بزرگ ترن باشن.خودشون دوس دارن عصبانیتشون رو روی بقیه خالی کننبه نقل از علــی[میم] :خانم سلطانی 2 سال از تو بزرگتره ، اینقد شعور داشته باش احترام نگه دار + ارزش زحمت یک سال کسیو زیر سوال نبر
در ضمن ، توقع تو و امثال تو از دوستای ما نه دردی از دنیا دوا میکنه نه از آخرت ، پس ادعای توقع و نمیدونم مهم بودن نتیجه بچه ها و افتخار و این خزعبلاتو نداشته باش
تنها موضوعی هم که در مورد رتبه و کنکور به تو ربط داره ، رتبه کنکور خودته ، میتونی سوال کنی ولی حق نداری نظر بدی در موردمون
.بسیاری از معلما گفته بودن علیرضا خیلی قویه منم وقتی تک نشد ناراحت شدم که به احتمال زیاد دو رقمی شده.ما که همهچی رو میدونیم پسبه نقل از الف میم یا را حا میم زا ها :واقعا نمیفهمم این بچه های سال پایینی چرا اینقدر بیشعور شدن![]()
![]()
اصلا گاهی اوقات جوری حرف مزنن که ادم نه میتونه جواب بده نه میتونه رد شه !!
فقط میشه گفت متاسفم برات :)
به نقل از exactly 90thing :بزرگ ترن باشن.خودشون دوس دارن عصبانیتشون رو روی بقیه خالی کنن
خودشون شاهدن میدونن من با اکثر بچه ها سایت دوستم حتی یه بار پ.خ دادم که نگران نباشن و..... اینا
حالا فامیلیشون رو بهتر بود نگین شاید نمیخواستن بقیه بدونن
در ضمن من زحمت کسی رو زیر سوال نبردم حالا اگه کسی تک رقمی نگرفت یعنی ارزش نداشته؟؟ در ضمن داداش دارم ادعای افتخار دارم دارم چون وقتی پارسال 31 تا رتبه زیر هزار داشتیم افتخار کردم و واقعا از حلی بودنم لذت بردم در ثانی داداش من من در مورد تو نظر ندادم بالا هم گفتم که راجب کیا نطر دادم چرا موضوعو بزرگش میکنین.بسیاری از معلما گفته بودن علیرضا خیلی قویه منم وقتی تک نشد ناراحت شدم که به احتمال زیاد دو رقمی شده.
در ضمن شما هم حق نداری وسط صحبت من با کسه دیگه ای دخالت کنی اگه یه دعوایی هس بین منو ایشونه با نهایت احترام :)
ما که همهچی رو میدونیم پس
منم فقط میتونم بهت لبخند بزنم :)
یعنی ما از کرمون نباید یه رتبه تک رقمی داشته باشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟X-(
کجاش راجب تو بود آخه دارم میگم چرا ما یدونه رتبه تک رقمی هم نداریم من که نگفتم قراره حتما همتون بشید.به نقل از علــی[میم] :اینجا یه جا عمومیه نه جایی که تو بخوای چت کنی با کسی + منم نگفتم راجب به من نظر دادی
راجع به منو هم دوره ای هام بود

من در این حد خبر دارم.به نقل از ....800000 :کسی ازبچه هاخبرنداره چیکارکردن؟؟!؟! :)
چ علامه چ فرزانه چ ریاضی چ تجربی چ ادبیات.....
فقط مال کرمان باشه![]()
![]()

(کی داره به کی میگه
)
:) تبریک