خیلی ببخشید ها ولی اون خیلیا خیلی بیجامیکنن جابزنن!!88تومن مگه کم پولیه!!!تاهز20تومنم کتاب!!! ازهمه گذشته یه فلک زده بدبختیم مثل من که مامانش نمیزاره تنهابره بیرون واسه هرجلسه 6000تومن باید پول اژانس بدهبه نقل از smartboy :بعله بعله بابا اگه اتحاد داشته باشین میشه اما خوب خیلیا جا میزننن
به نقل از Leonora :همانا اسپم ، اسپم می آورد ...
ما اون ترمی که شد 70 و خوردی اعتراض کردیم و امضا جمع کردیم و اینا![]()
ولی آخرش همون آش و همون کاسه !
حالا از ما که گذشت ولی شما حداقل درست و حسابی اعتراض کنین اگه میخاین به نتیجه برسین ... [ قال سارا ( ره )]
الکی نگران نباشین هنوز اول راهین چیزی نیس که کنکوری بشین تازه طعم واقعی کلاه برداریو می فهمینبه نقل از dealer :بچه هاخیلی ببخشیدمیدونم اسپم به حساب میادولی ازعصری که این خبروشنیدم مخم داره سوت میکشه!دودازکلم پاشد!اونایی که میرین کانون ایران ازتون خواهش میکنم این ترم نپردازین شهریه روبرین اعتراض بزنین!یزدیادارن هنوزهمون50هزارتومنومیدن!ماکرمانیاواقعاشل تشریف داریم!70تومنوراحت پرداختیم الان شهریه روکردن88هزارتومن!تازه بدون کتاب.خواهش میکنم ازهمه اعتراض بنویسین.خواهش میکنم!
تـــــــــــــــــــــــــــــرو خدا شایعه درست نکنین من خودم شخصا در جریان کامل بیماری اقای کربلای بودم....به نقل از smartboy :راستی هر کی گفته اقای کربلایی مریض بوده اشتباه گفته علت دیگه ای داره که ادمو متاسف میکنه![]()
خانوم کی از سیاست حرف زد . اصلا در جریان ماجرا نیستی منم بی دلیل حرف نمیزنم حرفم هیچ ربطی به سیاست نداره پس خواهشا ندو ن س ت ه قضاوت نکنیدبه نقل از n.z.n :تـــــــــــــــــــــــــــــرو خدا شایعه درست نکنین من خودم شخصا در جریان کامل بیماری اقای کربلای بودم....
ادمو چیزی تاسف میکنه که با حرف یه سری ادما ابروی یه معلم نابود میکنن!!!!!!!![]()
![]()
![]()
خدایا میبینی تو این دنیا ادم حتی جرئت نمیکنه مریض شه!!!!
اقای کربلای بخاطر ماها که از درسمون عقب نمونیم اینقدر دیر دنبال درمانشون رفتن که این اینطوری شدن و اینقدر حالشون بد شد بعد ماها بجای تشکر....
اقای کربلای اصلا تو کار س ی ا س ت نبودن!!! شایعه است!!! اگه این بود از اموزش و پرورش اخراج میشدن نه این که بهشون مرخصی بدن بهرحال اموزش و پرورشم مال همین دولته!!!!
بازم میگم لطفا سعی کنین شایعه درست نکنین..
دیگه اسپم بهتر از این پیدا نکردی؟به نقل از Caroline :دوستان آقای کربلایی کیه؟![]()
دبیر دیفرانسیل پیش های امسال وسال اینده مابه نقل از Caroline :دوستان آقای کربلایی کیه؟![]()
اشتباهه چون :به نقل از notebook :دیگه اسپم بهتر از این پیدا نکردی؟
به نقل از Caroline :دوستان آقای کربلایی کیه؟![]()
اسپم نیستند عزیزان بلکه خبر هایی درمورد شهرند ولی از این چیز ها :به نقل از dealer :بچه هاخیلی ببخشیدمیدونم اسپم به حساب میادولی ازعصری که این خبروشنیدم مخم داره سوت میکشه!دودازکلم پاشد!اونایی که میرین کانون ایران ازتون خواهش میکنم این ترم نپردازین شهریه روبرین اعتراض بزنین!یزدیادارن هنوزهمون50هزارتومنومیدن!ماکرمانیاواقعاشل تشریف داریم!70تومنوراحت پرداختیم الان شهریه روکردن88هزارتومن!تازه بدون کتاب.خواهش میکنم ازهمه اعتراض بنویسین.خواهش میکنم!
اگه زیاد باشه اسپم میشه ویا از:به نقل از smartboy :خانوم کی از سیاست حرف زد . اصلا در جریان ماجرا نیستی منم بی دلیل حرف نمیزنم حرفم هیچ ربطی به سیاست نداره پس خواهشا ندو ن س ت ه قضاوت نکنید
یابه نقل از mahshid-1998 :ببخشید 20خرداد میشه دوشنبه نه جمعه
پس یکم دقت کنید دوستان باشد که به راه راست هدایت شیم .به نقل از smartboy :تبریک تبربک تبریک ...
کافیه
ما تو کلاسمون مریم شمس اللهی نداریمبه نقل از مریم هاپو :مریم شمس اللهی
دوم ریاضی فیزیک
فرزانگان ناحیه 2
دوستان جدی نگیرید،طفلک توهم زده،نشسته واسه خودش چرت و پرت گفته و خودش هم باور کردهبه نقل از assorted :میدونم اسپمه ولی باید بگم
فرزانگان ناحیه1پس از بحث فراوان با فرزانگان ناحیه 2به این نتیجه رسیدندکه هرجا نام های چینی /فرزانگان1 را شنیدید منظور فرزانگان ناحیه1 است و هرجا نام های افغانی/فرزانگان2 را شنیدید منظور فرزانگان ناحیه2 است ونام های اصلی/فرعی/فوق اصلی و فوق فرعی هیچ اعتباری ندارند بنابراین از انهااستفاده نکنید.
با تشکر مدیرت...