حراست بیکار که نیستبه نقل از sepantaminoo :شما دلت میاد یه مشت جوون راهی حراست و اینا بشن؟!!!!![]()
عذر میخوام ولیبه نقل از memar :حراست بیکار که نیست
فک کن همتون برین حراستسابقه دار میشین
بعد ما میایم براتون کمپوت میاریم
چه حالی بده
از همایشم بهتره !!!![]()
شرمنده ما از بحث خارج شدیم به چارشنبه سوریتون ادامه بدین!!!به نقل از a.h.kh :ابنجا جای بحث خصوصی کردن نیست
اونم وسط بحث
من یکی به اندازه کافی در تمام مکانها و زمانها ازش میکشم!به نقل از memar :من با تجربه یه چیزی میگم بگین چشم
شما چه میدونین این چه ...ایه
تا بلایی که سر من اومد سرتون نیاد آدم نمیشین !!!
محیا پاک کن
3 میشیم
پسفردا میاد میگه شما همتون به موقعیت من حسودیتون میشه ... یکی نیس بگه چیزیم هستی خداوکیل![]()
هرکی موافقه دستش بالا ؟ محیا و لئونورا از شما انتظار دارم !!1 B-)
دلمون میخاد!!!به نقل از a.h.kh :ابنجا جای بحث خصوصی کردن نیست
اونم وسط بحث
به نقل از Leonora :دلمون میخاد!!!![]()
به نقل از Leonora :دلمون میخاد!!!![]()
به دل نگیرین!!به نقل از a.h.kh :
بچه ها میگنخیلی شلوغش نکنیم بهتره 1به نقل از M3HR4N :پیشرفت کردن بچه ها...
![]()
ویرایش: حالا حتما" باید تو کلاسا باشه؟
اونایی که کلاس ندارن باید چه کار کنن؟!![]()
به درد بچه ها نمی خورهبه نقل از Leonora :یه سوال:چه جوری از این فونت فسقلی کورکننده میذارین؟؟نمیتونم پیداش کنم!!!
![]()
اینجوری که ادامه میدی به زندان هم میرسیم!!مگه قراره چیکار کنیم که حراستی شیم؟!به نقل از sepantaminoo :شما دلت میاد یه مشت جوون راهی حراست و اینا بشن؟!!!!![]()
دوستان اسپم زدای عزیز:لطفن اینو پاک کنین!!به نقل از a.h.kh :به درد بچه ها نمی خوره
ویرایش
هه هه هه
نه اینو میخوام باشه!!فقط ن رو پاک میکنم!!مهم نیست بفهمه.به نقل از memar :ببخشید پارازیت میام!! خانم ... تو آخرش با این امضات سرتو به باد میدی
مگه من هرچی بهش گفتم آدم باش قبول کرد
پاک کن اینو که بیهوده است خواهر ...پاک کن![]()
باشه ولی یکی طلبتونبه نقل از Leonora :حالا کسی نخاست به شما یاد بده!!به خودتون نگیرین!!!![]()
ویرایش:
اصن بحثو عوض کنیم تا به جای باریک نکشیده!!
نترسید اینقدربه نقل از MAHastro :اینجوری که ادامه میدی به زندان هم میرسیم!!مگه قراره چیکار کنیم که حراستی شیم؟!
اخه من نمیفهمم چرا هرکی هر کاری میخواد بکنه روی این نجوم بدبخت و رصد بیچاره آوار میشه؟!که بعد هرجا اسم رصد مختلط میاد همه میزنن تو سر خودشون!!تلسکوپ یبار مصرف که نیست هرکی واسه خودش یه دونه بخره ببره استفاده کنه!وقتی یه رصد میزارن اجبارا مختلط میشه!ولی بعدش یه عده .....که بعدش هرجا اسم رصد میاد .....به نقل از sepantaminoo :حمزه تو هنوز جووني تنت به تن اين حراست نخورده!!!
تو ميدوني براي اون رصد كوچيك كه توي خوابگاه بود ميخواستيم مختلط باشه من تعهد كردم اگه يه پسر ديگه اونجا مزاحم يه دختر ديگه بشه منو بدبخت كنن!!!!
الان درك كردي به اين راحتيا نيست!!!
سر يه جريان من توبه كردم كه ديگه هيچ وقت با مدرسه رصد نرم از اون موقع فقط با انجمن هلال يا خانه نجوم يا اين اواخر با كرمان بالان!!!!
جووني و جاهل!!!:دي
از رامين و تكلو بپرس جريان رصد هفته پيش چي بود برات زار زار اشك ميريزن!!!!:دي