام.من تازه اومدم سمپادیا!به نقل از امیر حمزه :خوب توضیح چی بدم در مورد مسابقه شما که اطلاعی ندارم
فقط
سال پیش تو چهار رشته
ریاضی مانند
پل ماکارونی
نوجوم(نمیدونم چجوری)
برگزار شد
شنیده بودم امسالم تیم خوبی پشت کارشو گرفتنو مثل اینکه قصد داشتن کشوریش کنند![]()
و اینکه می خواستن تو چهار رشته باشه و از این حرفا
ولی تا الان که خبری از مسابقه نیست
**فکر کنم با این وضعی که برا نمایشگاه تون پیش اومد بیخیال شدن**
خوب یه معرفی جزئی از خوتون نمیکنید؟به نقل از MAHastro :سلام.من تازه اومدم سمپادیا!![]()
جزئیبه نقل از امیر حمزه :خوب یه معرفی جزعی از خوتون نمیکنید؟
مدت ثبت نامتون خیلی کم نیست؟! سال پیش رایگان(صلواتی) بود ...خیلی زمان نمی خواست با بقیه هماهنگ کنن فقط اسم می نوشتن ...اما امسال تا بخوان گروه انتخاب کنن و پول و این حرفا شده یک هفته..... به نظرم تمدیدش کنین بهتره....به نقل از MAHastro :نه!هرتیم باید برای هر رشته ای که میخواد جداگانه ثبتنام کنه!یعنی مسابقات هر رشته برای کسایی که توی اون رشته ثبتنام کردن برگزار میشه!ولی زمان برگزاری مسابقات مرحله 2 ی هررشته متفاوته!یعنی اگه توی هر 3 رشته ثبتنام کنید و قبول شید،میتونید توی مرحه 2 هر 3 رشته شرکت کنید!!![]()
من محیام!سال دوم ریاضی فیزیک!دبیرستان فرزانگان 1 (پ.ن:ناحیه 2!!به نقل از امیر حمزه :خوب یه معرفی جزعی از خوتون نمیکنید؟
اینو بچه های اجرایی تصمیم میگیرن!حتمالا تمدید شه!ولی چون زمان کمه تا سوالا توزیع بشه واینا طول میکشه شاید تمدید نشه!!معلوم نیست!به نقل از hypocrite :مدت ثبت نامتون خیلی کم نیست؟! سال پیش رایگان(صلواتی) بود ...خیلی زمان نمی خواست با بقیه هماهنگ کنن فقط اسم می نوشتن ...اما امسال تا بخوان گروه انتخاب کنن و پول و این حرفا شده یک هفته..... به نظرم تمدیدش کنین بهتره....
مرسی! :)به نقل از Leonora :سلام بر کلوچه!!!خوش اومدی!
اغا میشه هم گروهی من شی؟؟!!!!![]()
![]()
الان یه چیزی شما امسال ینی بودجه نگرفتی؟!!!!!!!!!!!!!!!!به نقل از MAHastro :ای بابا حالا الان چی رایگانه که ما مسابقه رایگان برگزار کنیم؟!!اینقد هم همه نگران بودجه زیاد پارسال (!) بودن ،که امسال گفتن با پارسا میانگین بگیریم بتون بودجه بدیم!!!نهایت هم دیدم شما که یه گانه بودید پول گرفتید،ما نگیریم؟؟!!
![]()
مرسی! :)
توجه نکردی چی میگم: معلومه که خیلی غیر طبیعی بود که سال قبل پول نگرفتین ( سر این موضوع قبلا تو این تاپیک گرد و خاک شده ...) و باید هم هزینه شرکت بگیرید .....فقط گفتم مثل سال قبل نیست سریع تصمیم بگیرن بیان. واقعا خیلی کمه! تا بیان پوسترو ببینن یه نگاه به وبلاگ بندازن شده یک هفته.....به نقل از MAHastro :ای بابا حالا الان چی رایگانه که ما مسابقه رایگان برگزار کنیم؟!!اینقد هم همه نگران بودجه زیاد پارسال (!) بودن ،که امسال گفتن با پارسا میانگین بگیریم بتون بودجه بدیم!!!نهایت هم دیدم شما که یه گانه بودید پول گرفتید،ما نگیریم؟؟!!
![]()
مرسی! :)
یکی از مشکلات سال قبل همین کم بودن زمان ثبت نام بود که البته 2 هفته بود.... که امسال یک ماه شده...به نقل از امیر حمزه :حالا مثل اینکه پارسال برای ثبت نام هشترودی چند روز وقت بود؟
نه نه نه !به نقل از امیر حمزه :الان یه چیزی شما امسال ینی بودجه نگرفتی؟!!!!!!!!!!!!!!!!
تقلید خیلی کار بدیه!!! [-(
بله!توجه شدم!ممنون از راهنمایی!امسال طبق تصمیمی که بچه ها امروز گرفتن( و همون طور که leonoraی عزیز گفت!)مهلت ثبتنام تمدید شد و هزینه شرکت هم فقط از برگزیدگان مرحله 1 گرفته خواهد شد!(الان میخواستم بگم بودجه امسال هم ....به نقل از hypocrite :توجه نکردی چی میگم: معلومه که خیلی غیر طبیعی بود که سال قبل پول نگرفتین ( سر این موضوع قبلا تو این تاپیک گرد و خاک شده ...) و باید هم هزینه شرکت بگیرید .....فقط گفتم مثل سال قبل نیست سریع تصمیم بگیرن بیان. واقعا خیلی کمه! تا بیان پوسترو ببینن یه نگاه به وبلاگ بندازن شده یک هفته.....
اره دیگه!!شرط ورود به مرحله 2 دادن هزینه است!!!به نقل از امیر حمزه :ببخشید من اصلا نفهمیدم بعنی چی !
آخه امروز که از ما پول گرفتن!!!!!
یعنی از اونایی که مرحله دو قبول میشن میاید میگید گروهی 6هزار تومان بدین![]()
خودت رو معرفی کن دیگه!!!به نقل از R.af.hou :خودمو معرفی کنم یا نهولش کن همینجوری همه منو میشناسن