پاسخ : سمپادی های کرمان
به نقل از ♥پدر♥ :
در راستای این صحبتی که میکنین که میگین خیلی از بچه های ما رفتن بوعلی!
دوست عزیزم حالت خوبه؟؟
من به عنوان یه کنکوری 95 حلی 1 این حرف رو کاملا تکذیب میکنم!
------------
همایش خیلی ویژگی های خوب داره!
ولی همین مدیری که شما میگین به بچه های کنکوری با توجه به پیشرفت تراز و رتبه بندی و.. قراره هر بار کارت هدیه داده باشه.
که به نظر من اینجور هزینه ها بهتر از هزینه کردن در راستای همایش هست!
به هرحال نظرمو گفتم
آیا شما احساس نمیکنین ایده دادن کارت هدیه برای کسانی که رتبه خوب بیارن در هر هفته خیلی ایده نابخردانه و ساده لوحانه ایه!؟؟
توی مدرسه ما خیلی کم پیدا میشن کسایی که به دو هفته ای بیست هزار تومن این کارت هدیه احتیاجی داشته باشن که این مبلغ انگیزه درس خوندن توشون ایجاد کنه!!
چون اون کسی که انگیزه بخواد داشته باشه کنکور خودش یه انگیزه خیلی بزرگه!!
به شخصه وقتی خونوادم بهم گفتن رتبت خوب بشه برات ماشین میخریم ذره ای برام فرقی نمیکرد چون اون هدف کجا و این کجا!! مگه دبستانه که بچه ها بخاطر همچین چیزایی انیگزه بگیرن!
بعد اینقد کنکور رو هدف قرار ندین آقا هیچی تو کنکور نیست که اینجوری بخواد بهش رسیده بشه!!یه امتحانه که باید براش آماده شین و بدین!! خیلیا هستن نگران کنکورن(دغدغه روز و شب) و هیچی نمیشن و خیلیام که کنکور رو جزیی از مسیر زندگی میبینن میرن و خوب امتحان میدن!
به نظر من پارسالم کنکور کنکور میکردن بچه ها که المپیاد نتیجه راضی کننده ای نداشت
اما سال ما که فارغالتحصیلای نود و چهار بودیم هم همایش برگزار شد هم مراسمای دیگمون سر جاش بود هم المپیاد و هم کنکور نتیجش حداقل از سال 88 به اینور نداشت اینجوری!!
کلا میگم سخت نگیر دوست خوبم زندگی یه چیز متفاوت با فشاراییه الان دارن کنکوریا تحمل میکنن!!
آهان راستی بگم به مرتضی:
آقا باور کن همایش بیست میلیون خرجش شده دیگه از این واضح تر نمیتونم بگم!! نمیدونم چجوری باور نمیکنی چون من دلیلی نداره بخوام دروغ بگم!! سودی در دروغ گفتنم نیس!! و اگرم فک میکنی در جریان نیستم خب برو تحقیق کن ببین همایش تنها مراسمی بود که تمام خرجاش زیر نظر هسته انجام میشد یعنی من میرفتم شهر رو میگشتم ارزون و بهترین جا رو پیدا میکردم بعد میگفتم آقا اینقد پول میخایم واسه خریدن سررسید یه پیش فاکتور میگرفتم از فروشنده!! پول رو از مدرسه میگرفتم!! میدادم اونا!! آخرشم فاکتور اصلی رو میدادم دست مدرسه!!البته خرجا قبل از تحویل پول به ما تو شورای مالی مدرسه تصویب میشد!!
دیگه سیستم کاری رو هم توضیح دادم!!
چجوری بگم نیس اینقدی میگین!!
بیست میلیون بوده که ده تاشو مدرسه داده
روزی ما شروع کردیم مدرسه قول ثلث هزینه ها(پیش بینی 30 میلیون بود) رو داد وسط راه گفت هیچی نمیدیم هر چقد خودتون دارین که من تو یه جلسه ای با آقای شیخ بهایی دعوام شد!! اون گفت ده میلیونم بدیم شما نمیتونین بقیشو جور کنین منم بهش گفتم تو ده میلیونو بده من همایش برگزار میکنم!! اصن اینو همه کسایی بودن از مدیر و شیخ و بهایی اعضای هسته همه یادشونه که سر همین حرف ده میلیون بیشتر نداد!!