به نقل از PlusME :به بچه های حلی 2 تبریک میگم ...
بالاخره شاید یه عده فک میکنن که سمپادی بودن به برگزاری نمایشگاه و مسابقه و اینجور چیزاس (در حالی که نیست)
به جای اینجور چیزا اگه سمپادیای کرمان دنبال رقابت توی زمینه های علمی بودن خیلی بهتر بود ...
که فک کنم فرز 2 در تلاشند و خوب هم کار میکنن
از بچه های فرز1 و حلی 2 هم میخوایم که یکم روی این چیزا کار کنن
برگزاری مسابقه مایه افتخار هست اما نه به اندازه افتخارات علمی ...
و حالا بعد از ششمین همایش و پنجمین هشترودی و چهارمین سه گانه و (نمیدونم اگه هست => ) دومین پرواز ... نخستین تخم مرغ وارد می شود ! !!!!!!!
جالبه ... همینجور پیش بریم به جاهای خوبی میرسیم !!!)))
امیدوارم در شان سمپاد مسابقه رو برگزار کنن ! و اینجور که شنیدم و آقای رستمی مسئولش هستن به خوبی از عهده مسئولیت مهمشون بر بیان چون خیلی از مدارس بیرون منتظر یک حرکت خطا از سمپادی ها هستن !!!!
راستی یکشنبه و سه شنبه هفته آینده مدارس دست بچه هاس !!
"""چهارمی های عزیز بی زحمت نیاید مدرسه که وقتتون تلف نشه """!!(و البته کار ما دوبله نشه )
کسی میدونه توی بقیه مدارس (یکشنه دخترانه ها و سه شنبه پسرانه ها ) کی مدیر هست ؟؟؟:)

ببخشیدا ولی شمام دیگه زدید در بیخیالی ...به نقل از Roxan :فكرش رو بكن!!
فتحي عمرا اگه حتي بخواد روي اين برنامه فكر كنه!!
چه برسه به اينكه مدرسه رو بده دست ما![]()

نزديمبه نقل از PlusME :ببخشیدا ولی شمام دیگه زدید در بیخیالی ...![]()
خوب میتونید اجازه ندید همچین کارایی باهاتون بکنن ...
داشتن شورای رسمی با رای گیری رسمی "قانونه" ... فتحی که هیچی شیخ بهایی مدیر کل هم نمیتونه جلوش وایسته
همچنین سپردن یک روز از مدرسه دست بچه ها بخشنامه هست ... اتفاقا بخشنامشم مشترکه بین دخترانه و پسرانه و من دیدمش ...
پا شید برید اعتراض کنید بگید حرفتونو ...
جاهای دیگه هم گفتم : زشته سمپادی زیر بار حرف زور بره ....![]()
![]()

وا!!به نقل از fatemeh-s :سلام دوسان ببخشید اومدم تو تاپیکتون فقط یه سوال سومای شما هم میان شلمچه آخه قراره علاوه بر دوما سومای مدارس سمپاد رو هم البته در صورتی ک مایل بودن ببرن خواسم بدونم کسی از مدرسه شما قصد رفتن داره
با تشکر![]()

حالا پارسال که شورا تشکیل شد ، مدرسه توجهی به اعضای شورا نمی کردبه نقل از fazi_no :مدرسه ی ما حتی یه رای گیری درست و حسابی واسه شورا انجام نداد ( و تقریبا میشه گفت شورا نداریم!) چه برسه به اینکه اجازه بده بچه ها مدیر شن تو اون روز -_-
#تف

موافقمبه نقل از saheli :حالا پارسال که شورا تشکیل شد ، مدرسه توجهی به اعضای شورا نمی کرد
یعنی شورایی نبود
پس همون بهتر که تشکیل نشه![]()

حالا پارسال که اعتراض کردیم چی شد؟؟!!!به نقل از PlusME :پا شید برید اعتراض کنید بگید حرفتونو ...
جاهای دیگه هم گفتم : زشته سمپادی زیر بار حرف زور بره ....![]()
![]()