Arghavan
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- کرمان
پاسخ : سمپادی های کرمان
@ بچه های سه گانه: اگه لوحی چیزی میخواین بدین به همه ی اعضا گروه بدین!!!(چون دیگه بعدش دعوا میشه: دی)؛ اگر هم تندیس میدین اسماتونو روش ننویسین (فقط یه پیشنهاد بود)
محیا من اینهمه گفتم جمعه جمعه تو که گوش نکردی ...حداقل اختتامیه رو بذارین 6 به بعد...
به نقل از Colonel X :اون پوستری که توی مدرسه شماست کمیکار حلــــی 2 هست (که اسفند برگزار شد و تیم اولش هم از مدرسه ما بود B-) )...حلی 1 هنوز پوستری منتشر نکرده...
خب این که مال حلی 2 نبوده!!!اصن حلی 2 چند ساله که تاسیس شده که این دومین دوره ی برگزاری کمیکارش باشه؟! ^-^به نقل از skyfullofstars :اين مسابقه اسفند ماه توسط پژوهشسرا ابن سينا برگزار شد . كه فكر كنم دومين دورش بود چون پارسال هم فكر كنم برگزار شد . اون طور كه من شنيدم بايد يك روبات بسازيم كه مسافتي مشخص را طي كند و عامل حركتش هم واكنش هاي شيميايي باشه . از باتري يا هر چيز مشابهي هم نميشه استفاده كرد .
@ بچه های سه گانه: اگه لوحی چیزی میخواین بدین به همه ی اعضا گروه بدین!!!(چون دیگه بعدش دعوا میشه: دی)؛ اگر هم تندیس میدین اسماتونو روش ننویسین (فقط یه پیشنهاد بود)
محیا من اینهمه گفتم جمعه جمعه تو که گوش نکردی ...حداقل اختتامیه رو بذارین 6 به بعد...