به نقل از R.af.hou :اين بحث عمومي نيس كه قرار باشه تو تاپيك گفته بشه!
تا جمعه اس دیگهبه نقل از Colonel X :این پایبند بودن شما به قوانین منو کُشته...!!!
کلاسها میدونین چند روز هستن؟
به نقل از Colonel X :اینا رو مسئول برگزاری کمــــــیـــکار گفته... اگر سوالی هست بگین که بپرسم ازش.... B-)
نتایج هم امروز بررسی نهایی روشون انجام شد و از فرزانگان تیم های
اهم
stars
قاکتوریل
یک
و رادیکال 3 انتخاب شده اند که انشا.. نتایج دقیق را میتوانید درسایت مسابقه ببینید
به امید آن که بتوانیم طرحی نو در سری مسابقات هشترودی بزنیم نه آن که میزان گرفتن سوالات را تغیر دهیم
فرید نمیتونه سوم درس بده؟؟؟ کی گفته ؟؟؟ بسیار هم خوب درس دادن ...نه حسابان کتاب سنگینیه که نگران باشین بدون بهترین معلما یاد نمیگیرین نه فرید تواناییش کمه..به نقل از skyfullofstars :از من نصیحت بشنو که فرید نمیتونه سوم درس بده!!از پیشا بپرسین چه جوری بوده پارسال!!!ولی وقتی معلمِ بهتر نیست....![]()
من از چندتاییشون پرسیدم!!گفتن خوب درس نمیده!به نقل از безработный :فرید نمیتونه سوم درس بده؟؟؟ کی گفته ؟؟؟ بسیار هم خوب درس دادن ...نه حسابان کتاب سنگینیه که نگران باشین بدون بهترین معلما یاد نمیگیرین نه فرید تواناییش کمه..
ببینید منم قبول دارم آقای کربلایی خیلی معلم خوبیه ازین جهت که نظم دارن تنظیم وقت دارن ولی نصفه شیرینی یک درس از وجود معلمشه ..الان نیاین بگین پیشا از کربلایی راضی بودن..منم از همون پیشا هستم و خیلیای دیگه..
این که معلمتون کی باشه کاملا به خودتون مربوطه من از اون جهت پست قبلیو دادم که شما با صراحت گفته بودین "فرید سوم نمیتونه درس بده"...به نقل از Leonora :من از چندتاییشون پرسیدم!!گفتن خوب درس نمیده
فرید که قطعی نیس،هست؟؟!!!به نقل از memar :تو جلسه گفتن همون فرید معلممونه
نمیدونم ولی یه حسی بهم میگه حیروون شدیم
بجاش به افتخار آقای ناسوتیجبر با ناسوتیه!!!!
بقیه درسا هم که حله!
بریم ببینیم سال دیگه چی میشه ....
یا علی